Gebeliğe Hazırlık Gümüş göğüs kalkanı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim ama suan fiyatlari 150 tl ye kadr dustuacikcasi gumus kapaklara cok fazla odakliyim cok canim yandigi icin ilk emzirmede nasip olursa almak istiyorm❤
Merhaba, ben üç ay evvel doğum yaptım elimdeki gümüş kapakları satıyorum ilgilenirsen. Zaten sıfırı da ikinci eli de aynı kir pas tutmayan bir malzeme.

Ya bakalım bende yasarmıyım ilk doğumum olucak

17 aylik oglum, aktif emziriyorum ve tekrar hamileyim
Oglum 6 aylik olana kadar hic cikarmadim kapaklari
Hic yara olmadi cok sukur
Bebek emdikce olusan o tahris hissini de aliyor ayrica
Camasira pede degmesini de onluyor
Hala ara ara takiyorum
Oglum dis donenlerinde hem uzuuun emiyor hem de arada isiriyor
Hemen 2 gun kapak kapatiyorum rahatlatiyor baya
Ben karsilastigim tum gebelere oneriyorum
Memnun kalanlarda cok duydum
Benimli silvernurse diye bi markaydi
Ama pahali gelirse 2. El sitelerinden de alabilirsiniz
Gumus sonuçta karbonatla ovduktan sonra hic bisi olmaz

Arkadaşım o meme yarası olayı yapısal birşey. Aynı anda doğurduğum aynı kremileri uyguladığım arkadaşlarımda hiçbir sorun yokken ben hem mastitle hemde meme ucu yanmasıyla uğraştım. Kimse anlamadı derdimi pul biber dökülmüş gibi yanıyordu bir iki ay boyunca. Genel cerraha gittim çatlak var dedi antibiyotikli krem verdi geçmedi. Bi taraftan mastit oldum 2-3 kere antibiyotik kullandım. Sütten kesmeyi bile düşündüm açıkçası. Yani o dönem neler yaşadım ben bilirim 3. Aydan sonra hepsi geçti. Mastit hala arada oluyorum emzirince 2 güne geçiyor ama o yanma çok şükür ki bitti. Mesela iki arkadaşım hiç problem yaşamadı. O yüzden kalkan kullandım çok işe yaradı diyen olsada ona yarar size yaramaz yada onda zate sorun olmayacaktı belki. Kuzenimde işe yaramadı mesela. Ben de almadım açıkçası. Tek şunu diyebilirim tahin yağı acıyı alıyor Allah yardımcın olsun maddi durumun iyiyse al kullan belki işe yarar sağlıcakla gelsin bebişin

O kalkan benim hiç acımı almadı bide mememe yapışıp daha çok acı çekmeme neden oldu. Birine iyi gelen diğerine gelmiyor bazen. sizde işe yaramasına sevindim

Merhaba, ben üç ay evvel doğum yaptım elimdeki gümüş kapakları satıyorum ilgilenirsen. Zaten sıfırı da ikinci eli de aynı kir pas tutmayan bir malzeme.
cok tesekkur ederim ❤ama ikinci el dusunursem cevremde cok var simdilik gebelik ilerlemeden almayi planlamiyorum son aylara dogru alicam insallah❤

Bizde de sogan surerler ilk emzirmeye baslamadan once hic yara olmaz boylece veya emzirme surecinde yara olursa sizin anlattiginiz gibi yapip sararlar iki gune kalmaz iyilestirir benimde suan kuruyor vazelin suruyorum

Gümüş göğüs kapaklarının faydası var mı yok anlamadım ama Shoosha diye tamamen organik bir krem var, onu tavsiye ederim. Bebeği emzirmeden önce silmemize gerek bile yok.

