• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüşhane///29

selam hemşolarr ben geldim doktordan herşey yolunda çok şükür pazartesiye kadar bekliycez yatiş yapip suni sanci vericekmişş tabi pazartesiye kadar gelmezse off suni sancidan çookk korkuyorumm allahim inşallah gelir bizimki yoksa halim duman
canımmmmm hayırlısı inşallah yok ben bu sıpaya güveniyom dediğim gibi yeni haftaya anne olarak gireceksin sen ben buna inanıyorum.... hadi bakem sıpa utandırma beni...:emir_bebek::nazar: herkiniz içinde hayırlısı canım benim....allah yardımcın olsun...:1hug:

canımmmmm hayırlısı inşallah yok ben bu sıpaya güveniyom dediğim gibi yeni haftaya anne olarak gireceksin sen ben buna inanıyorum.... hadi bakem sıpa utandırma beni...:emir_bebek::nazar: herkiniz içinde hayırlısı canım benim....allah yardımcın olsun...:1hug:

inşallah canım hayırlısı artıkk

:) Umarım her şey yolunda gider ghaneli.Bebeğini alır kucağına her şeyi unutursun Sağlıkla getirirsin dünyaya umarım.Allah yardımcın olsun.

günaydin hemşolarimm nasilsiniz bakemm
valla oğlumda tik yok bende iyiyim herhalde pazartesiyi bekliyoo
sen nasilsin mavice senin oğluşlar nasil iyilerdir inşallah

günaydin hemşolarimm nasilsiniz bakemm
valla oğlumda tik yok bende iyiyim herhalde pazartesiyi bekliyoo
sen nasilsin mavice senin oğluşlar nasil iyilerdir inşallah
saol canım bende oğluşlarımda çok iiyiz... seninki pusuya yatmıştır seni tongaya düşürecek... benim ilk oğlumda 9 ay 10 gün olmuştu hiç unutmuyorum çarşamba gününe randevu almıştık salı gecesi ikide sancılarım bi başladı çarşamba 10:40 da doğum yapmıştım.... sıpa bunlar sıpa ya kırk nazla yada pat diye zamansızca geliyorlar maşallah bana ikisinide yaşattı bu sıpalar... allaha emanet olcanım hayırlısı inşallah...:1hug:

iyi geceler kızlar.. nasılsınız bakalım?? trabzon bugün feci sıcaktı yandım allahımmm.. buna rağmen böbrekleri üşüttüm gülmeyin ama..... dra gittim ilaç antibiyotik verdi.. siz dikkat edin kızlar ok... görüşürüz inş. sağlıkla kalın inş.a.s.

geçmiş olsun tatlım zaten bu sıcak havalarda üşütüyor insan en çokta terliyoruz çocu zaman sırtımızda kuruyor hele birde rüzgarı yedikmi ooooffff... sana tekrar çok geçmiş olsun canım..... bu arada izmir bugün serindi sanırım yakınlarda bir yere yağmur yağdı ....:teselli:a.s.
iyi geceler kızlar.. nasılsınız bakalım?? trabzon bugün feci sıcaktı yandım allahımmm.. buna rağmen böbrekleri üşüttüm gülmeyin ama..... dra gittim ilaç antibiyotik verdi.. siz dikkat edin kızlar ok... görüşürüz inş. sağlıkla kalın inş.a.s.

kısss ghaneli neredesin yewrum kıs yoksa doğurmayamı gittin... anam inşallah öledir... öleyse rabbim yardım etsin inşallah allaha emanet olun canım...:lepi:

kıs valla kesin doğurdun sen ehhh hadi hayırlısı bakem güzel haberlerinizi bekliyorum.....

mavice cnm nerelerdesin?? ben yazamadım sende yoksun buralarda... bu arada ghaneli heralde doğum yaptı yok ortalıkta umarım sağ salim kucağına almıştır bebeğini ... neyse bi senle ben kaldık burda bizde ihmal etmeyelim şekerim buraları..... umarım daha sık görüşebiliriz sevgiyle kal
a.s.

tatlım merhaba ben iki gündür giremiyorum kk ya bursadan kız kardeşim geldi... bir bakayım diye uğramıştım mesajını gördüm vallahi sanırım g haneli doğum yaptı umarım oda bebişide ii dir .... seninde uğramana sevindim canım güzel bir pazar diliyorum... öpüyorum canım....:1hug:a.s.
mavice cnm nerelerdesin?? ben yazamadım sende yoksun buralarda... bu arada ghaneli heralde doğum yaptı yok ortalıkta umarım sağ salim kucağına almıştır bebeğini ... neyse bi senle ben kaldık burda bizde ihmal etmeyelim şekerim buraları..... umarım daha sık görüşebiliriz sevgiyle kal
a.s.

evet canlarim doğurdum geldim gece saat 4 te suyum geldi hastaneye gittik 18.07.2008 de saat 6:35 te eren bariş normal doğumla dünyaya geldi 3 kilo 300 gr biraz zor geçti doğumum çota dikişim var ama ona bakinca heşeyi unutuyorum allahim her isteyene yaşatsin bu duyguyu

allaha şükür sağlikli göğüs uçlarim yok denecek kadar küçük denemediğim şey kalmadi ama tutammiyo pes etmedim sürekli veriyorum ağzina tutamayinca sinirlenip ağliyo
inşallah en kisa zamanda iyi olur herşey hepinizi öpüyorum
foto yükleme adresini bulunca kayucam resmini teyzeleri
yine uğriycam

:teytey::teytey::teytey: canımmmmmmm çok mutlu oldum çok sevindim senin adına.. ismide çok güzelmiş.... rabbim sağlıklı şanslı ve bereketli bir ömür nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah... saçının sakalının ağardığını göresin.... iyiki doğdun EREN BARIŞ ismin gibi barış dolu bir dünyada yaşaman dileğiyle... çok geçmiş olsun canım ben sana demedimmi gelecek haftaya anne olarak başlıyacaksın diye...:nazar::nazar: gözün aydın:1hug:.
evet canlarim doğurdum geldim gece saat 4 te suyum geldi hastaneye gittik 18.07.2008 de saat 6:35 te eren bariş normal doğumla dünyaya geldi 3 kilo 300 gr biraz zor geçti doğumum çota dikişim var ama ona bakinca heşeyi unutuyorum allahim her isteyene yaşatsin bu duyguyu

allaha şükür sağlikli göğüs uçlarim yok denecek kadar küçük denemediğim şey kalmadi ama tutammiyo pes etmedim sürekli veriyorum ağzina tutamayinca sinirlenip ağliyo
yine uğriycam

yine uğriycam

canımmm gözün aydın... :dance::dance: rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun bi ömür versin eren barışa... bebişin resminide bekliyoruz en kısa zamanda... kendine ve tatlı oğluşuna çok çok iyi bak cnm allaha emanet olun.... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s.:nazar:Allah bağışlasın ghaneli. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, güzel ömür versin.Sevgiler...:)

yanlis yere konu acmisiniz bacilarim afyon sinirlari icindesiniz hihihiih afyonlu olmak istiyosaniz buyrun

Back
X