Gümüşhane///29

SAĞOL CANIM İYİYİM DOĞUM YAKLAŞTIKÇA BİRAZ DAHA SİTRES OLUYORUM
KOLAY GELSİN CANIM BEN BİTİRDİM ALLHTANKENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZa.s

SAĞOL CANIM İYİYİM DOĞUM YAKLAŞTIKÇA BİRAZ DAHA SİTRES OLUYORUM
KOLAY GELSİN CANIM BEN BİTİRDİM ALLHTANKENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZa.s
tatlım hiç stres yapma herşey hayırlısı ile güzel gidecek.... onu birkere kucağına al tüm çektiğin sıkıntılar bir anda son bulacak.... çok güzel bir duygu... zaten öyle olmasa insanlar herhalde ikinci üçüncü çocuğa cesaret edemezdi... herşey güzel olacak.... yaklaşık 40 gün sonra sende başlarsın ninniler söylemeye... minik minik kolları düşmüş iki yanına...dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz... ee bebeğim ee ee ee... günlerin getirdiği mutluluk olsun sana sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim günün günden güzel olsun ee bebeğim ee ee ee:1hug:

Ayyy Canim Böyle Yazinca Beni Iyice Sabirsizlandirdin Geçsede Günler Artik Miniğimi Alsam Kucağima Söz Bu Ninniyi Sölicemm

cevap biraz geç oldu ama iyi diyelim iyi olalım asıl sen nasılsın canım... az kaldı be zaman azaldıkça bende heyecanlanmaya başladım ya... ha bu arada doğumdan sonra ilk fırsatta bulduğun ilk fırsatta durumunu haber ver olurmu habersiz bırakma beni :1no2: çok merak ederim seni dilerim seninle ve bebişinle ilgili güzel haberler alırız.... :1hug:
Selamlarr
Nasilsiniz Bakalim

Iyiyim Canim
Evet Zaman Azaldikça Insan Heyecanlaniyo
Tabi Ne Demek Hemen Durumum Hakkinda Yayinimi Yapicam çok Mutluyum Diye Başlikla Inşallah O Güzel Haberleri Paylaşabileceğimiz Günler Gelir

inşallah tatlım herşeyin hayırlısı değilmi... bizde senin güzel haberlerini bekliyor olacağız ... güzel bir güngeçir inşallah...:1hug:
Iyiyim Canim
Evet Zaman Azaldikça Insan Heyecanlaniyo
Tabi Ne Demek Hemen Durumum Hakkinda Yayinimi Yapicam çok Mutluyum Diye Başlikla Inşallah O Güzel Haberleri Paylaşabileceğimiz Günler Gelir

:sm_cool:günaydınnnnnn şekerler nabersinizzzzzz....mutlu bir gün diliyoruma.s.

gümüşhaneliler neredeeeeeeeefisfisfis benim anneciğimin köyü e bende azıcık hemşo sayılırım demi hadi gelin konuşalım:teytey::enbuyukkk:

kızlar bizimde tayinimiz gümüşhane ayın 21 inde oraya tasınıyoruz 5 yıllığına.nasıl bi yer kışları çok soğukmus ev bulmak çok zormus öyle mi?yanlış anlamayında cokda tutucu oluyorlarmıs gümüşhaneliler öyle mi?dısardan gelen memur ve memur eslerini hoş karsılıyorlar mı?yanlız cok misafir perver insanlar olduklarını duydum.ayrıca üstlerine ketenden bişey giyiyorlarmıs ama ne olduğunu bilmiyorum.hımm bide çok güzel bi havası olduğunu ve kafa dinlemek için tam ideal bi yer olduğunu duydum doğru mu?

niye kimse bişey yazmıyor herkes uyuyor mu?senağlama

canım benim önce senin ve ailen için hayırlı olsun... sonra gümüşhaneliler meselesine gelince.. :1closedeyes: mutlaka heryerde olduğu gibi oradada yaramaz insanlar olabilir ancakkkkk.... ben bugüne kadar gümüşhaneli olupta kötü olan birine rastlamadım ve hiç kimsedende duymadım.. ilk etapta belki biraz mesafeli durabilirler malum o yörenin insanı birazdaha tutucu demeyelimde birazdaha kapalı( iletişime) benim izlenimlerime gelirse biraz çekingen büyük şehirlene nazaran fazlaca masum ama çok misafir perver vede çok iyi niyetli insanlar olduğunu biliyorum... konuşmalarını çok seviyorum biraz erzurum yöresine benzer son derece milliyetçi vatan aşığı insanlardır ama dediğim gibi beş parmağın beşi bir olmuyor... iyi düşünelim iyi olsun... dilerim herşey gönlünce olur.... ailenle birlikte mutlu ve huzurlu bir düzen kurarsın inşallah. bu arada mesleğinizi merak ettim....:1hug:
niye kimse bişey yazmıyor herkes uyuyor mu?senağlama

Son düzenleme:
hemşolar herkese mutlu huzurlu ve neşe dolu bir haftasonu diliyorummmmmmma.s.

ghaneli nerelerdesin sesin hiç çıkmıyor merak etmeye başladım...:1no2:

slm arkadaşlar ben edirnede memurum ve gümüşhane şiran tayinimiz çıktı.lütfen biraz bilgi verirmisiniz şiran hakkında.doğrusu ön yargılarımız var.öyle bir anlatıyolar ki market bile yokmuş...bu doğru değildir umarım.lütfen acele bilgi verebilirmisiniz.

Şiran hiç te öyle kötü bir yer değil çok bulunmadım ama bir iki sefer gittim tamam istanbul ankara gibi büyük bir yer değil beklenemez zaten .. ama şeker bir yer havası suyu tamamen değişikk gündüz sıcak akşamları rüzgarlı acayip soguk ama ne akdar güneş olursa olsun ter diye bir şey yok çünkü nem yok.. umarım mutlu olursun..
buarada market yokmuşş yok ya nedemek çay bahçesi bile var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…