• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüşhane///29

oo kızlar 1 gün uğrayamadım neler kaçırmışım.... canım ghaneli evet çok iyi bilirim nihat ustayı kimbilir bakarsın bigün karşılaşırız.... buarada bebişin çok tatlı canım allah bağışlasın ve hayırlı bi evlat kılsın inş.....
SEV_İL canım sende hoş geldin aramıza sefa geldin umarım daha fazla görürüz seni buralarda
eren barışa kocaman öpücükler... sizlerede selamlar kızlar görüşürüz yine inş.....

hemşolar günaydın hepinize hayırlı cumalar... topiğimizin bebişi eren barış nasıl bakalım bugün..... öpüyorum hepinizi güzel bir gün diliyorumŞeniz

iyiyiz canim oğluşumla bugün doktora gittik sarilik falan yokmuş varmiş ama biraz normalmiş zamanla geçermiş
sizler nasilsiniz bakemm
hayrunisa canim ssen nasilsin nerelerdeydin poşa inşallah karşilaşiriz
mavice canim senin yaramazlar nasil hepinizi kocamann öpüyorum

tatlım saol canım biz hepimiz ii yiz çok şükür söylemesi ayıp tatil planları yapıyoruzşakkıdı haftaya kısmet olursa yolcu olacağız sen üzülme ben gidemiyorum diye ben senin yerinede eğlenirim jeyyar eren barışı ve seni çok öpüyorum... hoşkalllŞeniz

sevilcim ne dimek canum hoşgeldin bizim öteki hemşolar gibi bir görünüp bi kaybolmada... seni herzaman görmek isteriz burada.... aldık kabul ettik gitti.... tekrar hoşgeldin...

teşekkür ederim... inş mümkün olduğunca aranızda olacam... tekrar görüşmek üzere a.s.

tatlım saol canım biz hepimiz ii yiz çok şükür söylemesi ayıp tatil planları yapıyoruzşakkıdı haftaya kısmet olursa yolcu olacağız sen üzülme ben gidemiyorum diye ben senin yerinede eğlenirim jeyyar eren barışı ve seni çok öpüyorum... hoşkalllŞeniz

İYİ OLMANIZA SEVİNDİM AMA BU TATİLDE NERDEN ÇIKKTI BENDEN HABERSİZÇok üzgünüm çoookNESE İNŞALLAH GÜZEL GEÇER TATİLİN İSTEDİĞİN GİBİ EĞLENİRSİN UMARIM BENİM YERİMEDE EĞLENMEYİ UNUTMAZSINNsenağlama

unutmam unutmam canımsen hiiiççç merak etme senin yerinede bol bol eğlenirimjeyyar

kızlar merhaba.... hepinizin iyi hafta sonu geçirmenizi diliyorum.. buarada ben yaylaya gidiyorum gezmeye hava almaya en önemlisi bu sıcaklarda nefes almaya.... artık pazartesi görüşürüz inş. :teytey: g.haneli cnmmm öptüm senide tatlı bebişinide... kız mavice nerelere gidiyosun bakiim?? valla gezin şekerim bu havalarda evde durulmuyo zaten.... sizede iyi tatiller cnmmm..... Allaha emanet olun fıstıklar görüşürüz inş a.s.

.

Naber benim hemşolarimm
bizde iyiyiz oğlumu bugün ben banyo yaptirdim tabi kayinvalidemle oda yrin gidiyo off tek nasil yikiycam neyse yikarim herhalde şimdi mişil milşil uyuyo kalmadan bende biraz kestireyim merhaba demek için uğramiştim hepinizi öpüyorumm

ii haftasonları ve ii akşamlar kızlar... ben bugün pek yoğundum kk izmir buluşmasına katıldım... çok hoş ve şeker insanlardı güneş55 ablayla tanıştım ve daha pek çoğuyla hepsi çok tatlı insanlardı şuan annemlerdeyim benden bu kadar umarım sizlerde güzel bir haftasonu geçirirsiniz hepinizi çoookkk öpüyorumm....Şeniz:lepi:

günaydın hemşerilerim nasılsınız,ghaneli güle güle büyüt bebeğini,maviceden duydum buluşmada,hayırlı evlat olsun inşallah canım benim ,öpüyorum hepiniziiiiiii.

teşekkür ederim canim
ohh ne güzel buluşmalarda yapiyosunuz resimleri koyunda bakalim bizde ah ah ben gezemiyorum ya
mavice hanim sen nerelerdesin bakalim
haa hayrunisada yok uyanin ayoll

ben buradayım kuzuda haftasonu biraz yoğun geçti evde işler çok malum hizmetçide yok sıvadım kollarıtatlicadiarzu buluşma foto larını ekledik bakabilirsin canım..a.s eren barışta sende iisinizdir umarım.:emir_bebek::nazar:.. tüm hemşolara ii akşamlarŞeniz eren barışı kokla benim için.:enbuyukkk:.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım valla ben hafta sonu gezmeye gittim yeni geldim :sm_cool:şimdilik buralardayım ama yakında yine yol gözükücek.... :teytey: ghaneli canım nasılsın nası gidiyo hayat... bebiş nasıl ay çok öp benim için..... yine görüşürüz kızlar öptüm sizleri a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN a.s. rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin... yuvamızdan yavrularımızdan her türlü hastalık kaza ve belayı uzak etsin inşallah... amin...:1hug:

hayrunisacım hoş geldin tatlım nasılsın bakalım nerelri gezdin de geldin bizim tatil kesinleşti inşallah allahtan bir mani çıkmazsa 15 ağustota kuşadasını fethe gideceğim :dance::lepi:

selam kizlarrr
nasilsiniz bakalim tabi iyiolursunuz gezip tozmaktan başka bi işiniz yok poşalar siziii
mavice baktim fotolara allah bebişleri veseni nazardan saklasin çok tatli çikmişsiniz
hayrunisa kiz sen hiç evde durmazmisin hergün gezilirmi bacum aaaa
tamam kizlar sizin yerinize kocaman öpücem oğlumuu

slm kizlarrr nasilsiniz kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsin insallah

selam kizlarrr
nasilsiniz bakalim tabi iyiolursunuz gezip tozmaktan başka bi işiniz yok poşalar siziii
mavice baktim fotolara allah bebişleri veseni nazardan saklasin çok tatli çikmişsiniz
hayrunisa kiz sen hiç evde durmazmisin hergün gezilirmi bacum aaaa
tamam kizlar sizin yerinize kocaman öpücem oğlumuu

valla tatlım haklısın evde durmuyorum hiç.... ama ancak yazın gezebiliyorum rahat istediğim gibi.... şuanda evdeyim bi 10 gün daha evdeyim.. sonra gidiyorum kısmetse istanbula.. nişanımız var abimin kısmetse.... çok çok öptüm sizi kızlar görüşürüz yine inş.a.s.

gez canm gez evde otur otur insan patlıyor ya... benimde iki haftam felan nkaldı inşallah kuşadasına gidicez sen nasılsın bakalım umarım iyisindir görüşmek üzere tatım güzel bir gün geçirŞeniz:enbuyukkk:

Back
X