- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
İnşaallah bizi aydınlatanlar çıkarben de merak ediyorum.
Ayva, karbonat bende zerre etki etmedi.Ben lanolin alırım diyodum baştan ama krem sonuçta kimyasal bişey istemiyorum. Ayva çekirdeği jelinden çok memnun kullananlar. Kapaktan da emin olamıyorum ama ayvayı denicem ben
Ne kadar güzel çok sevindimMerhaba, ben kullandım doğum yapar yapmaz takmaya başladım birkaç ay gece gündüz hiç çıkarmadım. (Tabii sürekli yıkadım gümüş kalkanı. Ara sıra da karbonatla temizledim.) Hiç yara olmadı. Emzirirken de sıkıntı yaşamadım. Lansinoh meme ucu kremi de almıştım onu kullanmama bile gerek kalmadı.
İnşallahNe kadar güzel çok sevindim
İnşaallah bende canım yanmadan istekli bir şekilde emziririm yavrumu
Hadi ya bende memnun okudum krem olarak onu kullanıcAm eminim de. Kalkandan memnun olan var mı merak ediyorum. Doğurmadan bile acıyo benimkiler şuanAyva, karbonat bende zerre etki etmedi.
çok çektim.
Ben araştırdım biraz elimden geldiğince, çoğu kullanan memnun ama satıcı sitelerde okuduğum için yorumları pek güvenemedim açıkcası.Hadi ya bende memnun okudum krem olarak onu kullanıcAm eminim de. Kalkandan memnun olan var mı merak ediyorum. Doğurmadan bile acıyo benimkiler şuan
Çok teşekkür ederim, çok güzel bilgiler vermişsinizHerkesin göğüs ucu farklı oluyor. Benim göğüs ucum içe dönük. Göğsüm büyüyünce hele iyice yok oluyorlardı.
2 bebeğimde de göğüs ucum yara oldu çok acı çektim. İlkine göre ikincide daha rahattım ama yine zor oldu.
Kalkan kullanmadım ama size tavsiyelerim şöyle olabillir ;
Doğru pozisyonda doğru şekilde tutturun bebeğe,göğüs ucunu değil de kenarlarında tutsun damakları o zaman yara olmuyor. Ağzını açınca göğsünüzün etli yerini tutup büzdürerek azığına verebildiğiniz kadarını verin. (Anlatabildim mi bilmiyorum) Mesela C şekli tutuş diyorlar ama öyle tuttuğunuzda bebek göğüste süt dolu olduğu için ucundan tutuyor memeyi ve süreklilik olunca meme ucu yara oluyor maalesef. Ben iki emzirmemde hep doğru emzirdiğimi sanıyordum ama üçüncü bebeğimi emzirdiğimde gerçek emzirmeyi buldum maalesef. Geç oldu ama neyse şimdi rahat emziriyorum şükür.
Bir de ilk etapta acıyor göğüs ucu haliyle kendinizi geri çekmeyin,sadece doğru emzirdiğinizden eminseniz göğüs alışacak ve acımayacak.
Benim yaptığım diğer şeyse sağma işlemi yaparken lanolin kremi areolaya sürüp sağmaktı. (Göğüsün kahverengi kenar kısımı) bu şekilde alet oradan vakumladığı için daha yumuşak ve esnek vakum oluyor etin sıkışıp canın acımıyor. Krem bitkisel olduğu için silmeden emzirebiliyorsunuz ve damakları da acıtmıyor göğsü böylelikle. Sağlıkla gelsin bebiş,hayırlı doğumlar diliyorum
Been, bence çok güzel birşey. Doğumdan bir hafta önce başladım ben kullanmaya. Hic kesmedim. Hiç mama vermeden geldiysem 14 aya gümüş kalkan sayesindedir. Sonra da sattım. Çok para veriyorsun ama yüzde 60'i kadarına geri satabilirsiniz.Hayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Evet sorum gümüş göğüs kalkanı kullanan var mı?
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Şimdi Allah nasip ederse tekrar anne olucam.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben silikon göğüs kalkanı kullandım iki ay sonra tamamen çıkardım hiç emzirme sorunu yaşamadım şükür. İlk iki ay ilk ağzına aldığı zaman hafif bi acitoldu sonra geçtiHayırlı sabahlar güzel kk kadınları
Evet sorum gümüş göğüs kalkanı kullanan var mı?
İlk çocuğumda 6-7 ay göğüs yarasıyla uğraştım canımdan can gidiyordu, hevesli bir şekilde emziremiyordum.
Şimdi Allah nasip ederse tekrar anne olucam.
Biliyorum daha çok erken ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden arayış içine girdim.
Benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Sadece bi ay kullanmak yeterli geldi miKesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum
Bnde ilk kızmda çok çektim çok zor geçti
Ama bunda hiççç yara olmadı ilk 1 hafta az hassasiyet oldu sonra arkadaşm verim dedi verdi ve kullandığım gün etkisini gördüm 1 haftada hiçbişe kalmadı yaklaşık 1 ay kullandım sonra çıkardm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?