Gümüşhane///29

Canim Evet Erkek Oğlum Olcak Yani
Bugünle 44 Gün Kaldi Ama Zaman Geçmiyo Yaaa Sabirsizlaniyorum Artik

Teşkkür Ederim Canim Iyiyim Bebişimin Eksikleri Vardi Onlari Tamamlamak Için Dişari çiktik Ayy çok Yorucuydu öldüm Bittim şimdi Geldim Canim Sen Nasilsin

ay canımm bende öyleydiim. yatakta uyumak dayak yemekten farksızdı benim için belimin üstüne yatamazdım belim kaymıştı hala kayık :) ne cektigini anlıyorum canım Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah..
heyooooo sonunda biraz kazara oldu galiba ama sonunda oldu. yahu ben aslında pratik zekalıydım ama benim kafam kalınlaşmayamı başlamış ne...:bbo: ney se canım çoook teşekkürler
a.s.

günaydın günaydınnnn...:sm_cool: hemşom kuşlar kelebekler ayyyy ne güzelll birgün....:dance: kıs sankim bir yeşilçam repliği gibi oldu...yerimseniben nayır nolamaz...:mymeka: size baba diyebülürmüyüm....:1hug: neyse çok saçmaladım...kafamçokkarıştı. velasıl kelam hepinize günaydınnnnnnn......:sm_cool:

Sen Nasilsin Canim Ne Bu Pozitiflik Muhteşemmm
Ne Güzel Yaa Böyle çok Mutlu Olmana Sevindim

canımmmm saol:1hug:senin en zor ve sıkıntılı günlerin biliyorum geçen yaz ben aynı durumdaydım...:teselli:merak etme hımmm doğuma 1,5 ay desek 3 ayda lohusalık+düzen kurma felan desek 4,5 ay felan sonra bebişinle yeni kurduğun hayatınla sende ışıldamaya başlarsın... sağlık mutluluk ve yine sağlık diliyorum... :sm_cool:ÖPÜYOOOOORUUUUMMMMM:sm_cool:

bugünlük benden bu kadar kendinize ii bakın hemşolar mutlu bir gün geçirin emiiii..... hoşkalınnnnn:1hug:

Ayy Canim Sağol Ama Bu Düzene Geçmek Ne Kadar Uzun Sürüyooo.ben şimdiden Sikildim Artikkkkk

eeee canım boşuna cennet annelerin ayağının altındadır demiyorlar o 4,5 ayda en iyi ihtimalle haaa unutmadan gerçekten ve yürekten sana yardım edecek kimseler varsa yanında hem bedenen hemde ruhen çok daha kolay atlatılacak bir dönem... ama ben okadar şanslı değildim maalesef senağlamaneredeyse depreyona girecektim ama eşim saolsun manevi olarak bana çok destek olduŞeniz ama allah insanın içine öyle bir annelik iç güdüsü veriyorki daha onun kucağına alır almaz sanki daha önce defalarca çocuk yetiştirmişsin gibi rahat oluyorsun ama biz anneler herzaman tedirgin olacak birşeyler bulduğumuz için gereksiz yerede kendimizi geriyoruz bu söylenenler hep laf sadece herşeyi kendin yaşayıp göreceksin allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin gerisi kolay öpüyorum canım :1hug:
Ayy Canim Sağol Ama Bu Düzene Geçmek Ne Kadar Uzun Sürüyooo.ben şimdiden Sikildim Artikkkkk

:sm_cool:günaydın günaydın:sm_cool: hemşolar nabersiniz....mutlu neşeli sağlıklı ve şanslı bir gün diliyorummmm...... öptümmmmm:1hug:

Teşekkür Ederim Canim Yaa Sağol Gerçekten çünkü Bende Yalnizim Etrafimda Bu Duygularimi Paylaşacak Başka Kimse Yok Eşimden Başka
Bakalim Kayinvalidem Gelicek Büyük Ihtimalle Annemde Yalniz Birakmaz Onlarda Fazla Kalamazlar Yani Doğumdan Sonra Bi Kaç Hafta En Fazla Yani Ben Oğlum Ve Eşim Kalicaz Başbaşa Ama Eşimin çok Büyük Desteği Olacaği Için Pek Düşünmüyorum Sonrasini O şimdiden Ben Geceleri Bakarim Ona Diyo.çok Sabirsizlaniyo.allah Tüm Herkezin Evine Mutluluk Huzur Versin En önemlisi Buuu
Gerisi Ister Istemez Kendiliğinden Geliyo Zaten

canım benim allah zaten eşlerimizin eksikliğini vermesin ben yanlızlık çektim derken varken kimsenin sana el atmamasından bahsettim çünkü benimki tamda öyle oldu benim kaynanam alt katta oturuyor benim ailem yardıma gelirse hemen damlıyor yok gelmesse onunda yerinde yeller esiyor yani tamda dostlar alışverişte görsün hesabı. ama olsun çok şükür çok anlayışlı ve beni çok seven bi eşim var şükrediyorummmm:1hug:

Son düzenleme:
Evet Canim Yaa Allah Sevenlerimizin Ve Sevdiklerimizin Eksikliğini Göstermesin Senin Kayinvalidnde Baya Gaddarmişşş Haaa Sinir Oldum Ona Aman Boşver Bazen Düşünüyorumda Yanimda Olup Beni Seveni Bende Seviyorum Olmayanlarinda Allah Yolunu Açik Etsin

Selam Hemşerilerrr
Valla Yaz Geldi O Yüzden Mi Anlamadim Herkez Bi Anda Kayboldu Tatile Falan Mi çiktiniz Ayol Nerelerdesiniz
Uff Bende çok Yoruldum Bu Ev Işleri Beni Mahvediyoo Yaaa

buradayım hemşom ayhu dün çok işim vardı gerçi benim iş hiç bitimiyor ama malum yaz geliyor camlar çerçeveler halılar perdeler hep kirli kirli bana bakıyor bende sırayla bıcı bıcı yaptırıyorum senden nabe r iyisindir inşallah öpüyorum canım a.s.
Selam Hemşerilerrr
Valla Yaz Geldi O Yüzden Mi Anlamadim Herkez Bi Anda Kayboldu Tatile Falan Mi çiktiniz Ayol Nerelerdesiniz
Uff Bende çok Yoruldum Bu Ev Işleri Beni Mahvediyoo Yaaa

günaydınnnnnn şekerler herkes nasıl .... iyi ve güzel bir gün diliyorummmmmmm:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…