- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.601
Geceyi güneş siler beni senin hasretin tek başıma sanki mahşer yeriyimmmmmrepertuar çok kısıtlı yalnız kızlar az da yıldız tilbe mi takılsak
Bu arada nie repertuar hep acilarin kadini modunda ya demet akalin kulüp nie yok sayin dicey bana bi aciklarmisin? Az da biz mutlu olmayak mi.repertuar çok kısıtlı yalnız kızlar az da yıldız tilbe mi takılsak
Ozmn sen bize evli mutlu coucuklu söyle :)Bu arada nie repertuar hep acilarin kadini modunda ya demet akalin kulüp nie yok sayin dicey bana bi aciklarmisin? Az da biz mutlu olmayak mi.
Yüregimdeki her yerrrr bu evde seni bekleeerr hadi cat kapi gel sevineyiiiimm kiskandigim icin affet beni nedir ya ne ozur dilicem evet kiskandim sende adam gbi dursaydin derimGeceyi güneş siler beni senin hasretin tek başıma sanki mahşer yeriyimmmmm
Ayy onu bi ara inanilmaz dinlerdimOzmn sen bize evli mutlu coucuklu söyle :)
Allah cezani vermesin bende 14 subat sarkisi ne diyorum su komik olan demi14 Şubat şarkısını düşünmüştüm Yıldız’ın bi de ben senin var ya
Aynen aynenAllah cezani vermesin bende 14 subat sarkisi ne diyorum su komik olan demi
İnsallah karsilasiriz seni cok seviyoruz bizzzzEevet dijey xxo muz geri döndü
Ya ben size kurban olurum siz iyikisiniz iyikiiiii.. Allahim bigün insallah gercekte de karsilasiriz sizinle..
Yok ben garanti olsun günde 30 sayfa yapim hedefi yuksek tutayim geri kalan zamanda da kontrolunu yaparim
Harbi 14 subat dedin icime aci dusurdun yine ne hediye alcam ben bu adama ya. Biktim artik para kalmadi özel gunler yuzundenAynen aynen
Ay ben cok severim yildizirepertuar çok kısıtlı yalnız kızlar az da yıldız tilbe mi takılsak
Evet ayni seyi yazmisiz kalerimiz bir himm tamam dogrusunu ogrendim sendenNeliz hep seninle ayni seyleri yaziyoruz he
Bi kere o dj degil dicey tamammi ben degistirdim ögrende gel cicim
Ayy gulsenin hisset beni sarkisi ve deniz sekinin yakamoz ve candan ercetin söz vermistin sarkisi bu ücü niyeyse hep gözlerimi doldurur aglamak isterseniz tavsiye ederimAy ben cok severim yildizi
Anammmm sarkinin guzelligine bak yaYüregimdeki her yerrrr bu evde seni bekleeerr hadi cat kapi gel sevineyiiiimm kiskandigim icin affet beni nedir ya ne ozur dilicem evet kiskandim sende adam gbi dursaydin derim
Ohhhh14 subatta geliyoAllah cezani vermesin bende 14 subat sarkisi ne diyorum su komik olan demi
Seri köz getirin xxo ya
Soz vermistin sarkisini bende az dinleyip aglamamistimAyy gulsenin hisset beni sarkisi ve deniz sekinin yakamoz ve candan ercetin söz vermistin sarkisi bu ücü niyeyse hep gözlerimi doldurur aglamak isterseniz tavsiye ederim
Seri köz getirin xxo ya
Nargile gorudgumde aklima sen geliyosun