- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.701
Var kuzum şişlik devam ediyor da doktora sordum normal diyoCok şükür cnm sen nasılsın var mı dün bahsettigin agrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var kuzum şişlik devam ediyor da doktora sordum normal diyoCok şükür cnm sen nasılsın var mı dün bahsettigin agrı
Ohh ne güzel iş güç çalışmaya devamNolsun anca uyandim sabaha kadar oyun oynadım sizde ne var ne yok
Hmm anladım ozmn sıkıntı etme cnmVar kuzum şişlik devam ediyor da doktora sordum normal diyo
Kilo alıyorum ondan da olabilir diyorum sıkıntı etmiyorumHmm anladım ozmn sıkıntı etme cnm
Ah canim keske güzel olsa yapmam gereken birsuru sey varken ben oyunda takiliyorumOhh ne güzel iş güç çalışmaya devam
Yerinde olmayı isterdim ama neredeyse 1 aydır aralıksız çalışıyorum ve her sabah 6 da uyaniyorum kafam kazan gibi oluyor hala ev duzcez eşya bakamadık sen düşün yaniAh canim keske güzel olsa yapmam gereken birsuru sey varken ben oyunda takiliyorum
Az mi kaldi gitmene canim hayirlisi olsun insallahartık gün sayıyorum
Valla öyle haklısın kiiiKızlar aslinda cidden hepimizin iyi bi psikologa gitmeye ihtiyaci var yasadiklarimiz cidden cok cok agir seyler bazen gozumun onunden gecio durduk yere.. sizin de dediginiz gibi insan kafasini veremio isine. Cunku aklin kotu yasantilarda kalio.. dusunsene esim en yakin arkadasim annem dedigin insanlarla bile aranda duvar var sirlarin var..
İlac verirse onu da icerim sorun degil ama benim böyle ihtiyacm herseyi butun sirlarimi anlatabilecegim biri olmali siz varsiniz ama burasi yetmio yuz yuze olsak belki iyi gelcek.. hani böyle aglaya aglaya herseyi anlatip o yuku atmak istiyorum
benim anlattığım insanlar var ama ben zaten çabuk güveniyorum insanlara sorun ben deKızlar aslinda cidden hepimizin iyi bi psikologa gitmeye ihtiyaci var yasadiklarimiz cidden cok cok agir seyler bazen gozumun onunden gecio durduk yere.. sizin de dediginiz gibi insan kafasini veremio isine. Cunku aklin kotu yasantilarda kalio.. dusunsene esim en yakin arkadasim annem dedigin insanlarla bile aranda duvar var sirlarin var..
İlac verirse onu da icerim sorun degil ama benim böyle ihtiyacm herseyi butun sirlarimi anlatabilecegim biri olmali siz varsiniz ama burasi yetmio yuz yuze olsak belki iyi gelcek.. hani böyle aglaya aglaya herseyi anlatip o yuku atmak istiyorum
evet canım az kaldıAz mi kaldi gitmene canim hayirlisi olsun insallah
Hayırlısıyla sen de kurtulursun inş cnmevet canım az kaldı
Evet burdan bu kdrsa Yanyana olsak doktora fln gerek yok aslında insan dediğin şeye cok ihtiyaç duyuyoKızlar aslinda cidden hepimizin iyi bi psikologa gitmeye ihtiyaci var yasadiklarimiz cidden cok cok agir seyler bazen gozumun onunden gecio durduk yere.. sizin de dediginiz gibi insan kafasini veremio isine. Cunku aklin kotu yasantilarda kalio.. dusunsene esim en yakin arkadasim annem dedigin insanlarla bile aranda duvar var sirlarin var..
Tamam bende yukleyim herkes cok guzel diyo bide arkadsinla oynayabiliyomussunAyy yukle yukle kiz valla ben normalde bilmem oyun fln ama inanilmaz sario bu oyun
İyiyiz bildigin gibi yine burdayizselam neler yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor
Him normalse korkma o zaman canimVar kuzum şişlik devam ediyor da doktora sordum normal diyo
Ne guzel sende kurtulcaksinartık gün sayıyorum
Ben gidicem atlatamiyorum ben bunun disindada baska skntlr kotu seyler yasadim bas ederim sandim ama olmuyo ben gidicem ilac fln iyi gelir belkiKızlar aslinda cidden hepimizin iyi bi psikologa gitmeye ihtiyaci var yasadiklarimiz cidden cok cok agir seyler bazen gozumun onunden gecio durduk yere.. sizin de dediginiz gibi insan kafasini veremio isine. Cunku aklin kotu yasantilarda kalio.. dusunsene esim en yakin arkadasim annem dedigin insanlarla bile aranda duvar var sirlarin var..