- 1 Haziran 2008
- 579
- 1
begimcim çok kar var dimi gelmeyi düşünüyo babam gümüşhaneye zor ikna ettik. bu karda kışta... ama kışın görmek isterdim memleketimi açıcası ahh yaza artık.... selamlar hepinize
evet canım çok soğuk ve karlı burası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
begimcim çok kar var dimi gelmeyi düşünüyo babam gümüşhaneye zor ikna ettik. bu karda kışta... ama kışın görmek isterdim memleketimi açıcası ahh yaza artık.... selamlar hepinize
selammmm ben mavicenin kardeşisim bende buradayım artık güzel paylaşımlar dileğiylea.s.
canım hoş geldin sefalar getirdin... :1hug:memnun oldukk.. ben mavicenin bana gezentü dediği hayrunisayım... gümüşhaneliyim tabiki..:dance: umarım daha sık görüşürüz. a.s.a.s.
gezentüsün tabi nasılsın canım seni burada görmek güzel öpüyrum tatlım fadikim uğramış teşekkür edip kaçmış ben sana sorarım cadı seni...
gezentüsün tabi nasılsın canım seni burada görmek güzel öpüyrum tatlım fadikim uğramış teşekkür edip kaçmış ben sana sorarım cadı seni...
görünce gümüşhane yazısını selam vereyım dedım DD
a.s. canım iyi yaptın bizim memleketin kartolları çok meşhurdur çok lezzetlidir... bak gece gece canım çekti şimdi..
talımm haklısın eşimde bana aynısını diyoo valla bu sene böyle oldu gezip durduk birazda zorunlu tabii düğündü nişandı peşpeşe olunca adımız çıktı gezentüyee doğal olaraka.s buarada sınavlarım var benim harıl harıl çalışıyorum bakalım dua edin şekerler bana...:Saruboceq: bukadar gezmenin acısı fena çıkıyo sabah akşam çalışıyorum... görüşürüz inşallah yine.... a.s.a.s.
canım bu mesajını görünce neden böyle diyorsun diye çok şaşırdım...çünkü ben gündüz mesaj yazmıştım...ama şuan bende bakıyorum mesaj yok...ama yazdığımı çok iyi hatırlıyorum...demekki bir yanlışlık olmuş gönderememişim....ama sen haklısın bende teşekkür edilip yazılmadığını görsem kızardım....ama inan durum bundan ibaret....
exmavice canım aramıza hoşgeldina.s.
herkese hayırlı geceler canlar a.s.
selam hemşolarr nasılsınız
valla bizde iyiyiz barış beyle gezintii ayy çok güldüm haa yok yok poşa olsun kanımca
mavicenin kardeşi hoşgeldin canım
mavice sen nasılsın bacımm
kuzular nasıll
kendinize çookkk iyi bakın hepinizi öpüyorum
görüşürüz canlarr