Gümüşhane///29

selammm hemşolarımm ben geldimmm oğluşumlaa
nasılsınız canlarım yaa ne zamandır uğrayamadım kusurabakamayın
mavice bacım yaa çok tatlısın oğluşunda çok yakışıklı sana benziyo
diğer hemşolarada selam ve sevgiler hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yine uğrarım

ghaneli canım ne tatlı olmuş bu eren barış vede çok yakışıklı... çok çok öptüm onu .. görüşürüz inş. buarada mavice nirelerdesin kızzz?? bırakmazdın sen buraları kızdınmı bize tatlım bekliyoruz seni....

selam hemşolarım ooo kimler gelmiş buralara hoş gelmiş sefa gelmişler neyse sitem etmicem artıkın...

begin ghaneli fadkim hayrunisam hepiniz nasılsını vallahi izmir o kadar soğuk değil yinede soğuk geliyor ehhh herkesin kışı kendine göre yani... saolun fotoğraflarımıza yaptığınız yorumlar için çok teşekkürler..

ghaneli kıs eren barış ne kadar tatlı olmuş maşallah allah bağışlasın çok değişmiş..:nazar:
hadin sonra görüşürüz:eek:

selammmm ben mavicenin kardeşisim bende buradayım artık güzel paylaşımlar dileğiylea.s.

selammmm ben mavicenin kardeşisim bende buradayım artık güzel paylaşımlar dileğiylea.s.

canım hoş geldin sefalar getirdin... :1hug:memnun oldukk.. ben mavicenin bana gezentü dediği hayrunisayım...:eek: gümüşhaneliyim tabiki..:dance: umarım daha sık görüşürüz. a.s.a.s.

canım hoş geldin sefalar getirdin... :1hug:memnun oldukk.. ben mavicenin bana gezentü dediği hayrunisayım...:eek: gümüşhaneliyim tabiki..:dance: umarım daha sık görüşürüz. a.s.a.s.

gezentüsün tabi nasılsın canım seni burada görmek güzel öpüyrum tatlım fadikim uğramış teşekkür edip kaçmış ben sana sorarım cadı seni...
iygclr001.jpg

gezentüsün tabi nasılsın canım seni burada görmek güzel öpüyrum tatlım fadikim uğramış teşekkür edip kaçmış ben sana sorarım cadı seni...
iygclr001.jpg

canım bu mesajını görünce neden böyle diyorsun diye çok şaşırdım...çünkü ben gündüz mesaj yazmıştım...ama şuan bende bakıyorum mesaj yok...ama yazdığımı çok iyi hatırlıyorum...demekki bir yanlışlık olmuş gönderememişim....ama sen haklısın bende teşekkür edilip yazılmadığını görsem kızardım....ama inan durum bundan ibaret....

exmavice canım aramıza hoşgeldina.s.

herkese hayırlı geceler canlar a.s.

iygclr001.jpg

talımm haklısın eşimde bana aynısını diyoo:eek: valla bu sene böyle oldu gezip durduk birazda zorunlu tabii düğündü nişandı peşpeşe olunca adımız çıktı gezentüyee doğal olaraka.s buarada sınavlarım var benim harıl harıl çalışıyorum bakalım dua edin şekerler bana...:Saruboceq: bukadar gezmenin acısı fena çıkıyo sabah akşam çalışıyorum... görüşürüz inşallah yine.... a.s.a.s.

