-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.641
Ay gercekten hepsini baglayip oyle bisey yapilsa hayatlarinda unutamiycaklari bi anilari olsaO ise gidiyoya elinde tel uyuyakaliomus canim uyumustur belki grubun uykucu sirini
Keske otursa adami baglayip etrafini sarsak zorla oturtsak ne guzel olurdi hepimizinkini sirayla bi yandan da hepsini birbirine izletcen oo tam iskence hem psikolojik hem fiziki
Evet bize cektirenler beteri olcaklar insallahEvet hız kesmek yok kızlar insallah insallah
Zararlı tabi de arada keyfi güzel işte canım netten bak fiyat bilmiyorum ben alalı çok oldu canım setler var. Ben ne alcam ben de onu bilmiyorum vallaKac lira canim kurudum artik hediye almaktanama zararli degilmi ya
Bak bu gecede senle ben kaldikAyy insallah benim elimi nie tuttun die kizana da dussun serefsiz pez.... her yerine dussun en basta erken davranan yerlerine
İnsan artik alacak biseyde bulamiyo ya erkeklere herseyide alamiyo insanZararlı tabi de arada keyfi güzel işte canım netten bak fiyat bilmiyorum ben alalı çok oldu canım setler var. Ben ne alcam ben de onu bilmiyorum valla
Ben şey almistim hangi takimi tutuo bjk nevresim takimi cok guzeldi taç markasinin harika oluo hem sasirtici hem kullanisli erkeklee isine yaricak hediye istio genelde.. isigi kapatinca böyle parlayan kumaslar varua isikli gbi ondandi benim aldigim evlenmeden onceZararlı tabi de arada keyfi güzel işte canım netten bak fiyat bilmiyorum ben alalı çok oldu canım setler var. Ben ne alcam ben de onu bilmiyorum valla
Nekadar erkenden uyuyolar ya
Aynen öyle. Daha gitmedim hemİnsan artik alacak biseyde bulamiyo ya erkeklere herseyide alamiyo insan
Evet canim kizlara hediye almak cok kolay erkege cok zor yaİnsan artik alacak biseyde bulamiyo ya erkeklere herseyide alamiyo insan
Ayyyyy ne guzelmis cokta kullanisli bisey gercektenBen şey almistim hangi takimi tutuo bjk nevresim takimi cok guzeldi taç markasinin harika oluo hem sasirtici hem kullanisli erkeklee isine yaricak hediye istio genelde.. isigi kapatinca böyle parlayan kumaslar varua isikli gbi ondandi benim aldigim evlenmeden once
Sen dusundunmu ne alcaginiAynen öyle. Daha gitmedim hemBogazmanzarasi
Yaratıcı kuzu olabilir :)Ben şey almistim hangi takimi tutuo bjk nevresim takimi cok guzeldi taç markasinin harika oluo hem sasirtici hem kullanisli erkeklee isine yaricak hediye istio genelde.. isigi kapatinca böyle parlayan kumaslar varua isikli gbi ondandi benim aldigim evlenmeden once
Eveet hala kullanio onuAyyyyy ne guzelmis cokta kullanisli bisey gercekten
Yok canım sınavı bile düşünmedim kiSen dusundunmu ne alcagini
Fanatik o zaman seninki benimkide besiktasli takimiyla ilgili bisey dusunmemistim hic aslinda olabilir guzel fikirEveet hala kullanio onututtugu yakimin formasi da olur canim bayilio benimki bu hdiyelere bende bunlari aldim hep formanin sadece üst tshortunu..@xxoxxoxx
Allah iyiligini versin senin sinavi dusunseydin iyiydide canin sagolsun seninYok canım sınavı bile düşünmedim kiahah
Kesinlikle al canim sen o zaman al sana iki tane hediye ben hele nevresim takimini gorunce kocaman kutunun icinde bide orijinalya parlio resmen gozleri cok hosuna gider asik olur vallaFanatik o zaman seninki benimkide besiktasli takimiyla ilgili bisey dusunmemistim hic aslinda olabilir guzel fikir
Hmm o zaman şeyler oluo bak saat cakmak tespih takimlari onlr da cok sık ve hos dusunebilirsinSorun şu benimki fanatik değil