canım benim önce senin ve ailen için hayırlı olsun... sonra gümüşhaneliler meselesine gelince.. :1closedeyes: mutlaka heryerde olduğu gibi oradada yaramaz insanlar olabilir ancakkkkk.... ben bugüne kadar gümüşhaneli olupta kötü olan birine rastlamadım ve hiç kimsedende duymadım.. ilk etapta belki biraz mesafeli durabilirler malum o yörenin insanı birazdaha tutucu demeyelimde birazdaha kapalı( iletişime) benim izlenimlerime gelirse biraz çekingen büyük şehirlene nazaran fazlaca masum ama çok misafir perver vede çok iyi niyetli insanlar olduğunu biliyorum... konuşmalarını çok seviyorum biraz erzurum yöresine benzer son derece milliyetçi vatan aşığı insanlardır ama dediğim gibi beş parmağın beşi bir olmuyor... iyi düşünelim iyi olsun... dilerim herşey gönlünce olur.... ailenle birlikte mutlu ve huzurlu bir düzen kurarsın inşallah. bu arada mesleğinizi merak ettim....:1hug:[/QUOTE
güzel dileklerin için teşekkür ederim.eşim polis ben grafikerim.ama bebeğim 6 aylık daha iş hayatına başlayamadım.siz orada mı oturuyorsunuz?yoksa gidip geliyor musunuz?işte orasının nasıl biyer olduğunu bizde çok merak ediyoruz.daha evde bulamadık eşim gelip hemen ev bulucakta bizde 20 sinde oraya tasınmıs olucaz.ev bulmak cok zormus.:1no2:hakkımızda hayırlısı olur inşallah:uhm: