gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kuzum ben geceleri iş Yorgunu biliyorsun bazen dayanamayıp

kuzum bizde de dün gece misafirler vardı baya kalabalık ben de cok giremedim sen nasılsın nasıl tez düzeltme İşleri fln
Haklisin kuzum benim de yogun iste bi mutlu bi mutsuz gecio
Bazi insanlar trafik lambasi gibi bi oraya yaniyo bi oraya
O ne demek kiz

Kızlar sizde de oluyomu whatsapp gruplarinizda flan bisey soruyorum bazen görüldü atıp cevap vermiolar sinir oluyorum en nefret ettigim sey ya whatsapa gircek kadar yogun degilsen soruma iki kelime yazcak kadar da zmaanin vardir yani uyuz oluyorum

Evet aah aahh o whatsap gruplarının kıymetini bilmiyorlar işte burda cok isteyip de kuramayanlar var bilmez anlamaz görse de yazmaz onlar

Benimde en nefret ettigim sey gorup okuyup cevap vermiyolar

Evet aah aahh o whatsap gruplarının kıymetini bilmiyorlar işte burda cok isteyip de kuramayanlar var bilmez anlamaz görse de yazmaz onlar

Benimde en nefret ettigim sey gorup okuyup cevap vermiyolar
Evet yani az insan olun diyesim gelio kimin bana isi düsse ben hemen telefonlrini aciyorum valla millet bi tuhaf olmus.

Evet yani az insan olun diyesim gelio kimin bana isi düsse ben hemen telefonlrini aciyorum valla millet bi tuhaf olmus.
Bana da oyle yapiyolar benim isim olsada ilk onlara cevap veriyorum onlar okuyup saatler sonra cevap verip bide vermeyenler var bide cevap vermemek icin okumadan msji silenler var yok ya oyleleri insan olamaz bence

Bunu bazenn bennde yapiyorum o an okuyorum ama daha snra cevap veriyorum:):)
Arkadaslarim bilirler o an yazamaadiysam keisn bi yogunlugum vardir ilk firsatta geri donerim bu yuzden alinmazlar hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…