- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.481
Oluyo tabi canim olmazmi hep beni bulur zaten galiba fazla saf yumusak yüzlu görünüyoruz ondan oluyoBide bana is dustugunde msj atanlar var keyifleri yerindeyken mutlularken beni hic hatirlamazlar ama bi skntlri olsun akillarina gelirim sizede oluyomu kizlar
Galiba yumusak yuzluyuz diye bize daha rahat boyle yaklasiyolarOluyo tabi canim olmazmi hep beni bulur zaten galiba fazla saf yumusak yüzlu görünüyoruz ondan oluyo
Sende dikkat et kendine canimkızlar dönem sonu ben baya yoğunum hiç yazamıyorum bir de çok hastayım dikkat edin kendinize
kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem miKizlarrrr
Cok uyumlu oldu devamikızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi
Canım ben ılk gund en berı dar pantolan gıyındım sadece ağ kısmını asagıya ındırdım çok yukarı cekmedım sadece şişliğim vardı ama agrım yoktuKızlar benim 1. Ayim doldu bugün şişlik ve ağrı var doktor dar pantolon falan giyebilirsin demişti sizde de oldu mu .?
Maske yapıyordum tam cnm sürdüm bekliyorum sen nasılsın napıyorsunCok uyumlu oldu devaminapiyosun canim
Bugün mü oldu ilk cnm yoksa bayadır var mıKızlar benim 1. Ayim doldu bugün şişlik ve ağrı var doktor dar pantolon falan giyebilirsin demişti sizde de oldu mu .?
Yok canim bizde ilk zamanlar sislik oldu sonra gecti ben ayim doldugunda sislik yasamadim ama arada sizi oluyoduKızlar benim 1. Ayim doldu bugün şişlik ve ağrı var doktor dar pantolon falan giyebilirsin demişti sizde de oldu mu .?
Guzellik maskesimiMaske yapıyordum tam cnm sürdüm bekliyorum sen nasılsın napıyorsun
Bugün oldu yaBugün mü oldu ilk cnm yoksa bayadır var mı
Durup dururken neden oldu ki acaba yaYok canim bizde ilk zamanlar sislik oldu sonra gecti ben ayim doldugunda sislik yasamadim ama arada sizi oluyodu
Benim.onceden vardı sonra geçti düzeldi şimdi o bölgede tekrar var ve batıyor daYok canim bizde ilk zamanlar sislik oldu sonra gecti ben ayim doldugunda sislik yasamadim ama arada sizi oluyodu
Belki senin tenin vücudun daha hassastır bu saatten sonra birsey olacağını sanmıyorum 1 ay olmuş çünkü senşn artıkBenim.onceden vardı sonra geçti düzeldi şimdi o bölgede tekrar var ve batıyor da
Ya her yerde farklı farklı seyler görüyorum hepsini deneyselim geliyoGuzellik maskesimibende iyiyim oturyorum canim tv yine