Gümüşhane///29

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
j.gif
n.gif

hhhvb1.gif

smack9gu.gif

sanada günaydın hemşommmm vayyy atraksiyon haaaa yakışmış topiğimize amaŞeniz

selammmm trabzondannn
nasılsınız hemolarımm bende yarı ghaneye gidiyorum ama çok soğukmuş napıcam ben yaws
çocuk hasta olur diye korkuyorum
mavice canım geçmiş olsun oğluna kız hasta etme çocuklar becerüksüz anne
tüm hemşoları öpüyorum barış uyuyoken iş yapayım benn

Merhaba kızlar.Bu gün nasıl yoruldum ya.Hafta sonu hafta içinden daha yorucu.Çay içmek istiyoruuuuuuuuum

Hayırlı geceler hemşolarım.. HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN SAĞLIKLA SIHHATLE AFİYETLE GEÇİREBİLECEĞİMİZ NİCE BAYRAMLARA KAVUŞURUZ İNŞALLAH...

kızlar nasılsınız buarada malum bayram pek bi yoğun geçiyo fırsat bulmuşken bi selam vereyim dedim hemşolarıma...yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle... mavice ve ghaneli canlarım sizlerde iyisiniz inş. civcivlerinizi çok öpüyorum iyi bakın kendinize a.e.o

canlarımmm uzuuuunn bir aradan sonra merhaba size kızarken ben hayırsız oldum vallahi eskisi gibi giremiyorum neyse gün yetmiyor artıkın biraz geç oldu ama geçmiş bayramınız mübarek olsun hemşolarım ... benim sıpalar insanda akılmı bırakıyor çağatay da çağanda rahatsızdı çağan toparladı gibi çağatayında görüntüde pek birşey yok gibi ama bir öksürdümü of of off yani bugün yine kontrole götürdük doktor penisilin gurubu bir antibiyotik yazmış dilerim bu kez toparlar fadikçim ghanelim hayrunisam begincim nasılsın umarım hepinizi iyisinizdir eren barışada ayrı selam olsun

herkeslere iyi gecelr bu saatte neişin var derseniz saatin 01:00 olmasıı bekliyorum çağatayın antibiyotiği günde 3 kez ehh üçüncüde bu saate denk geldi yani onu bekliyorum

hadin öptüm hepicüğünüzüüüüüüŞeniz

çok geçmmiş olsun canım
barışta iyi öylece büyüyo işte 5 aylık oldu teyzesi
ya mavice o yazının rengini çok mu aradın okuyamıyorum bile gözlerim karıştı ayol
hayrunisa sen nerelerdesin bacım sanada selam olsunn

selamssss fadikçim erelerdesin uğramaz oldun buaralarrr... begim ghaneli harunisa sizleride çok öpüyorummm eren barışı unutmadımmmmmmmŞeniz

selamssss fadikçim erelerdesin uğramaz oldun buaralarrr... begim ghaneli harunisa sizleride çok öpüyorummm eren barışı unutmadımmmmmmmŞeniz

canım ben ara sıra uğruyordumkaydirigubbakcemile2 ama bakıyorum kimsecikler yazmamış :sm_confused: bende seni merak etmiştim neredesin diye :1hug: çok geçmiş olsun canım a.s.

resimlerinizide gördüm Şeniz harikasınız :lepi:

ahhhh fadikçim sanırım bir sen bir ben kaldık kimseler uğramaz oldu artık olsun ne yapalım arada uğrar ben yazarım artık :çok üzgünüm:

çok uğraştım ama insanlarıda zorla getirememki....:1no2:

Selam kızlar.Bir kaç gündür çok yoğundum pek yazamadım.Geçen hafta bir görseysdiniz burayı -20 lerle boğuşuyorduk.Şimdi iyi biraz.Sevgiler

Selam,

Bende aslen Gümüshanelim, Siranin konakli köyünden.... cocuklugumdan beri almanyada yasiyorum...Gümüshaneyi cok tanimiyorum ama ismini dahi duyunca kalbim bir baska atiyor :-)... Hemserilerimin hepsine selam ve sevgiler

canlarımmm nerelerdesiniz yahuuu??? kızlar ben devamlı takip ediyordum sizi ama şifremle ilgili bi sorun oluştuğu için yazamadım kaç zamandır.. nasılsınız bakalım nasıl kar yağdımı sizin oralara.. burası iyi soğuk kar yağdı eriyo şimdilik... ama dışarı çıkınca buz oluyoruz valla.... kız mavicee sen bırakmazdın burayı nereye kayboldun bakiim.. oluşunda çok şeker canım ya allah bağışlasın sana benziyo anlaşılan.... kızlar bırakmayalım forumu lütfen yazın bişeyler hadiii

Selam kızlar.Bir kaç gündür çok yoğundum pek yazamadım.Geçen hafta bir görseysdiniz burayı -20 lerle boğuşuyorduk.Şimdi iyi biraz.Sevgiler

begimcim çok kar var dimi gelmeyi düşünüyo babam gümüşhaneye zor ikna ettik. bu karda kışta... ama kışın görmek isterdim memleketimi açıcası ahh yaza artık.... selamlar hepinize

X