İnşallah sağlıkla alın kucağınıza
Yara olacagini sanmıyorum o ilkinde oluyor genelde göğüs ucu tam olmadığı için. Bende ilk kızımda çektim anlatsam roman olur. İlkinde yara oldu emzirirken kanlarda gidiyordu tabii silikon kalkan da denedim yine aynı. Sonra iltihap başladı göğüs ucunda siliyordum kremliyordum ama nafile iki ayin sonunda yarasi geçer gibi oldu ve o iki ayin sonunda mastit oldum on gün arayla iki defa. Tabii ben mahvoldum bu arada göğüs kocaman ateşim var elim ayağım tutmuyor. Agzim yüzüm hep yara oldu sonra. Cok kötü günlerdi. Göğüs ucuyla alakali birazda. Sizimkide ilkinde yeteri kadar çıkmıştır. Ikincide sorun olmuyor pek

Merhaba, Benim de iki aylık bebeğim var. Göğüs kalkani kullanmiyorum ama doktorumun önerisiyle memelyn soft touch kullanmaya başladım. İlk günler doğru şekilde emzirmeme rağmen çok sizliyordu goguslerim. Sanırım bunu kullandığım için yara olmadı hiç çok şükür. Balmumu olduğundan iyileştirici etkisi varmış. Doktorum bir de merhem yazmıştı ama onu almadım. Onun yerine zeytinyağı sürüp memelyn ile göğüs uclarini kapatiyordum. Şu an zeytinyağı sürmeden kapatıyorum. Sizlamiyor artik. Araştırmanızı öneririm. Çok memnunum

Kullandım. Hem çamaşıra değmedi zaten Hassas olan meme ucu bu sayede. Yara falan da olmadı. Lanolin kullanmama gerek kalmadı. Silverette yedi.

Gümüş kapağı yapandan Allah bin kere razı olsun ilk çocuğumda perişan oldu gögüşlerim. 2. De tam yara olmaya başladı aldım mucize 1 haftaya bütün açım dindi. Hiç düşünmeden al

Ben kullaniyorum.cok sukur hic yara olmadi goguslerim.markasi silver nurse.195 liraya almistim 4 ay evvel

İlk çocuğumda çok fazla yara oldu. garmastan kremle iyileştim.
ikinci çocuğumda ise silikon göğüs kalkanı sayesinde hiç acı çekmedim çok şükür.
Gümüş olanları hakkında bilgim yok. Ama aventin göğüs kalkanından çok memnun kaldım.

Merhaba. Hayırlı olsun. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben kullandım. Tek kelimeyle mucize diyorum. Ben de ilk bebeğimde göğüs yarası ve acısından çok sıkıntı çekmiştim. En çok düşündüğüm şeylerden biriydi. Gümüş kalkan kullandım, mükemmel bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim iki ay hiç çıkarmadım sonra zaten gerek bile kalmadı. Göğsüm bir kez yara oldu kalkanı kapattım iki saat sonra açtığımda yara neredeyse yok olmuştu. Şimdi diyorum ki bir hamileye alınabilecek en güzel hediye. Sadece ilk bir hafta emzirirken yine de göğüs acıyor ama alışınca geçiyor. Yara oluşumuna engel oluyor yine de olduysa bile birkaç saat içinde geçtiği için çok rahatlatıyor. Ama her markanın bu kadar iyi olup olmadığını bilmiyorum. Ben en çok tavsiye edileni almıştım. E-bebek'te satılıyordu.

Ben hemen almayı düşünmüyorum eğer yara olursa alırım. Yara olan kadar olmayan var önce bir denemek lazım. Cildim cok hassas o yüzden %70 gibi alacak duruma gelebilirim

Kızlar Selam;
Bir şey soracağım size. Bu gümüş kapaklarını emzirme haricindeki tüm zamanlarda mı takıyoruz? Sadece emzirirken mi çıkartıyoruz? Ben emzirirken takılıyor cocuk bununla emiyor sanıyordum:)

37-38. Haftalarda ara ara kullanmaya başladım, doğumdan sonra da emzirme dışında her an taktım. 8 günlük bebeğim var çok şükür yumuşacık meme uçlarım.

silvermoon marka almıştım, Hepsiburadadan uygun fiyatlıydı.

Herkese tavsiye ettiğim bir urun ücreti fazla gibi geliyor ama inanın değiyor. Hiç yara olmadan geçirdim o süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…