:eek:klava::eek:klava: orda kimse varmıııı????? nerelerdesiniz şekerler ses seda yok forumda:sm_confused: valla kaldım tek başıma burda:1no2: sesim geliyomuu neyse ben arada yazarım tek başıma bizim kızların internet bağlantıları kesildi heralde topluca!.... :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

selam hemşolarr nasılsınız
valla bizde iyiyiz barış beyle gezintii ayy çok güldüm haa yok yok poşa olsun kanımca
mavicenin kardeşi hoşgeldin canım
mavice sen nasılsın bacımm
kuzular nasıll
kendinize çookkk iyi bakın hepinizi öpüyorum
görüşürüz canlarr

s.a kızlarrrrrrrrrrr ben gümüşhaneli değilim ama babam şark görevini orda yapmıştı gümüşhane merkezde ilk başta sonra köse ilçe oldu gönüllü oraya gitmiştik 2yıl kaldık ben hayal meyal hatırlıyorum ama kartollarınızın tadı hala damagımda

a.s. canım iyi yaptın bizim memleketin kartolları çok meşhurdur çok lezzetlidir... bak gece gece canım çekti şimdi..

tüh demeseydim keşke hamile falan değilsindir umarım neresındensın gümüşhanenin çok güzeldi oralar ya çok güzel konusuyodu ordaki insanlar sanırım teyzeye eze diyorlardıgamyoncuiremsu

yok be canım nerde hamilelik... evet şive farklı fakat deişiyo aslında ilçeden ilçeye.. ben trabzonda oturuyorum.. gümüşhanenenin merkeze bağlı bi köyündenim... çok hoşuma gitti gümüşhaneyi sevmen. ..yani dışardan gelenler merkezini genelde beğenmiyor ama senin beğenmene çok sevindim.. yazları çok güzel oluyo gezmeye gelin canım sık sık... tabii sizin için de uygunsa...

merkezınde bız gunes gormeyen tarafta oturuyoduk ınsanları merttı guzel gunlerımız oldu ya valla ılk fırsatta yıne gumushaneye köseye gelmek ıstıyoruz aslında sızde antalyaya gelın tatıle mısafırımız olun.bu arada gumushaneden once trabzona gelme ıhtımalımız var cok merak edıyoruz ordada komsularımız var nasıl trabzon guzel mı

talımm haklısın eşimde bana aynısını diyoo:eek: valla bu sene böyle oldu gezip durduk birazda zorunlu tabii düğündü nişandı peşpeşe olunca adımız çıktı gezentüyee doğal olaraka.s buarada sınavlarım var benim harıl harıl çalışıyorum bakalım dua edin şekerler bana...:Saruboceq: bukadar gezmenin acısı fena çıkıyo sabah akşam çalışıyorum... görüşürüz inşallah yine.... a.s.a.s.

gezecen tabi balım nidemek vallahi ben gezemiyorum malum kuzular küçük olunca benim yerimede gez ohhhhh sefan olsun bacummmm:1hug: dimek sınavların var bunlar ne sınavı bacım merak ettümde:uhm: öpüyorum seni kendine iyi bak sınavlarındada rabbim yardımcın olsun canım:Saruboceq:

canım bu mesajını görünce neden böyle diyorsun diye çok şaşırdım...çünkü ben gündüz mesaj yazmıştım...ama şuan bende bakıyorum mesaj yok...ama yazdığımı çok iyi hatırlıyorum...demekki bir yanlışlık olmuş gönderememişim....ama sen haklısın bende teşekkür edilip yazılmadığını görsem kızardım....ama inan durum bundan ibaret....

exmavice canım aramıza hoşgeldina.s.

herkese hayırlı geceler canlar a.s.

kıs ben kıyamam sana hiç kızarmıyım hemşom olsun teşekkürde etsen yeter en azından uğruyorsun yani olur böyle yanlışlıklar bu arada asılsın balım iyisindir inşallah öpüyorum seni görüşmek üzereŞeniz

selam hemşolarr nasılsınız
valla bizde iyiyiz barış beyle gezintii ayy çok güldüm haa yok yok poşa olsun kanımca
mavicenin kardeşi hoşgeldin canım
mavice sen nasılsın bacımm
kuzular nasıll
kendinize çookkk iyi bakın hepinizi öpüyorum
görüşürüz canlarr

sen nasılsn canan hanım kayıplardasın valla eren barışımız nasıl öpüyorum mis kokuluyu heee oda seningibi poşaakaydirigubbakcemile3

X