Gebeliğe Hazırlık Gümüş göğüs kalkanı...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim
Sanırım gümüş kapakta karar kıldım.
Kullanmak nasip olursa bende düşüncelerimi paylaşırım inşaallah

Kızlar trendyol da indirim varmış, düşünen varsa

Eklentiler

• Screenshot_20200818_103010_trendyol.com.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu kapakların bir kaç markada XL yazanını gördüm. Standartları büyük göğüslü insanlara olmaz mı acaba? Bilgisi olan var mı?

ben de merak ediyorum.
Ben ilk oglumda cok buyuk problemler yasadim.
Bu sebeple ikinci cocukda gogus kalkani arastirip (gumus olmasi ve gercek olmasi iyi bir markanin onemli) kullandim. Ilk gunden baslayarak hic yara olmadi , ve hafif baski yaptigi icin goguse sut doluyodu ici bu sebeplede yara falan hic olmuyo.
kesinlikle tavsiye ederim. Pahaliydi ama helali hos olsun bulandan allah razi olsun diye cok dua ettim.

Gögüs kalkanini kullanan tanidiklarim var cok memnun kaldilar ben ilk kizim da denemedigim kalmadi komalik oluyordum acidan ozel kremler yaglar ne yaptiysak gecmedi bu sefer bende alicam gumus kapaklardan
Kesinlikle alin ben cok faydasini gordum hastanedeyken dogumdan hemen sonra takmaya baslayin hep takili kalsin

hep iyi yorumlar goruyorum bende alicam mutlaka. Tesekkur ederim

Zeytin yagi candir, göğüs kalkanı gereksiz bir heyecandır.
Inanin oyle değil. Ben 26 ay emzirdim ama Alalh biliyor nasil emzirdigimi. Zeytinyağının en hakikisini de kullandim en iyi bilinen kremleride. Zerre faydasi olmadi hicbirinin. Arkadasim gecen sene dogum yapti dogumdan once aldi o da cok sıkıntılı donemler yasamisti hatta ameliyat olmustu mastitten. Gümüş göğüs kalkanından o kadar memnun kaldi ki. 2. Bebegi Allahim nasip ederse ilk alacagim sey kalkandir

2 bebe doğurdum ıkiside zeytin yağı reis bünye farklı demek ki

2 bebe doğurdum ıkiside zeytin yağı reis bünye farklı demek ki
Ne guzel ne şanslısınız ben istisnasiz her ay mastit olurdum birde. Allahim o gunleri hatırladıkca icim aciyor. Göğsümün ucuyla o kahverengi kenar var ya yarilmisti bildiğin neler cektim ahh neler yapmadım. Bir gun dedim ki bir çocuğum daha olursa emzirmeyeceğim ama yine ayni seyleri yasasam yine emziririm

Masaj hakikaten çok ise yarıyor doğumdan öncede sonrada hem zeytin yağı ile masaj yaptım o sayede de kurtardım.
Emzirmek güzel hakikaten fiziksel olarak sevgi akıtıyor insan yavrusuna..
Ilk oglumun emzirme dönemi bittiğinde hüngür hüngür ağlamıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…