- 12 Mart 2020
- 194
- 192
- 23
- 30
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Ben kullanmadim ama eltim kullandi ilk dogumu olmasina ramen hicbirsekilde yara aci olmadi bnde bu bebiste kullanicam. Cunki bnm de acimişti ilk dogumda.Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Evet sorum gümüş göğüs kalkanı kullanan var mı?
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Şimdi Allah nasip ederse tekrar anne olucam.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben Kullanmadım fakat bi arkadaşım almıştı ve inanılmaz faydasını gördüğünü söylemişti. Doğru emzirmeye çalışırsanız sorun yaşamazsınız inşallah. İlk bir ay lansinoh krem kullanmıştım faydası olmustu.Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Hangi marka almıştınız, bariz fiyat farkı var markalar arasında orijinal değil mi diye tedirgin oldumMerhaba, ben kullandım doğum yapar yapmaz takmaya başladım birkaç ay gece gündüz hiç çıkarmadım. (Tabii sürekli yıkadım gümüş kalkanı. Ara sıra da karbonatla temizledim.) Hiç yara olmadı. Emzirirken de sıkıntı yaşamadım. Lansinoh meme ucu kremi de almıştım onu kullanmama bile gerek kalmadı.
Benim daha doğum yapmadan yara olmaya başlamıştı. Doğum yaptığımda doktor gelip baktı ve krem yazdı. Neler neler yaptım fayda etmedi.Göğüsün yara olma nedeninin ben bebeğin memeyi doğru kavrayamaması olarak biliyorum. 2.5 ay denemediğim krem koruyucu kalmadı. Hiç biri fayda etmedi. En son emmeyi düzeltince yaralar da geçti
Ben kullandım silveretta gümüş kapaklarını ilk günler yara oldu kan aktı görüşlerimden o kadar kötüydüm doktor ilaç verdi 1-2 gün geçmedi gümüş kapak aldım ki allaha şükür olsun 2 güne hafif sızlama vardı ertesi güne gecti gitti ama ben 4 aya kadar korkudan kullandım ve bir daha hiç olmadı ama ilk zaman bazen ilaç sürüp kapağı koydum ama çoğunlukla ilaçsız koydum ve saklıyorum bir daha hamile kalırsam doğum çantamın basında o olur diyeHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Memeyi doğru almaması bir neden ama ilk başta olmasının nedeni daha önce o kadar darbeye çekiştirmeye maruz kalmadığı ve hassas bir yer olduğu için de yara oluyorGöğüsün yara olma nedeninin ben bebeğin memeyi doğru kavrayamaması olarak biliyorum. 2.5 ay denemediğim krem koruyucu kalmadı. Hiç biri fayda etmedi. En son emmeyi düzeltince yaralar da geçti
Kullandım ve inanılmaz faydasını gördüğümü düşünüyorum. İlk bebeğimde emzirmeyi bırakma noktasına gelmiştim acıdan . Ucu çatlamış kanıyordu çok çok zor günlerdi. 2. Bebeğimde Kalkan kullandım doğum öncesi ve sonrasında düzenli bi şekilde ve sızlamayla atlattım bin şükür.Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Çok güzelKullandım ve inanılmaz faydasını gördüğümü düşünüyorum. İlk bebeğimde emzirmeyi bırakma noktasına gelmiştim acıdan . Ucu çatlamış kanıyordu çok çok zor günlerdi. 2. Bebeğimde Kalkan kullandım doğum öncesi ve sonrasında düzenli bi şekilde ve sızlamayla atlattım bin şükür.
Sağlıkla kucağına al inşallah ben silvernurse kullanıyorum bebekler 22 günlük oldu şükür henüz bir sorun yaşamadımHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Ben kullanmadim göğüs kalkanı benimkinin acısı cabuk geçti bi hafta felan anca sizin bayağı uzun surmusHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Benim görümcem almıştı memnun kalmadı. Hiç yarası geçmiyormuş doktor bebeğin ağzında ki pamukçuktan göğüs yarası yaptığını söylemiş. Bebiş tedavi edildikten sonra düzelmişHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına al inşallah ben silvernurse kullanıyorum bebekler 22 günlük oldu şükür henüz bir sorun yaşamadım
Hemde o kadar uzun sürdü ki çocuğumu emzirmek istemiyordum ve bu yüzden sürekli mastit oluyordum. Doktorlar kaç defa göğüsümü yarmak istediler.Ben kullanmadim göğüs kalkanı benimkinin acısı cabuk geçti bi hafta felan anca sizin bayağı uzun surmus
Lansinoh krem kullandim cok iyi geldi hemen gecti
Ederim tabiHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbanada dua edermisinz 5 günüm var inşAllah vardır hasta olmam bekliyorum hamişlerin duasi kabul olurmuş
999 ayarlısı da mı varmış ben şokAmin çok teşekkür ederim
Peki ayarı 925 mi? Bide 999 ayar olanlar var.
sanırım ikiz bebeklerin maşaallah Rabbim hayırlı evlat eylesin
Amin inşAllah isteyen bekleyen herkese O çift çizgiyi görmek nasip olsun hepimiz neşelenelimEderim tabi
Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?