Gebeliğe Hazırlık Gümüş göğüs kalkanı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi markayı kullandın?

Ben mycey kullanmıştım. Ama bütün kalkanlar iş görür bence markası önemli değil. Her emzirmeden sonra mutlaka krem sürüyordum ve kapakları takıyordum göğsümün ucu hep nemli kalıyordu ve kapaklarda süt de birikiyor. Hiç yara ve çatlama olmadı. Sadece 15 gün ilk bebek emerken sızlama oldu o kdar. Burada bebeğin memeyi doğru tutabilmeside çok önemli.

Ben kullandım çokta memnun kaldım.. kaç ay çektim bende.. birde kuyruk yağı sürdüm.. kuyruk yağını tavada pişirdim.. ılıyınca göğsüme koydum.. baya iyi geldi.. tabi emzirmeden hep yıkadım göğsümü.. lansinohta kullandım..

ben kullanıyorum. Doğumdan önce başladım kullanmaya. Sütyensiz olmuyor. Sütyen içine takıyorum. 2 saat falan kalıyor. Memnunum. Ama bebeğin emerken memenin kahverengisini tam kavraması önemli. Ucunu çekelerse yine de acıyor.

Göğüsün yara olma nedeninin ben bebeğin memeyi doğru kavrayamaması olarak biliyorum. 2.5 ay denemediğim krem koruyucu kalmadı. Hiç biri fayda etmedi. En son emmeyi düzeltince yaralar da geçti
Yok canım hiç öyle değil benim gogsum yara olduğunda kadın doğum doktorum kendi meme ucunun bir parçasının koptuğunu söyledi iki çocuğu vardı hem benim de daha doğum yapmadan başlamıştı son haftalarda yara olmaya

Kalkan kullanmadım. İlk çocuklarda okadar kötüydüki sütten fazla kan akardı 40 gün sağdım emziremedim. Son bebeğimde 35. Haftadan itibaren her gece lansinoh sürdüm. Emzirme başlamadığı için yıkamaya da gerek kalmadı hep nemli kaldılar. Ne yara ne ağrı ne kanama ben bile beklemiyordum. Çok şükür 2 yaşı bitti hala ara ara emiyor sorun yaşamadım.

Ben silikon kalkan kullandım. Süt uzerine de akmiyor. Ilk çocuğumdan beri kullanıyorum. Delikli ve deliksiz kapaklari var. Deliklileri kullaninca hava da alıyor. Krem kullanmıyorum tadını alinca emmiyor benim sipalar.
Yara olmuyor

Oğlumda ben de neler denemiştim silikon göğüs ucu, avent silikon göğüs koruyucu kapak lansioh krem en sonunda kadın doğum doktorum 3 krem vermişti 3 unu karistirip sürüyordum o iyi gelmişti ama biri antibiyotikli kremsi her iki saatte bir yıkamak ayrıca zordu

Bende gumus kalkan aldim kullanim klavuzunda dogum oncesi takmaya baslayin diyordu tabi surekli degil saat araligi da vermisler once mi baslamali dogum sonrasi mi bilemedim

Silvernurse kullanıyorum. Doğumdan itibaren kullandım. Gece bile çıkarmıyorum. Yara olmayı engelledi evet ama aynı zamanda göğüs ucunun sütyen sürekli temasını da engelliyor ve o hassasiyet de kalkıyor. Çünkü bebek emdikçe göğüs ucu büyüyor ve zaman zaman acıyor. Kapakları taktığımda hiç acı olmuyor. Tavsiye ederim.

Dogumdan ne kadar once basladiniz ve ne siklikla taktiniz acaba

Bende gumus kalkan aldim kullanim klavuzunda dogum oncesi takmaya baslayin diyordu tabi surekli degil saat araligi da vermisler once mi baslamali dogum sonrasi mi bilemedim
Ben bir kaç gün öncede kullandım ama düzenli değil atıyorum dışarı çıkarken taktım sadece .

Gümüş göğüs kapaklarını çok öneriyorlar ama bilmiyorum hiç.

Ayva çekirdeğini kullanan akrabalarım var memnundular.
Bir de kuzenimin birisi soğan sürüyordu kesinlikle hiç yara, sızı olmadı. O da herkese onu tavsiye ediyor

Ben kullandim ve cevremdeki herkese onerdim cok memnun kaldik. Pahali urunler almaya gerek yok bir suru mudaili var. Iyikilerimden kendisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…