Gümüşhane///29

iyi akşamlar hemşerilerim nasılsınıza.s.a.s.ben gündüz evde yoktum yeni geldim :eek: ama kimsecikler yokhihoyyythihoyyythihoyyyt

herkese merhaba kızlarr
gümüşhaneyi hiç bilmem lakin kökenimiz ordan gelmiş yerleşmiş niğdeye sadece bunu biliyorum bir tarafımız oralı yani aslında araştıracak olsam mutlaka akrabalardan bile çıkan olacaktır dedelerimiz niğde çamardı bölgesine maden ocaklarında çalışmak üzere gelmişler ve orayada yerleşmişler canlarım çok merak etmişimdir gümüşhaneyi ee kan çekiyor nasıl olsa

arkadaşlar hepinize günaydınnn. yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı..ghaneli canım ya bebişin çok tatlı olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın .... :nazar: bende çok yoğunum giremiyorum nete... herkese çok selamlar trabzondan..... öptüm sizi kocaman..a.s.a.s. görüşürüz inş

herkesler günaydın ve hayırlı cumalarrrr güzelliklerle dolu aşali bir gün diliyorum hepinize...

ebrulum hoşgeldin canım seni daima aramızda görmek dileğiyle...

kıss hayrunisa kıss seni allah kahretmesin kızz ne ara gezmelere gidiyon sen böyle kıssss seyyah oldu çıktın valla.. gezentü garuuuuu... özletme kendini bu kadar yaaawwwŞeniz

herkesler günaydın ve hayırlı cumalarrrr güzelliklerle dolu aşali bir gün diliyorum hepinize...

ebrulum hoşgeldin canım seni daima aramızda görmek dileğiyle...

kıss hayrunisa kıss seni allah kahretmesin kızz ne ara gezmelere gidiyon sen böyle kıssss seyyah oldu çıktın valla.. gezentü garuuuuu... özletme kendini bu kadar yaaawwwŞeniz

kız ne gezmesi. valla evle ilgili bi ara anlatırım kısmetse inş. görüşürüz dediğim gibi hep okuyorum yazamasamda.... herkese selamlar

hanimiş benim hemşolarımmm
ah ah çocuk bakmak ne zormuş yaw sırtım bile ağrıyoo
ama onu çookk seviyorum iyiki sevgim daha ağır basıyo yoksa animallahh
eee mavice kız sen napıyon nevar ne yok senin aslanlar nasıl
veee diğer hemşolar sizler nasılsınız topiği boş bırakmayın haaaa

selamlar arkadaşlar... nasılsınız benim güzel hemşolarım..... valla bende yoğunum bu yoğunluk hiç bitmiyo fırsat bulup giremiyorum benim yoğunluğum iş le alakalı şekerlerim kendimce bi iş buldum valla takılıp duruyorum... bakıyorum ihmal ettiniz 2 3 gündür buraları.. bırakmayalım arkadaşlar arada da olsa bi selam yazın lütfennnn....
ghaneli canım bebişini çok çok öp benim için... ve mavice canım sende senin civcivleri öp benim iç kendinize iyi bakın arkadaşlar.. görüşelim yine a.s.a.s.

hihoyyytselam hemşolarımmmmm naılsınız fıstıklarım be iyiyim bursadaydım bir haftadır

kız kardreşim doğum yaptı sonunda bende teyze oldum.. çok farklı ve güzel bir duyguymuş böyle olacağını hiç tahmin etmezdim gözlerim dolu dolu ayrıldım ama insanın evi gibisi yok ya iki çocukla çok zor oluyor seyahat misafirlik kardeşinin evide olsa insan hep diken üstinde oluyor ama bir sey kırmasınlar dökmesinler diye

çok özlemişim evimi... bülbülü altın kafese koymuşlar ahhhhh vatanım demiş benimkide o hesap

ghaneli hayrunisa fadik ebrulum nasılsınız bakalım hepiniz ii sinizdir inşallah maşallah topik bir arpa boyu yol gitmemiş... cık cık cık:mymeka:

mavice hoşgeldin canım a.s. gelbir öpeyim Şeniz demek teyze oldum :hooray: çok sevindim canım :nazar::nazar:

ben hiç teyze olamıycam :çok üzgünüm: çünkü kız kardeşim yok....

hazır gelmişken dur bi kızım sana :mymeka: sen gitmeden topiğe neden haber vermedin bakım :mymeka: başka yere yazmışsın ben ordan okudum :mymekalülülülülülülülülülülülü

çok pardon canım ya.. ben buraya yazmamışmıyım evet suçluyum birdaha olmaz sözz...:çok üzgünüm:

bende seni öpeyim bakalımŞeniz

sen nasılsın fadikçim iyisindir inşallah... darıs başına inşallah canım rabbim kim varsa isteyen mahrum bırakmasın bu duygudan inşallah...:Saruboceq:

öbür hemşolar huuuuu size diyorum yakında bu topiğin adını değiştirecem hayırsız hemşolar yapacağım haberiniz olsun gümüşhane topiği nerede diye aramayın boşunakötükedihüso

herkese güzel bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile2

oo mavice canım hoşgeldin teyze olmuşsun hayırlı olsun şekerim... valla bende hiç teyze olamıycam benimde kız kardeşim yok:1no2: ama hala olmayı bekliyorum inşalah :teytey: herkese iyi birgün diliyorum allaha emanet olun arkadaşlar

hadin hemşolar ha gayret eski günlerdeki gibi hiç olmazsa bir sayfa attıracağız heyyyyy kime diyorummmmmmkaydirigubbakcemile

hadin hemşolar ha gayret eski günlerdeki gibi hiç olmazsa bir sayfa attıracağız heyyyyy kime diyorummmmmmkaydirigubbakcemile

çok afedersin canım ben yeni gördüm :çok üzgünüm:

mavice canım bende iyiyimhihoyyyt
bende 2. kez hala oalcağımhihoyyyt yeni haberini aldım hihoyyythihoyyyt

ii akşamlar hemşolarım bugün bakamadım kk çok ağırdıkafamçokkarıştı şu anda arkadaşlardayım... bir bakim selam vereyim dedima.s.

umarım herkes ii dir.kaydirigubbakcemile2.. hepicüğünüze sevgiler ii akşamlar mutlu yarınlar:eek:

Meraba arkadaşplar bende gümüşhaneliyim.içinden merkez....her yaz gidiyorum oralara çok seviyorum oraları.bende hamileiyim hamile sitesine bakarken burayoıı gördüm çok sevimdim

X