buradayım hemşom ayhu dün çok işim vardı gerçi benim iş hiç bitimiyor ama malum yaz geliyor camlar çerçeveler halılar perdeler hep kirli kirli bana bakıyor bende sırayla bıcı bıcı yaptırıyorum senden nabe r iyisindir inşallah öpüyorum canım a.s.
tatlım hiç stres yapma herşey hayırlısı ile güzel gidecek.... onu birkere kucağına al tüm çektiğin sıkıntılar bir anda son bulacak.... çok güzel bir duygu... zaten öyle olmasa insanlar herhalde ikinci üçüncü çocuğa cesaret edemezdi... herşey güzel olacak.... yaklaşık 40 gün sonra sende başlarsın ninniler söylemeye... minik minik kolları düşmüş iki yanına...dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz... ee bebeğim ee ee ee... günlerin getirdiği mutluluk olsun sana sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim günün günden güzel olsun ee bebeğim ee ee eeSAĞOL CANIM İYİYİM DOĞUM YAKLAŞTIKÇA BİRAZ DAHA SİTRES OLUYORUM
KOLAY GELSİN CANIM BEN BİTİRDİM ALLHTANKENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZa.s
Selamlarr
Nasilsiniz Bakalim
cevap Biraz Geç Oldu Ama Iyi Diyelim Iyi Olalım Asıl Sen Nasılsın Canım... Az Kaldı Be Zaman Azaldıkça Bende Heyecanlanmaya Başladım Ya... Ha Bu Arada Doğumdan Sonra Ilk Fırsatta Bulduğun Ilk Fırsatta Durumunu Haber Ver Olurmu Habersiz Bırakma Beni :1no2: çok Merak Ederim Seni Dilerim Seninle Ve Bebişinle Ilgili Güzel Haberler Alırız.... :1hug:
Iyiyim Canim
Evet Zaman Azaldikça Insan Heyecanlaniyo
Tabi Ne Demek Hemen Durumum Hakkinda Yayinimi Yapicam çok Mutluyum Diye Başlikla Inşallah O Güzel Haberleri Paylaşabileceğimiz Günler Gelir
gümüşhaneliler neredeeeeeeeefisfisfis benim anneciğimin köyü e bende azıcık hemşo sayılırım demi hadi gelin konuşalım:teytey::enbuyukkk:
kızlar bizimde tayinimiz gümüşhane ayın 21 inde oraya tasınıyoruz 5 yıllığına.nasıl bi yer kışları çok soğukmus ev bulmak çok zormus öyle mi?yanlış anlamayında cokda tutucu oluyorlarmıs gümüşhaneliler öyle mi?dısardan gelen memur ve memur eslerini hoş karsılıyorlar mı?yanlız cok misafir perver insanlar olduklarını duydum.ayrıca üstlerine ketenden bişey giyiyorlarmıs ama ne olduğunu bilmiyorum.hımm bide çok güzel bi havası olduğunu ve kafa dinlemek için tam ideal bi yer olduğunu duydum doğru mu?
niye kimse bişey yazmıyor herkes uyuyor mu?senağlama
canım benim önce senin ve ailen için hayırlı olsun... sonra gümüşhaneliler meselesine gelince.. :1closedeyes: mutlaka heryerde olduğu gibi oradada yaramaz insanlar olabilir ancakkkkk.... ben bugüne kadar gümüşhaneli olupta kötü olan birine rastlamadım ve hiç kimsedende duymadım.. ilk etapta belki biraz mesafeli durabilirler malum o yörenin insanı birazdaha tutucu demeyelimde birazdaha kapalı( iletişime) benim izlenimlerime gelirse biraz çekingen büyük şehirlene nazaran fazlaca masum ama çok misafir perver vede çok iyi niyetli insanlar olduğunu biliyorum... konuşmalarını çok seviyorum biraz erzurum yöresine benzer son derece milliyetçi vatan aşığı insanlardır ama dediğim gibi beş parmağın beşi bir olmuyor... iyi düşünelim iyi olsun... dilerim herşey gönlünce olur.... ailenle birlikte mutlu ve huzurlu bir düzen kurarsın inşallah. bu arada mesleğinizi merak ettim....:1hug:[/QUOTE
güzel dileklerin için teşekkür ederim.eşim polis ben grafikerim.ama bebeğim 6 aylık daha iş hayatına başlayamadım.siz orada mı oturuyorsunuz?yoksa gidip geliyor musunuz?işte orasının nasıl biyer olduğunu bizde çok merak ediyoruz.daha evde bulamadık eşim gelip hemen ev bulucakta bizde 20 sinde oraya tasınmıs olucaz.ev bulmak cok zormus.:1no2:hakkımızda hayırlısı olur inşallah:uhm:
slm hemşerilerim..............................
canım ben orada oturmuyorum ben doğma büyüme izmirliyim ama benim annem oralı doğasını havasını anlata anlata bitiremez sana en iyi bilgiyi aslında GHANELİ arkadaşımız verir.. o oralı şuan trabzonda ikamet ediyor ama gümüşhaneyi iyi biliyor önceki sayfalarımızı gözden geçirirsen ghanelinin eklediği fotoğrafları görebilirsin çok fikir vermez belki ama belki iyi gelir... dediğim gibi hayırlısı...:1hug:canım benim önce senin ve ailen için hayırlı olsun... sonra gümüşhaneliler meselesine gelince.. :1closedeyes: mutlaka heryerde olduğu gibi oradada yaramaz insanlar olabilir ancakkkkk.... ben bugüne kadar gümüşhaneli olupta kötü olan birine rastlamadım ve hiç kimsedende duymadım.. ilk etapta belki biraz mesafeli durabilirler malum o yörenin insanı birazdaha tutucu demeyelimde birazdaha kapalı( iletişime) benim izlenimlerime gelirse biraz çekingen büyük şehirlene nazaran fazlaca masum ama çok misafir perver vede çok iyi niyetli insanlar olduğunu biliyorum... konuşmalarını çok seviyorum biraz erzurum yöresine benzer son derece milliyetçi vatan aşığı insanlardır ama dediğim gibi beş parmağın beşi bir olmuyor... iyi düşünelim iyi olsun... dilerim herşey gönlünce olur.... ailenle birlikte mutlu ve huzurlu bir düzen kurarsın inşallah. bu arada mesleğinizi merak ettim....:1hug:[/QUOTE
güzel dileklerin için teşekkür ederim.eşim polis ben grafikerim.ama bebeğim 6 aylık daha iş hayatına başlayamadım.siz orada mı oturuyorsunuz?yoksa gidip geliyor musunuz?işte orasının nasıl biyer olduğunu bizde çok merak ediyoruz.daha evde bulamadık eşim gelip hemen ev bulucakta bizde 20 sinde oraya tasınmıs olucaz.ev bulmak cok zormus.:1no2:hakkımızda hayırlısı olur inşallah:uhm: