- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.501
Valla bi gidemediler yurtdışından gelenler galiba yerleştiler bize ama haberimiz yokGitsin misafirleri cok kaldilar bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bi gidemediler yurtdışından gelenler galiba yerleştiler bize ama haberimiz yokGitsin misafirleri cok kaldilar bence
Haydi öp öpppkızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi
Oooo hatunun keyifler yerinde :)Maske yapıyordum tam cnm sürdüm bekliyorum sen nasılsın napıyorsun
Yok yok benim 4 ay snra bile hissediyodum ikiskiden sojra da oldu oluo yani hicbisey olmazBisey olmaz dimi korkmayayim bosuna
Aynen ya biz seni özledikkkValla bi gidemediler yurtdışından gelenler galiba yerleştiler bize ama haberimiz yok
Yok cnm korkma senBisey olmaz dimi korkmayayim bosuna
Ben de özledim siziiiAynen ya biz seni özledikkk
Canim bisey olmamistir daha bi ayin dolmus sis olduguna eminmisin sana oyle gelmis olbilirmiDurup dururken neden oldu ki acaba ya
Alala nasil bi sislik peki misket gibimi o bolgemi sis kuzumBenim.onceden vardı sonra geçti düzeldi şimdi o bölgede tekrar var ve batıyor da
Bende cok hevesliyimdir oyle seylere hep alirim ama hic sonunu getirmemYa her yerde farklı farklı seyler görüyorum hepsini deneyselim geliyo
Kuzum korkma senin daha bi ay olmus iylesme surecin gecmis sislik iner bence tam neresi sis peki kuzum biraz da dar seyler giymesen rahat olsa orasiBisey olmaz dimi korkmayayim bosuna
Bence size yerlestiler sonra soyluyceklerValla bi gidemediler yurtdışından gelenler galiba yerleştiler bize ama haberimiz yok
Ben bakıyorum elimdeki malzemelerden yada basit şeylerden yapıyorum cnm araara gördükçe hevesleniyorum bu sıralar oyle sonra bi bakıyorum hiç yapasım gelmiyo salıyorum kendimiBende cok hevesliyimdir oyle seylere hep alirim ama hic sonunu getirmem
Aman hep oyle ol ne guzelSaldım çayıra mevlam kayıra derler ya hani o modayım bugün
Aynen ya darladılar iyice bi de misafir gibi misafirler yani öyle yardım falan yok gerilmeye başladımBence size yerlestiler sonra soyluycekler
Yap yap insanin kendisiyle ilglenmesi iyi geliyo insana ya aslinda en iyisini yapiyosunBen bakıyorum elimdeki malzemelerden yada basit şeylerden yapıyorum cnm araara gördükçe hevesleniyorum bu sıralar oyle sonra bi bakıyorum hiç yapasım gelmiyo salıyorum kendimi
Katılıyorum kendimiz için yaşamamız gerekirken hep kendimizi hiçe sayıyoruzYap yap insanin kendisiyle ilglenmesi iyi geliyo insana ya aslinda en iyisini yapiyosun
Ay en nefret ettigim sey bi isin ucundan tutulur biz guttimiz yerde ay hic oturmazdik ya helak olurduk resmenAynen ya darladılar iyice bi de misafir gibi misafirler yani öyle yardım falan yok gerilmeye başladım
Kesinlikle kendimize bakmaliyiz kendimize onem ve deger vermeliyiz kizlarKatılıyorum kendimiz için yaşamamız gerekirken hep kendimizi hiçe sayıyoruz