Gümüşhane///29

selam hemşolarım bu kez trabzonda sevgiler
nasılsınız bizde barış beyle iyiyiz uğraşıyoruz.burada da havalar soğudu valla
yaz ne güzeldi bi penyeyle dolaşıyoduk şimdi kat kat giyoruz
herkeze hayırlı geceler hepinizi öpüyorum

ahhh kıyamam size üşüdünüzmüüüüüşakkıdı

izmir ehh fena değil bugün çok güzel bir güneş var kaç gündür yağmur yağıyordu gecede yağmış hava hala tam soğumadı ama 1 haftaya kalmaz burasıda soğur öpüyorum sizi kızlar begimcim istiklarlısın efferim sanada fadikçim öpüyorum canımmmmmŞeniz

günaydın ve hayırlı cumalar hemşolara.s.

mavice canım bende seni öpüyorum a.s. iyisindir inşallah...

Günaydınlar.Dışarıda bir rüzgar,bir rüzgar.Kelkit böyle.Kar yağacak sanırsam.

canım o rüzgardan burdad var acayip hemde denizde dalga...
hava çok soğuk değil ama acayip rüzgar var trabzonda

merhabalar kızlar nasılsınız şekerler.... bende iyiyim çok şükür bu aralar yoğunum baya nişanımız var ay bu sene bizim düğün nişan senemiz valla... biri bitiyo diğeri çıkıyo maşallah.... neyse yine yazmaya çalışcam öptüm sizleri en çoktaaa eren barışı

iyi akşamlar hayrunisa kolay gelsin canımm zordur düğün nişan işi ghaneli begim fadik hepinize kucak kucak sevgiler eren barışıma misss kokulu öpücükler iyi akşamlar kızlara.s.

merhabalar kızlar nasılsınız şekerler.... bende iyiyim çok şükür bu aralar yoğunum baya nişanımız var ay bu sene bizim düğün nişan senemiz valla... biri bitiyo diğeri çıkıyo maşallah.... neyse yine yazmaya çalışcam öptüm sizleri en çoktaaa eren barışı

teşekkür ederiz teyzesi nasılsın canım ohh ne güzell obar senin bu bar benim gez toz ben evlendim evleneli düğüne gitmedim vallagamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar hayrunisa kolay gelsin canımm zordur düğün nişan işi ghaneli begim fadik hepinize kucak kucak sevgiler eren barışıma misss kokulu öpücükler iyi akşamlar kızlara.s.

sanada teşekkür canım
nasılsın senin yaramazlar nasıl
bizde eren barışla başbaşayız eline buzdolabı poştini verdim çook sevdi ama dikkat ediyorum ağzına sokmamasına
seni ve bıdıklarını öpüyorumma.s.kaydirigubbakcemile5

bende gümüşhaneliyim hemşolarıma slmlar
:teytey::teytey::teytey:

herkeslere iyi akşamlar mercan76 hoşgeldin canmmcım güzel paylaşımlar dilerim tatlım fadikçim ghanelim hayrunisam nasılsınız bakalım yeni hemşolar nirdesiniz hepinizi öpüyorum güzellerrrrr:eek:

hayırlı akşamlar hemşolarım a.s. nasılsınız bakim :1hug::asigim:

hoşgeldin mercan76a.s.

herkeslere iyi akşamlar mercan76 hoşgeldin canmmcım güzel paylaşımlar dilerim tatlım fadikçim ghanelim hayrunisam nasılsınız bakalım yeni hemşolar nirdesiniz hepinizi öpüyorum güzellerrrrr:eek:

iyiyim canım çok sağol:1hug::asigim: sen ansılsın oğluşların nasıla.s.

saol canım benim bende oğluşlarımda iyiyiz çok şükür büyüğüğm biraz rahatsız hayırlısı ile bir kaç güne kadar toparlanır inşallahhh... sen nasılsın neler yapıyorsun canımmm öpüyorum seni tatlımmmŞeniz

Kızlaaaaaar iyi akşamlar.Köme gönderem mi?:kahve:

canım ya sorulur mu? gönder tabi cokacimcoook

size afiyet olsun canım cokacimcoook

saol canım benim bende oğluşlarımda iyiyiz çok şükür büyüğüğm biraz rahatsız hayırlısı ile bir kaç güne kadar toparlanır inşallahhh... sen nasılsın neler yapıyorsun canımmm öpüyorum seni tatlımmmŞeniz

geçmiş olsuncanım a.s.

canım bende iyiyim hihoyyyt bayram yaklaşıyor biraz temizlik yapıyorum:nazar: başkada farklı birşey yaptığım yok benneyaptımki hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz:1rolleyes:

günaydın hemşolarrrrrr :sm_cool: herkese mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorummmm:dance::dance::dance:

X