• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüşhane///29

fıstıklar napıyonuz bakalım... daha gitmedim ama salı günü hayırlısıyla gidiyoruz inş... ama en fazla 10 gün sonra buralardayım kısmetse.... çok öptüm sizleri kızlar .... gene görüşcez inşa.s.

güle güle git güle güle gel canım kaydirigubbakcemile4nasılsın nereye gidiyorsun bakalımhihoyyyt öpüyorum seni tatlım.Şeniz..

tatlm nişanımız var abimin... istanbula gidiyoruz bakalım hayırlısıyla inş. bu işide hallederiz dua edin kızlar Allaha emanet olun

canım merak etme herşey hallolur hayırlısıyla bende yarın memlekete gidiyorum eşimin il dışında 1 hafta işi var bende mecbur gidicem memlekete dönüşte bizide alıp gelicez
hepinizi çoook öpüyorum yokluğumda topiği boş bırakmayın olurmu kendinize çook iyi bakın hoşçakalınn

kızlar merhaba nasılsınız ben pek iyi değilim 8 yıldır kronik ürtiker hastasıyım ve zaman zaman ziyaretime gelip beni canımdan bezdiriyor... ve şu an yie hadtayım çok halsiz ve bitkim heryerim kabarıklar içinde bir kaçgün içde kendimi toplarım ozaman görüşmek üzere kendinize ve kuzularınıza ii bakın.. sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorum hepinize öpüyorum sizisenağlama

i geceler canlarım biraz kendi kendime der gibi oldu ama olsun hergün bir mesaj olsun yazayim bari....hihoyyyt

ghaneli eren barış nasıl canım nasıl kilo alımı felan tarttırmadıysan bile gözlerinle fark edebiliyorsundur seni ve kuzunu çoookkk öpüyorum sensiz topik çok boşşş:a015:

hayrunisa sanırım gezmelrde ii gezsin bakalım bizimde inşallah bir aksilik çıkmazda salı akşamı yolcuyuz kuşadası bekle bizi biz geliyoruzzzzkaydirigubbakcemile4

ghaneli seni çok ii anlıyorum çünkü geçen yaz çok yorucu sıkıntılı bir yaz olmuştu bizim için ve tatile felan gidememiştik o yüzden bu yıl iple çekiyorum ama günler birtürlü geçmiyor sankisositososito

benimde annem gümüşhaneli tabiki hemşoyuz hoşgeldin canım herzaman seni burada görmek isteriz ii gecelr tatlım:1hug:hihoyyyt

herkese tünaydın mavice canım sen nasılsın bugünkafamçokkarıştı ehhh artık kendi kendime konuşmaın vaktidir....-tatlicadiarzu-hihoyyyt

kimler geldi şu topikten kimler geçti ama hayırsızlar bir daha hiç dönmedi yokkkk yok ben gümüşhanelileri bir birine tutkun sanırdım ama çooookkk yanılmışım çokkötükedihüso

SELAMMMM herkesin ama en başta sadık hemşolarım ghaneli ve hayrunisa nın berat kandilini kutlar bu mubarek gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim... kandiliniz mübarek olsunnnnnn:Saruboceq:

offf offf neyse tatile gidiyorum sitem etmicem:delphin: ama umarım dönüşte yazılmış bir mesaj olsun görürüm :mymeka:kendinize ve yavrularınıza ii bakın a.e.o hoşçakalınkaydirigubbakcemile4

ayy canım sonunda delirdi kendi kendine mesaj yazıyoo yazık yaa daha çokk gençtii
naber hemşom ben geldim eren barışla biz çook iyiyiz sen nasılsın herhalde şimdi sen tatilin tadını çıkarıyosun bol bol eğlen canımmm
bebiş ağlıyo yine uğrarım okişşş bayyy
senin minikleride kocamann öpüyorumm

bennnnnn geldimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile4
nabersiniz bakalım napam kıs kendi kendime de konuşuırum tabe kimseler olmayınca sesim yankı yapıyohihoyyyt neyse ii olmanıza sevindim siz şimdi gezersinizde poşalar...:jeyyar:
benim tatilimde çok güzel geçti ama dönüşü çok yorucu oluyor be çamaşır temizlik felan çağanda accık rahatsız farenjit olmuş neyse ki kötü deeğil hade ben kaçtım görüşürüz caım ve hemşolarımmmmmmmkaydirigubbakcemile5

vazgeçtim artık uğraşmaktan yoruldum valla buraya deli gibi yanlız başıma yazmaktan biti bu son beni arayan olursa bebeklerimiz ve biz topiğinde bulur hadi görüşürüz eyvallah:a015:

gümüşhaneliler nerede yahu 2 ay oldu buraya tasınalı yalnızlıktan patlıycam siz ne yapardınız bu sehirde:)

kızlaaaaaaaaaaaaaar
ben geldim 10 gün diye gittim 15 güne çıkardım tatili ama iyi geldi baya... nişanıda yaptık ohh o işide hallettik... ghaneli bebiş nasıl şekerim sen nasılsın neler yaptın.... mavice canım sen yaptınmı tatili hepinizi özledim şimdi daha kahvaltı yapmadım sonra görüşürüz öptümmm sizleri

gümüşhaneliler nerede yahu 2 ay oldu buraya tasınalı yalnızlıktan patlıycam siz ne yapardınız bu sehirde:)

anaammmmmmmmmm gümüşhane portalındakiler kaybolmuslar......kimse yok mu burdaaaa yazısacak ne yapıyosunuz...deniz mevsimide bitti....sengözlerimebaksanab

Back
X