• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüşhane///29

Merhaba, Hamile olmak, kucağında çocukla olmaktan daha kolaydır. Hele ki yaz sıcaklarında. Hamileliğin tadını çıkar, çok keyiflidir tüm sıkıntılarına rağmen. Allah kolaylık ve çocuğunla sana sağlık versin.:)

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM EVET HERKEZ ÖYLE DİYOO AMA İNSAN OĞLUYUZ İŞTE İLLA ŞİKAYET EDECEK BİŞEYLER BULUYORUZ
BİRDE SON GÜNLER OYÜZDENDE ÇOK BUNALDIIMMM:1hug:

günaydinlarrr
Herkezeee
Nasilsinizzzz
Anam Herkez Tatile Gitti Herhaldeee
Hiç Kimseckler Yokkkk

tünaydın tatlım sen nasılsın canım gerçi sormam biraz acayip oldu ama olsun adettendir.... iki hafta bile kalmadı kıss.... hadi rabbim hayırlısını versin inşallah doğumun normal mi yani şimdilik karar öylemi onun için kesin konuşmak olmuyor bende normal diye sancıyla gittim sezaryenle yaptım geldim.... ama hiç şikayetçi değilim ... rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım bu arada öteki hemşolarada tünaydın tabi uğrayan olursa.....:1rolleyes:herkese güzel bir hafta diliyorum....:1hug:

tünaydın tatlım sen nasılsın canım gerçi sormam biraz acayip oldu ama olsun adettendir.... iki hafta bile kalmadı kıss.... hadi rabbim hayırlısını versin inşallah doğumun normal mi yani şimdilik karar öylemi onun için kesin konuşmak olmuyor bende normal diye sancıyla gittim sezaryenle yaptım geldim.... ama hiç şikayetçi değilim ... rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım bu arada öteki hemşolarada tünaydın tabi uğrayan olursa.....:1rolleyes:herkese güzel bir hafta diliyorum....:1hug:

NERELERDESİN AYOLL
AMA MİSAFİRLERİN VARDI DEMİ? HALA YENİ Mİ GİTTİLER
SEN NASILSIN MİNİKLER NASIL
VALLA CANIM ŞUAN HERŞEY NORMAL VE BEN NORMAL YAPMAYI ÇOK İSTİYORUM İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ TABİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI
VALLA HER AN DOĞURACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA NE GELEN VAR NE GİDEN BEKLİYORUZ ARTIK
BUGÜN KONTROLÜM VAR BAALIM OĞLUŞUM NE KADAR OLMUŞŞ:1hug:

tatlı hiç sorma sıcaklarda benim sıpa daha bir huysuzlandı napsın kuzuşum biz dayanamıyoruz.... sanada hakkında hayırlısını diliyorum... hayırlısı neyse o olsun tatlım bu arada kandilin mübarek olsun bu mübarek gece vesilesiyle rabbim dualarımızı kabul eder inşallah... sanada hayırlı doğumlar nasip olurda balanı sağ salim kucağına alırsın inşallah bu ara tüm hemşolarında kandilini kutluyorum......:1hug:a.s.

tatlı hiç sorma sıcaklarda benim sıpa daha bir huysuzlandı napsın kuzuşum biz dayanamıyoruz.... Sanada hakkında hayırlısını diliyorum... Hayırlısı neyse o olsun tatlım bu arada kandilin mübarek olsun bu mübarek gece vesilesiyle rabbim dualarımızı kabul eder inşallah... Sanada hayırlı doğumlar nasip olurda balanı sağ salim kucağına alırsın inşallah bu ara tüm hemşolarında kandilini kutluyorum......:1hug:a.s.

evet canim yaa biz dayanamiyoruz o küçücük can nasil dayansin
teşekkür ederim canim iyi dileklerin için
seninde kandilin kutlu olsun canim
bu gecede allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

teşekkürler canim sen nasilsin
ama bizim hemşolardan ses yokkk
sen nerelerdeydin özlettin kendinii

en başat sadık hemşehrim g hanelei olmak üzere tüm hemşolara güzel bir hafta sonu diliyorum.... g haneli sen nasılsın canım biz dün bi akraba düğünü vardı oraya gittik:teytey: dün hiç uğrayamadım.a.s... öpüyorum tatlım senia.s. ....

günaydin canim nasilsinnnnn
bende işte ayniyim hala bekliyorum oğluşumu son 6 gün hala tik yok
allahim bi gelsede sezeryana kalmasam diyorum neyse hakkimizda hayirlisi
ayyy canim ne güzel döktürmüşsündür düğünde of of bende çok özledim oynamayi
doğumdan sonra düğünler olsada gitsem yaaa
senin yaramazlar nasil canimmmm

saol canım benim eh işte accık döktürdük..:utangac: oğluşlarımda çok iiler çok şükür... evet tatlım seninde çoğu gitti azı kaldı ama o sayılı günler bir türlü geçmez şimdi.... allah kolaylıklar versin tatlım ama bu sonunda mükafatların en güzelini aldığın sıkıntıların ennn güzeli.... sağlıklar diliyorum tatlım...:1hug:

arkadaşlar merhabalar...
tatildeydim dün geldim.. nasılsınız bakalım uzun zaman oldu görüşmeyeli.. herkese selemlar daha sık görüşmek ümidiyle..

saol canım benim eh işte accık döktürdük..:utangac: oğluşlarımda çok iiler çok şükür... evet tatlım seninde çoğu gitti azı kaldı ama o sayılı günler bir türlü geçmez şimdi.... allah kolaylıklar versin tatlım ama bu sonunda mükafatların en güzelini aldığın sıkıntıların ennn güzeli.... sağlıklar diliyorum tatlım...:1hug:

OFF CANIM EVET YAA GÜNLER GEÇMİYOOO
ZATEN SONUNDA O MUCİZE OLMASA KİMSE KATLANAMAZ HERHALDEE
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMa.s.

arkadaşlar merhabalar...
tatildeydim dün geldim.. nasılsınız bakalım uzun zaman oldu görüşmeyeli.. herkese selemlar daha sık görüşmek ümidiyle..

OHH NE GÜZEL CANIM TATİLİNİDE YAPTINNN
OFF NAPALIM CANIM BIRAKTIĞIN GİBİ BENDE DEMİŞTİM BU KIZ DA BİZİ SATTI
İNŞALLAHH DAHA SIK GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM CANIMM:asigim:a.s.a.s.

kıs sen doğurmadınmı hala bekliyorum hergün ahanda dpğurdu diyetıss ses yok... hadi bakem bebiş seveceğiz yaw.. tabiki maalesef resimlerinden... hayırlısı tatlım... çoğu gitti neredeyse hepsi yani... az kaldı az... benim oğlum gibi 9 ay 10 ü tam doldurursa sen daha çoookk beklersin.... öpüyorum tatlımmmm.........

OHH NE GÜZEL CANIM TATİLİNİDE YAPTINNN
OFF NAPALIM CANIM BIRAKTIĞIN GİBİ BENDE DEMİŞTİM BU KIZ DA BİZİ SATTI
İNŞALLAHH DAHA SIK GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM CANIMM:asigim:a.s.a.s.

tatlım sen doğumunu yaptınmı buarada? rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin inş... canım yazında evde pek durulmuyo gezmeler piknikler başlıyo... ondan dolayı giremiyorum pek nete ama yazamasamda takip ediyorum yazdıklarınızı gece bile olsa,,, unutmadım yani sizleri..... a.s.a.s.

Back
X