- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.581
Kesinlikle öyle canlar da sorunum elimden geleni yapamıyor olmak hayatı yaşamıyorum resmen onu farkettim. Rabbim hayırlısını versinKatiliyorum bazi seyler kismet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle canlar da sorunum elimden geleni yapamıyor olmak hayatı yaşamıyorum resmen onu farkettim. Rabbim hayırlısını versinKatiliyorum bazi seyler kismet..
Tamam sana yarin sorcam naptin kiz otur hemen masanin basina diycemNeliz beni sıkıstırsanıza yaa. Yarin sorun bana calistinmi die yoksa yapamiyorum sizden korkumdan yapim bari
Sağol canım inşallah olurOlur insallah canim kotu dusunme yaparsin sen bence zeki kizssin sen
Aslinda yalnis yapiyoruz iste hayat akip gidiyo bu gunlerimizi cok arariz kendimizi bukadar yipratmisiz bosuna diyeKesinlikle öyle canlar da sorunum elimden geleni yapamıyor olmak hayatı yaşamıyorum resmen onu farkettim. Rabbim hayırlısını versin
Jüri biz olcaz savun bize tezini dicezTamam sana yarin sorcam naptin kiz otur hemen masanin basina diycem
Canim 100 küsür sayfa.. 3 haftam var toplamdaKaç sayfa tezin ve kaç günün var Bogazmanzarasi
Tamam beklicemTamam sana yarin sorcam naptin kiz otur hemen masanin basina diycem
Vallahi cok guzel fikir bence cok akillicaJüri biz olcaz savun bize tezini dicez
Yaşamadan ölmeye mahkum muyum muyduAslinda yalnis yapiyoruz iste hayat akip gidiyo bu gunlerimizi cok arariz kendimizi bukadar yipratmisiz bosuna diye
Onu savundm bebegim artik ya cok sukur o asamayi gectim bide bana hocalar heyecanliyim die şaka yapti ilk basta gecemedin gecmis olsun falan dediler kalpten gidiyodumJüri biz olcaz savun bize tezini dicez
Delirtme beni sana Serdar Ortaç çalarım yap ver kurtul eziyet etme kendine kafan kökten rahat etsin ya yapabilirsinCanim 100 küsür sayfa.. 3 haftam var toplamda
Tamam beklicem
Tamam yarin basliyosun o zaman gunu gune attikca o sana daha yuk gibi gelir istegin olmaz hic yarin basliyosun o zaman kurtuluyosun bu kabustanCanim 100 küsür sayfa.. 3 haftam var toplamda
Tamam beklicem
Cnm bak günde 5 sayfa yapsan bitiyo zaten 3 haftada nerdeyse hiç de sıkışmazsın boyle yap en kötü günde 5 sayfa yapmaya çalışCanim 100 küsür sayfa.. 3 haftam var toplamda
Tamam beklicem
Ne zamandir sarkilarini duymuyodum ozlemisizYaşamadan ölmeye mahkum muyum muydu
Özlemişim şarkı göndermelerini o da olur hiç farketmez sen yeter ki çal :)Delirtme beni sana Serdar Ortaç çalarım yap ver kurtul eziyet etme kendine kafan kökten rahat etsin ya yapabilirsin
Sen bi iki gun onceydi sarkilarini ozledik demistinÖzlemişim şarkı göndermelerini o da olur hiç farketmez sen yeter ki çal :)
Sen bizim kaliteli djmizssinKesinlikle öyle canlar da sorunum elimden geleni yapamıyor olmak hayatı yaşamıyorum resmen onu farkettim. Rabbim hayırlısını versin
Eevet dijey xxo muz geri döndüYaşamadan ölmeye mahkum muyum muydu
Delirtme beni sana Serdar Ortaç çalarım yap ver kurtul eziyet etme kendine kafan kökten rahat etsin ya yapabilirsin
Tamam yarin basliyosun o zaman gunu gune attikca o sana daha yuk gibi gelir istegin olmaz hic yarin basliyosun o zaman kurtuluyosun bu kabustan
Ya ben size kurban olurum siz iyikisiniz iyikiiiii.. Allahim bigün insallah gercekte de karsilasiriz sizinle..Cnm bak günde 5 sayfa yapsan bitiyo zaten 3 haftada nerdeyse hiç de sıkışmazsın boyle yap en kötü günde 5 sayfa yapmaya çalış
Ne zamandir sarkilarini duymuyodum ozlemisiz
repertuar çok kısıtlı yalnız kızlar az da yıldız tilbe mi takılsakÖzlemişim şarkı göndermelerini o da olur hiç farketmez sen yeter ki çal :)
Neliz hep seninle ayni seyleri yaziyoruz heSen bizim kaliteli djmizssin
Ooooo sen hep damardan giriyosun bana amarepertuar çok kısıtlı yalnız kızlar az da yıldız tilbe mi takılsak