- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.621
Severse güzel hediyeSeri köz getirin xxo ya
Yazık bana vallaNargile gorudgumde aklima sen geliyosun
Bi yandan tüttürüp bi yandan degistir yapiyoSeri köz getirin xxo ya
Ayy bende bende.. fena şarkıdır..Soz vermistin sarkisini bende az dinleyip aglamamistim
Ayy inanmiyorum insallah yanlislikla yanik közü icine ceker de midesi bulanir kusareski nişanlıma hediye almıştım şimdi karısıyla keyif yapıyo ondan dedim canım
Nargile onun bi tarafina kacsineski nişanlıma hediye almıştım şimdi karısıyla keyif yapıyo ondan dedim canım
Ooo senin bedduan daha güzel oldu aminler buraya baayanlarNargile onun bi tarafina kacsin
Ay hepimizde komik biseyler var valla yaYazık bana valla
Keske daha kotusu olsa koz bi yerine dusseAyy bende bende.. fena şarkıdır..
Ayy inanmiyorum insallah yanlislikla yanik közü icine ceker de midesi bulanir kusar
Kac lira canim kurudum artik hediye almaktanSeverse güzel hediye
Ay koptum ben gece gece ay bide oyle sarki vardi ya koptum bu gece tutmayin beni
Aminnnnn kizlarrrrrOoo senin bedduan daha güzel oldu aminler buraya baayanlar
Ayy insallah benim elimi nie tuttun die kizana da dussun serefsiz pez.... her yerine dussun en basta erken davranan yerlerineKeske daha kotusu olsa koz bi yerine dusse
Onu bilmiyorum kizAy koptum ben gece gece ay bide oyle sarki vardi ya koptum bu gece tutmayin beni
Ay onun eline ya gerizekali o ya her yerine dussun yansin o kopek yine geldi aklima yaAyy insallah benim elimi nie tuttun die kizana da dussun serefsiz pez.... her yerine dussun en basta erken davranan yerlerine
Onada aminnnnn insallah nereye gitti gercekten
O ise gidiyoya elinde tel uyuyakaliomus canim uyumustur belki grubun uykucu sirini
Evet hız kesmek yok kızlar insallah insallahKizlar biz bu beddualarla onlarin sonunu getircez insallah inaniyorum benBogazmanzarasi Daisyyg X xxoxxoxx