- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Hangi markayı kullandın?Ben kullandımAşırı memnun kaldım İlk bebeğim ve hiç yaram olmadı çok şükür. Doğumdan sonra hemen taktım 3 ay hiç çıkarmadan kullandım . Banyoya gireceğim zaman karbonatla temizliğini yaptım pırıl pırıl oluyorlar zaten. Yeni doğum yapacak arkadaşlarıma da şiddetle tavsiye ediyorum krem de almıştım ama hiç gerek kalmadı arada orama burama sürüyorum onu da ziyan olmasın diye
Evet varmış bende araştırırken gördüm999 ayarlısı da mı varmış ben şokbenimkinin markası Silverina
Canım gümüş 925 ayar olur diye biliyorum amaAmin çok teşekkür ederim
Peki ayarı 925 mi? Bide 999 ayar olanlar var.
sanırım ikiz bebeklerin maşaallah Rabbim hayırlı evlat eylesin
ben kullanıyorum. Doğumdan önce başladım kullanmaya. Sütyensiz olmuyor. Sütyen içine takıyorum. 2 saat falan kalıyor. Memnunum. Ama bebeğin emerken memenin kahverengisini tam kavraması önemli. Ucunu çekelerse yine de acıyor.Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Evet sorum gümüş göğüs kalkanı kullanan var mı?
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Şimdi Allah nasip ederse tekrar anne olucam.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yok canım hiç öyle değil benim gogsum yara olduğunda kadın doğum doktorum kendi meme ucunun bir parçasının koptuğunu söyledi iki çocuğu vardı hem benim de daha doğum yapmadan başlamıştı son haftalarda yara olmayaGöğüsün yara olma nedeninin ben bebeğin memeyi doğru kavrayamaması olarak biliyorum. 2.5 ay denemediğim krem koruyucu kalmadı. Hiç biri fayda etmedi. En son emmeyi düzeltince yaralar da geçti
Evet geldi canımSadece bi ay kullanmak yeterli geldi mi
Bende gumus kalkan aldim kullanim klavuzunda dogum oncesi takmaya baslayin diyordu tabi surekli degil saat araligi da vermisler once mi baslamali dogum sonrasi mi bilemedimMerhaba, ben kullandım doğum yapar yapmaz takmaya başladım birkaç ay gece gündüz hiç çıkarmadım. (Tabii sürekli yıkadım gümüş kalkanı. Ara sıra da karbonatla temizledim.) Hiç yara olmadı. Emzirirken de sıkıntı yaşamadım. Lansinoh meme ucu kremi de almıştım onu kullanmama bile gerek kalmadı.
Dogumdan ne kadar once basladiniz ve ne siklikla taktiniz acabaKullandım ve inanılmaz faydasını gördüğümü düşünüyorum. İlk bebeğimde emzirmeyi bırakma noktasına gelmiştim acıdan . Ucu çatlamış kanıyordu çok çok zor günlerdi. 2. Bebeğimde Kalkan kullandım doğum öncesi ve sonrasında düzenli bi şekilde ve sızlamayla atlattım bin şükür.
Silverette markaydı. Kardeşim benden 4 ay önce doğum yapmıştı ortak alıp kullandık . Öyle de bi özelliği var. İkinci el de kullanılabilir.Çok güzel
Peki hangi marka kullandınız?
Ben bir kaç gün öncede kullandım ama düzenli değil atıyorum dışarı çıkarken taktım sadece .Bende gumus kalkan aldim kullanim klavuzunda dogum oncesi takmaya baslayin diyordu tabi surekli degil saat araligi da vermisler once mi baslamali dogum sonrasi mi bilemedim
Benim arkadaşımınkinde 999 ayar saf gümüş yazıyor silver pearl marka999 ayarlısı da mı varmış ben şokbenimkinin markası Silverina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?