Gümüşhane///29

Teşekkür Ederim Canim Inşallah Sende Gelir Bir Gün Gezersin Memleketini çok şirin Bir Yerdir

Günaydinlarrrr
Nasilsiniz Bugünnn
Valla Bugün Heryerim Ağriyo Tecrübeli Hanimlar 33 Haftalik Hamileyim Belimde Ve Pelvis Leğen Kemiklerim Sanki Birbirinden Ayriliyomuş Gibi Oluyo.çatir çatir Ses Geliyooo
çokta Ağriyo Sizce Normal Mi?

selam hemşolar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli g.haneli sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.a.s.

Iyiyim Canim Sen Nerelerdesin Poşa Gezdin Gezdin Geldin Ohhh Ne Ala
Yaa Canim Işte Hamişlik Iyi Gibi Artik Baya Bi Bunaldim Ne Bitmez şu Günler Ah Temmuz Bi Gelse Ah Ah

Son düzenleme:
Iyiyim Canim Sen Nerelerdesin Poşa Gezdin Gezdin Geldin Ohhh Ne Ala
Yaa Canim Işte Hamişlik Iyi Gibi Artik Baya Bi Bunaldim Ne Bitmez şu Günler Ah Temmuz Bi Gelse Ah Ah
aşk olsun hemşo beni poşada yaptın demek ha.... kısım ben de senin gibi geçen sene karnım burnumda tıslıya tıslıya dolaşıyordum temmuzun sonunda artık dolaşamaz oldum ve bi hastane bi ev mekik dokudum... bu yaz poşalık hakkım değilmi seni çok iyi anlıyorum canım allah kolaylık versin sana .... rabbim bu yoldaki herkesi hayırlısıyla kurtarsın..... seneye sende bebişinle gezersin.... bak ben başladım gezmeye:teytey:a.s.

Son düzenleme:

AYY CANIM BENDE HAYIRLISIYLA Bİ DOĞURSAMDA ÇIKSAM POŞALIĞA SAĞOL CANIM ALLAH CÜMLEMİZİ KURTARSIN
VALLA ÇOK ZOOORRR BU HAMİLELİK AMA SONUNDA ALINAN HEDİYE MUHTEŞEM 2 ÇOCUK YAPMAM VALLA CANIMDAN BEZDİMMkafamçokkarıştı

Günaydinlarrrrrrrrrrrrrr
Yine Heryerim Ağriyo Kemiklerim çatir çatir

merhabalar ben gümüşhane li değilim ama 1 yıl önce orda idim 2 yıl görev yaptık çok sevdim ben orayı

Günaydinlarrrrrrrrrrrrrr
Yine Heryerim Ağriyo Kemiklerim çatir çatir

ay canımm bende öyleydiim. yatakta uyumak dayak yemekten farksızdı benim için belimin üstüne yatamazdım belim kaymıştı hala kayık :) ne cektigini anlıyorum canım Rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah..

ay Canımm Bende öyleydiim. Yatakta Uyumak Dayak Yemekten Farksızdı Benim Için Belimin üstüne Yatamazdım Belim Kaymıştı Hala Kayık :) Ne Cektigini Anlıyorum Canım Rabbim Bi Nefeste Kurtarsın Inşallah..

Evet Canim Sanki Bi Işkence Uyumak Sabaha Kadar Dolaşsamda Uyumasam Diyorum.sanada Geçmiş Olsun Canim.

Evet Canim Sanki Bi Işkence Uyumak Sabaha Kadar Dolaşsamda Uyumasam Diyorum.sanada Geçmiş Olsun Canim.
hemşo ikinciyi yapmam demişsin ya hiçde öyle olmuyor onun yanlız kalmasına gönlün razı olmuyor.. hem doğumdan hemen sonra bugün mahfoldum dediğin günleri unutuveriyorsun... onu gucuna alınca herşey acılar ağrılar herşey bitiyor... yaaaa bide şu takip çizelgelerinizi nasıl yapıyorsunuz bana bi söyleyiverin allah aşkına aşkımlan kendime yapacam kestane kebap acele cevap.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…