Gümüşhane///29

ya burasu benim her zaman aklımda ama bi türlü giremiyorumm evde fırsat buluptaa yoksa burayı en üstte tutacamm da işte amaa şimdi niyetlendimm hergün sabah giripp yükseltecem memleketimii ablacıkk

ya burasu benim her zaman aklımda ama bi türlü giremiyorumm evde fırsat buluptaa yoksa burayı en üstte tutacamm da işte amaa şimdi niyetlendimm hergün sabah giripp yükseltecem memleketimii ablacıkk

MERHABALAR CANIM
SORMAMDA SAKINCA YOKSA NERESİNDENSİN GÜMÜŞHANENİN
ANTALYADA EŞİNİN İŞİNDEN DOLAYI MI OTURUYOSUN
EVET CANIM YAA BENDE EN ÜST SAYFADA TUTMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM
AMA MAKSADIM GÜMÜŞHANELİ HEMŞERİLERİMLE TANIŞIP SOHBET ETMEK TABİ BU PEK MÜMKÜN OLMUYO.AMA ARTIK SENDE DEVAMLI BURADA OLURSAN YAZIŞIRIZZZ:asigim::1hug:

Haa Canim Baktim şiranliymişsin Bedri Yaşarin Köyü Herhalde Yanliş Hatirlamiyorsam Oda Evren Köyündendi

kızlar meraba bende g.hane merkesliyim yeşildere bu topic i buldugum için cok sevindim valla

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BENDE MERKEZDENİM
İNŞALLAH SÜREKLİ BEKLİYORUZ BU TOPİĞEEE

yaa o zaman carsısını falan bilirsin pazarları salı günü oluyormuş dimi:)
ben hiç gelmedim ama ailemin yarısı ordadır baba tarafı büyük amcamların carsı restorantı falan var.nasıl havalar güselmi?

Evet Canim Bilirim Pazarlarini Sali Günleri Olur
Ama Ben şusn Trabzonda Oturuyorum
Ama Sürekli Görüşüyorum Annemler Ve Kayinvalidemler Gümüşhanede Oturuyo.havalar Gayet Güzelmişşş
Ama Orada Ne Kadar Sicak Olursa Olsun Akşamlari Okadar Serin Olur
Haftasonlari Gidiyoruz Gümüşhaneye
Allah Kismet Ederse Temmuzda Oğlum Olucak Oyüzdende Biraz Zor Oluyo Yolculuklar

HAA CANIM GÜMÜŞHANE HAKKINDA www.gümüşhane.gen.tr DEN BİLGİ ALABİLİRSİN BOL BOLDA FOTOLAR FALAN VAR

biliyorum canım cok kez ziyaret ettim o siteyi eşime bizim baglı bulundugumuz köyün resimlerini( yeşildere ye baglı yaglıdere köyü) fotograflarını göstermek icin.aksamları cok serin oldugunu duymustum..
insallah banada bi gün gitmek nasip olur..
Bebegin hayırlı ugurlu olsun canım sana sans getirir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…