merhaba canım ben birşey soracaktım şu alttaki takip çizelgesini nasıl oluşturuyorsun şimdiden a.s.kızlar meraba bende g.hane merkesliyim yeşildere bu topic i buldugum için cok sevindim valla
aşk olsun hemşo beni poşada yaptın demek ha.... kısım ben de senin gibi geçen sene karnım burnumda tıslıya tıslıya dolaşıyordum temmuzun sonunda artık dolaşamaz oldum ve bi hastane bi ev mekik dokudum... bu yaz poşalık hakkım değilmi seni çok iyi anlıyorum canım allah kolaylık versin sana .... rabbim bu yoldaki herkesi hayırlısıyla kurtarsın..... seneye sende bebişinle gezersin.... bak ben başladım gezmeye:teytey:a.s.Iyiyim Canim Sen Nerelerdesin Poşa Gezdin Gezdin Geldin Ohhh Ne Ala
Yaa Canim Işte Hamişlik Iyi Gibi Artik Baya Bi Bunaldim Ne Bitmez şu Günler Ah Temmuz Bi Gelse Ah Ah
aşk olsun hemşo beni poşada yaptın demek ha.... kısım ben de senin gibi geçen sene karnım burnumda tıslıya tıslıya dolaşıyordum temmuzun sonunda artık dolaşamaz oldum ve bi hastane bi ev mekik dokudum... bu yaz poşalık hakkım değilmi seni çok iyi anlıyorum canım allah kolaylık versin sana .... rabbim bu yoldaki herkesi hayırlısıyla kurtarsın..... seneye sende bebişinle gezersin.... bak ben başladım gezmeye:teytey:a.s.
günaydın Cnm Geçmiş Olsun Allah Yardımcın Olsun
Günaydinlarrrrrrrrrrrrrr
Yine Heryerim Ağriyo Kemiklerim çatir çatir
merhabalar ben gümüşhane li değilim ama 1 yıl önce orda idim 2 yıl görev yaptık çok sevdim ben orayı
ay Canımm Bende öyleydiim. Yatakta Uyumak Dayak Yemekten Farksızdı Benim Için Belimin üstüne Yatamazdım Belim Kaymıştı Hala Kayık :) Ne Cektigini Anlıyorum Canım Rabbim Bi Nefeste Kurtarsın Inşallah..
hemşo ikinciyi yapmam demişsin ya hiçde öyle olmuyor onun yanlız kalmasına gönlün razı olmuyor.. hem doğumdan hemen sonra bugün mahfoldum dediğin günleri unutuveriyorsun... onu gucuna alınca herşey acılar ağrılar herşey bitiyor... yaaaa bide şu takip çizelgelerinizi nasıl yapıyorsunuz bana bi söyleyiverin allah aşkına aşkımlan kendime yapacam kestane kebap acele cevap.....a.s.Evet Canim Sanki Bi Işkence Uyumak Sabaha Kadar Dolaşsamda Uyumasam Diyorum.sanada Geçmiş Olsun Canim.
Evet Canim Sanki Bi Işkence Uyumak Sabaha Kadar Dolaşsamda Uyumasam Diyorum.sanada Geçmiş Olsun Canim.