- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Merhaba, ben üç ay evvel doğum yaptım elimdeki gümüş kapakları satıyorum ilgilenirsen. Zaten sıfırı da ikinci eli de aynı kir pas tutmayan bir malzeme.tesekkur ederim ama suan fiyatlari 150 tl ye kadr dustuacikcasi gumus kapaklara cok fazla odakliyim cok canim yandigi icin ilk emzirmede nasip olursa almak istiyorm❤
Ya bakalım bende yasarmıyım ilk doğumum olucakBence kuruyor, ve yara oluyor. Benim sütüm fazlaydı oğlumda emiyor Du lakin kanallarım ın bazıları tıkalıydı sanırım. Ve oğlum çabuk yorulup doyduğu için tam boşaltamıyordu. Süt sağma makinası yla sağıp buzluğa atıyordum. Kanalları süt sağma makinası yla açtım. Ucu sürekli nemlendirmek gerekli ama bebek emdiği için hiç bir krem uzun süre kalamıyor. Aventin gögüs kalkanı tuhaf Bi şekilde yumuşatıp iyileştirdi. Hemde akşamına.
Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Evet sorum gümüş göğüs kalkanı kullanan var mı?
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Şimdi Allah nasip ederse tekrar anne olucam.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
O kalkan benim hiç acımı almadı bide mememe yapışıp daha çok acı çekmeme neden oldu. Birine iyi gelen diğerine gelmiyor bazen. sizde işe yaramasına sevindimBence kuruyor, ve yara oluyor. Benim sütüm fazlaydı oğlumda emiyor Du lakin kanallarım ın bazıları tıkalıydı sanırım. Ve oğlum çabuk yorulup doyduğu için tam boşaltamıyordu. Süt sağma makinası yla sağıp buzluğa atıyordum. Kanalları süt sağma makinası yla açtım. Ucu sürekli nemlendirmek gerekli ama bebek emdiği için hiç bir krem uzun süre kalamıyor. Aventin gögüs kalkanı tuhaf Bi şekilde yumuşatıp iyileştirdi. Hemde akşamına.
cok tesekkur ederim ❤ama ikinci el dusunursem cevremde cok var simdilik gebelik ilerlemeden almayi planlamiyorum son aylara dogru alicam insallah❤Merhaba, ben üç ay evvel doğum yaptım elimdeki gümüş kapakları satıyorum ilgilenirsen. Zaten sıfırı da ikinci eli de aynı kir pas tutmayan bir malzeme.
Bizde de sogan surerler ilk emzirmeye baslamadan once hic yara olmaz boylece veya emzirme surecinde yara olursa sizin anlattiginiz gibi yapip sararlar iki gune kalmaz iyilestirir benimde suan kuruyor vazelin suruyorumSoğanı ortadan ikiye kesin, ortasını çay kaşığı ile ezin (soğanın cücüğünü) biraz suyu çıksın yani. Sonra o yarım soğanla meme uçlarına onar dakika masaj yapın. Sonra Sadece suyla yıkayın.
İlk bebeğimde kanayan yara olup kopan meme uçlarımı bir iki günde iyileştirdi. Mucize gibiydi. İkinci bebeğimde yaptım hiç yara olmadan atlattım süreci.
bir de hamilelikte meme uçlarım çok kuruyordu. Onları vazelin ile sürekli yumuşak tutttum. Hiç yara olmadı bu bebeğimde.
Yara olacagini sanmıyorum o ilkinde oluyor genelde göğüs ucu tam olmadığı için. Bende ilk kızımda çektim anlatsam roman olur. İlkinde yara oldu emzirirken kanlarda gidiyordu tabii silikon kalkan da denedim yine aynı. Sonra iltihap başladı göğüs ucunda siliyordum kremliyordum ama nafile iki ayin sonunda yarasi geçer gibi oldu ve o iki ayin sonunda mastit oldum on gün arayla iki defa. Tabii ben mahvoldum bu arada göğüs kocaman ateşim var elim ayağım tutmuyor. Agzim yüzüm hep yara oldu sonra. Cok kötü günlerdiİnşallahsağlıkla alın kucağınıza
Merhaba, Benim de iki aylık bebeğim var. Göğüs kalkani kullanmiyorum ama doktorumun önerisiyle memelyn soft touch kullanmaya başladım. İlk günler doğru şekilde emzirmeme rağmen çok sizliyordu goguslerim. Sanırım bunu kullandığım için yara olmadı hiç çok şükür. Balmumu olduğundan iyileştirici etkisi varmış. Doktorum bir de merhem yazmıştı ama onu almadım. Onun yerine zeytinyağı sürüp memelyn ile göğüs uclarini kapatiyordum. Şu an zeytinyağı sürmeden kapatıyorum. Sizlamiyor artik. Araştırmanızı öneririm. Çok memnunumHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Ben kullaniyorum.cok sukur hic yara olmadi goguslerim.markasi silver nurse.195 liraya almistim 4 ay evvelHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Merhaba. Hayırlı olsun. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben kullandım. Tek kelimeyle mucize diyorum. Ben de ilk bebeğimde göğüs yarası ve acısından çok sıkıntı çekmiştim. En çok düşündüğüm şeylerden biriydi. Gümüş kalkan kullandım, mükemmel bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim iki ay hiç çıkarmadım sonra zaten gerek bile kalmadı. Göğsüm bir kez yara oldu kalkanı kapattım iki saat sonra açtığımda yara neredeyse yok olmuştu. Şimdi diyorum ki bir hamileye alınabilecek en güzel hediye. Sadece ilk bir hafta emzirirken yine de göğüs acıyor ama alışınca geçiyor. Yara oluşumuna engel oluyor yine de olduysa bile birkaç saat içinde geçtiği için çok rahatlatıyor. Ama her markanın bu kadar iyi olup olmadığını bilmiyorum. Ben en çok tavsiye edileni almıştım. E-bebek'te satılıyordu.Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?