- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.561
Benim KPSS değil canım sınav oldu sonuç bekliyorum ama bir nane olmayacak sınavda bile bi yerlerimi düşünmekten sorulara veremedim kendimiAyyy ihtiyacim olan cümleyi kurdun resmen gercekten yarin yapcam az da olsa azar azar bitcek insallah..
Ayy sagol vanim benimm insallah senin kpss calismalari nasil gidiyo
Tezimi duzenleyip vercem bi ay icinde ama hoca bi hafta sure verihorum sana dedi masuscuktan insan sıkısmadan yapmio die ayy zerre istek yok icimde yarin yarin yaparim die die..Neyi erteledin bakiim
Yaa insallah güzel sonuclanir sinavin.. sinavda nerelerini dusundun kizBenim KPSS değil canım sınav oldu sonuç bekliyorum ama bir nane olmayacak sınavda bile bi yerlerimi düşünmekten sorulara veremedim kendimi
Ayyy insallah canim insallah :)Uzun zamandir ugrasiyosun ya biktin sanirim ondan ama az kaldi az daha disini sk canim bitti biticek
İç dudak ve zarYaa insallah güzel sonuclanir sinavin.. sinavda nerelerini dusundun kiz
İnş güzel sonuç alırsı. cnm sınavdan nasıl sevinirizBenim KPSS değil canım sınav oldu sonuç bekliyorum ama bir nane olmayacak sınavda bile bi yerlerimi düşünmekten sorulara veremedim kendimi
Kurtuldun ya boşveeerTezimi duzenleyip vercem bi ay icinde ama hoca bi hafta sure verihorum sana dedi masuscuktan insan sıkısmadan yapmio die ayy zerre istek yok icimde yarin yarin yaparim die die..
İplerin gec dusmesi iyi bisey gerci benimkk erken duatu de demekki yapidan kaynakli bnimki cabuk tuttu ve fazla tuttu zaten masallah
Kiyamam ya dusune dusune kendimizi mahvettik insanin elinde degil iste atamiyo kafasindan yaBenim KPSS değil canım sınav oldu sonuç bekliyorum ama bir nane olmayacak sınavda bile bi yerlerimi düşünmekten sorulara veremedim kendimi
Keşke olsa ama zor ya olsa bile mülakatı varİnş güzel sonuç alırsı. cnm sınavdan nasıl seviniriz
Aynen kanser falan olmadan bi düzene girseydikKiyamam ya dusune dusune kendimizi mahvettik insanin elinde degil iste atamiyo kafasindan ya
Masallh seninki zaten cok super tutmus ay hepmiz cok begenmistikTezimi duzenleyip vercem bi ay icinde ama hoca bi hafta sure verihorum sana dedi masuscuktan insan sıkısmadan yapmio die ayy zerre istek yok icimde yarin yarin yaparim die die..
İplerin gec dusmesi iyi bisey gerci benimkk erken duatu de demekki yapidan kaynakli bnimki cabuk tuttu ve fazla tuttu zaten masallah
İc dudaga cok takmis kafayiİç dudak ve zar:/ kafayı yedim ben net
Canim ic dudagi takma erkekler nefes alsin yeter zihniyetinde hicniri takmaz sende takma zari da son zaman halledersin hic uzulmeİç dudak ve zar:/ kafayı yedim ben net
Nasip kısmet işi cnm bunlar oradan yiyecek ekmeğin varsa olur zaten yoksa ne yapsan boş elinden geleni yap da gerisi Allah’a kalmışKeşke olsa ama zor ya olsa bile mülakatı var
Neliz beni sıkıstırsanıza yaa. Yarin sorun bana calistinmi die yoksa yapamiyorumMasallh seninki zaten cok super tutmus ay hepmiz cok begenmistikcanim kendini zorla yapmaya calis kurtul bu sitresten al yanina kahveni bide cikolota guzel guzel yaparsin
Katiliyorum bazi seyler kismet..Nasip kısmet işi cnm bunlar oradan yiyecek ekmeğin varsa olur zaten yoksa ne yapsan boş elinden geleni yap da gerisi Allah’a kalmış
Ben de bu psikoloji ile nefesim kesilsin Moddayım işte canımCanim ic dudagi takma erkekler nefes alsin yeter zihniyetinde hicniri takmaz sende takma zari da son zaman halledersin hic uzulme
Olur insallah canim kotu dusunme yaparsin sen bence zeki kizssin senKeşke olsa ama zor ya olsa bile mülakatı var
Allah korusun ama bukadar dusunme insan hasta oluyo gercekten yapma bunu kendini caresi var sonucta bunun allah korusun allah caresiz dert vermesinAynen kanser falan olmadan bi düzene girseydik