• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüşhane///29

gumushane1oc7.jpg

gece gümüşhane gün gümüşhanede geceye dönerken
karacacavegumushanejd0.jpg

gümüşhane karaca mağarası
gumushane2tf9.jpg

gündüz gümüşhane
gumushane4qz0.jpg

güzel gümüşhane

ghaneli canım nasılsın bebiş nasıl?? nasıl gidiyo bebişle hayatınız??zorulukları vardır mutlaka ama umarım kolaylıkla üstesinden gelirsin.. çok çok öp benim için tatlım bebişini... kendine iyi bak
buarada mavice cnm nerelerdesin sıcaklar nasıl izmirde biz yanıyoruz valla
hepinizi öptüm arkadaşlar yine görüşürüz inş.

ayy benim toprağımm memleketim ne güzel ettinde resimleri koydun canım yaa
seviyorum bu şehri çok çok havasını suyunu insanını her şeyini
şimdi gitmek istedi canım oralara bide serinmişki nasıl oh biz yanıyoruz trabzonda
annemler şimdi köydeler anlata anlata bitiremiyo heveslendim şimdi napsak

canm merhaba kıs siz trabzonda yanıyorsanız biz izmirde kül olduk o zaman sen nasılsın ben sıpalarla uğraşıp duruyorum ama sıcak insanı bezdiriyor.... öpüyorum canım :1hug:

yanlis yere konu acmisiniz bacilarim afyon sinirlari icindesiniz hihihiih afyonlu olmak istiyosaniz buyrun

ya ne kadar komiksiniz ya yok oraya konu açmışınız yok buraya açmışınız afyon sınırlarındasınız sen bana söyle bakim ana sayfada tıkladığın zaman bizimelleri ilk sayfada gümüşhane kabak gibi görünüyormu görünmüyormu.... afyon nerede.... daha önceleri yazıyordum... ama vazgeçtim... niye dersen işte bu yüzden.... :lepi:

bana hiç kısmet olmadı anneciğimin memleketini görmek ancak böyle resimlerine bakıyorum... ama eğer bir gün kısmet olursa bir karadeniz turuna çıkmak yaylaları görmek oraların o insanı sarhoş eden bol oksijenli havasını ciğerlerime çekmek istiyorum tabi gümüşhaneyide görmek... bakalım kısmet olacakmı.. nasip diyelim...a.s

devamı gelecek inşallah ama bugünlük bu kadar işlerim çok kısaca bi bakim dedim kalkamadım güzel bir gün diliyorum hayrunisa sana ve tüm hemşolara hoşçakal tatlımma.s.

selam hemşolarim
nasilsiniz bakalimm
bizde oğluşumla iyiyiz bugün kan aldilar içim gitti hafif sarilik çikti
doktor cuma tekrar alicak kan bakalim normale dönecekmi
hala oturamiyorumm dikişlerim çook aciyo bugün doktora bende bakildim alttan anam doğurdum ama hala kurtulamadim dikizlenmekten
allaha şükür iyi dikişler
tamam hayrunisa öperim oğluşumu yerine biraz önce banyo yaptirdik mişil mişil uyuyo rabbim isteyen her kuluna tattirsin bu duyguyu inşallahh aminn
mavice kiz senden naber seninkiler senin kuşlar napiyo öpüyorum canim kocaman tüm hemşolarida

canım benim ii olmana sevinidim benim öyle birşeyim olmadı ama alttan dikişin çok zor olduğunu duydum canım tekrar geçmiş olsun diyelim.. enes barışta ii miş uykuları bol olsunda çabucak büyüsün inşallah.... fizyolojik sarılık oluyor çoğu bebekte benim ilk oğlumda olmadı çağanda oldu hemde prematüre olduğu için tehlikeli boyuta ulaşmadı foto terapisi felan görmedik ama 2,5 ayda geçti siz prematüre felan olmadığınız için inşallah çabuk geçer... ama yinede dikkatli ol ikinizide kocaman öptüm barışıda benim için kokla olurmu mis gibi kokuyordur o şimdi...:nazar:Şeniz

günaydın hemşolar ya bu kadar hayırsız olamyın be hadi hepinizi bekliyorum izmir bu gün yanıyor çok sıcak çok... öpüyorummmma.s.

tünaydın tatlım buralardayım arada bakıyorum kim ne yazmış diye ama ..... bizim burasıda çok sıcak valla dışarı çıkmıyoruz biz şekerim alışkın deiliz öyle çok sıcaklara bilirsin buralar serin yerler yazın öyle en fazla 2 ay aşırı bi sıcak olur burda... tabi trabzon sıcaktırda bizim oturduğumuz ilçe serin obakımdan yane..... bekleriz şekercim buyrun buralara gelin hem serinleyin hemde gezin valla ...... öpüyorum çoka.s.a.s.

selam kizlar nasilsiniz bakalimm
oh mavice ben çikamiyorum gezmelere sende çikma sicak çarpar sanra kir dizini otur ben nezaman dişari çikacağini söylerim(ogün bende çikicamya)
hayrunisacim evet çok sicak var hele oturduğu yerde sirilsiklam oluyo insan çok fecii nemi insani mahvediyoo
haa canim doğumdan önce akçabata gelmiştim köfte yemeye bilmiyorum duydun mu nihat ustayi ünlüdür hem çok güzel yapar köfteleri onun orada park var eşimle biraz gezdik orada bizim buradaki deniz kenarindan daha güzeldi çok hoşuma gitti belki birgün karşilasiriz oralarda bellimi olur
canlarim hepinizi çook öpüyorum
yaa ben koymuşmuydum eren barişin fotosunu yok yok koymamiştim sanirsam bekleyin koyuyorumm

sevilcim ne dimek canum hoşgeldin bizim öteki hemşolar gibi bir görünüp bi kaybolmada... seni herzaman görmek isteriz burada.... aldık kabul ettik gitti.... tekrar hoşgeldin...

img0568ri8.jpg

İŞTEE EREN BARIŞIMMMM
durrr önce maşallahımızı takalım :nazar: tatlım çok şeker bebişin var allah bağışlasın nazarlardan kem gözlerden korusun rabbim... canım nasıl emzirebiliyormusun.. umarım tutabilmiştir... benim için kokla kuzuyu canım benim cin gibi maşallah gözlere baksana... ömürlü olsun inşallah...:nazar::nazar::nazar:

tesekkür ederiz teyzesi
tüm bebişler güzeldir mis kokuludur allah cümlemizin yavrusunu nazarlardan zararlardan korusun inşallahhh
canim göğsümü sade tutamiyo silikon meme ucu kullaniyorum gayet rahat oluyo ve çok rahat emiyo zamanla belki çikar göğüs uçlari çikinca göğüs ucu kullanmama gerek kalmaz ama şimdi rahat emiyo
zaten önemli olan anne sütü almiş olmasi
kendine iyi bak canim öpüyorum iyi akşamlar

tesekkür ederiz teyzesi
tüm bebişler güzeldir mis kokuludur allah cümlemizin yavrusunu nazarlardan zararlardan korusun inşallahhh
canim göğsümü sade tutamiyo silikon meme ucu kullaniyorum gayet rahat oluyo ve çok rahat emiyo zamanla belki çikar göğüs uçlari çikinca göğüs ucu kullanmama gerek kalmaz ama şimdi rahat emiyo
zaten önemli olan anne sütü almiş olmasi
kendine iyi bak canim öpüyorum iyi akşamlar
güzel çözüm tabiki önemli olan anne sütü nasıl aldığı mühim değil sağlıkla ve mutlu kalın... ii geceler...:1hug:

Back
X