heyooooo sonunda biraz kazara oldu galiba ama sonunda oldu. yahu ben aslında pratik zekalıydım ama benim kafam kalınlaşmayamı başlamış ne...:bbo: ney se canım çoook teşekkürleray canımm bende öyleydiim. yatakta uyumak dayak yemekten farksızdı benim için belimin üstüne yatamazdım belim kaymıştı hala kayık :) ne cektigini anlıyorum canım Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah..
Ayy Canim Sağol Ama Bu Düzene Geçmek Ne Kadar Uzun Sürüyooo.ben şimdiden Sikildim Artikkkkk
canım benim allah zaten eşlerimizin eksikliğini vermesin ben yanlızlık çektim derken varken kimsenin sana el atmamasından bahsettim çünkü benimki tamda öyle oldu benim kaynanam alt katta oturuyor benim ailem yardıma gelirse hemen damlıyor yok gelmesse onunda yerinde yeller esiyor yani tamda dostlar alışverişte görsün hesabı. ama olsun çok şükür çok anlayışlı ve beni çok seven bi eşim var şükrediyorummmm:1hug:Teşekkür Ederim Canim Yaa Sağol Gerçekten çünkü Bende Yalnizim Etrafimda Bu Duygularimi Paylaşacak Başka Kimse Yok Eşimden Başka
Bakalim Kayinvalidem Gelicek Büyük Ihtimalle Annemde Yalniz Birakmaz Onlarda Fazla Kalamazlar Yani Doğumdan Sonra Bi Kaç Hafta En Fazla Yani Ben Oğlum Ve Eşim Kalicaz Başbaşa Ama Eşimin çok Büyük Desteği Olacaği Için Pek Düşünmüyorum Sonrasini O şimdiden Ben Geceleri Bakarim Ona Diyo.çok Sabirsizlaniyo.allah Tüm Herkezin Evine Mutluluk Huzur Versin En önemlisi Buuu
Gerisi Ister Istemez Kendiliğinden Geliyo Zaten
Selam Hemşerilerrr
Valla Yaz Geldi O Yüzden Mi Anlamadim Herkez Bi Anda Kayboldu Tatile Falan Mi çiktiniz Ayol Nerelerdesiniz
Uff Bende çok Yoruldum Bu Ev Işleri Beni Mahvediyoo Yaaa