- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.461
Iyi yaptınız kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür hep iyi oluruz inşallah ❤Cok şükür cnm sen nasılsın
Amin insallah canimÇok şükür hep iyi oluruz inşallah ❤
Haklisin kuzum benim de yogun iste bi mutlu bi mutsuz gecioKuzum ben geceleri iş Yorgunu biliyorsun bazen dayanamayıp
kuzum bizde de dün gece misafirler vardı baya kalabalık ben de cok giremedim sen nasılsın nasıl tez düzeltme İşleri fln
O ne demek kizBazi insanlar trafik lambasi gibi bi oraya yaniyo bi oraya
Burdaki kizlar icin demedim arkadaslarim ustunuze alinmayin bak aciklycam sanaHaklisin kuzum benim de yogun iste bi mutlu bi mutsuz gecio
O ne demek kiz
Noldu kızzz :)Bazi insanlar trafik lambasi gibi bi oraya yaniyo bi oraya
Evet aah aahh o whatsap gruplarının kıymetini bilmiyorlar işte burda cok isteyip de kuramayanlar var bilmez anlamaz görse de yazmaz onlarKızlar sizde de oluyomu whatsapp gruplarinizda flan bisey soruyorum bazen görüldü atıp cevap vermiolar sinir oluyorum en nefret ettigim sey ya whatsapa gircek kadar yogun degilsen soruma iki kelime yazcak kadar da zmaanin vardir yani uyuz oluyorum
Benimde en nefret ettigim sey gorup okuyup cevap vermiyolarKızlar sizde de oluyomu whatsapp gruplarinizda flan bisey soruyorum bazen görüldü atıp cevap vermiolar sinir oluyorum en nefret ettigim sey ya whatsapa gircek kadar yogun degilsen soruma iki kelime yazcak kadar da zmaanin vardir yani uyuz oluyorum
Evet aah aahh o whatsap gruplarının kıymetini bilmiyorlar işte burda cok isteyip de kuramayanlar var bilmez anlamaz görse de yazmaz onlar
Evet yani az insan olun diyesim gelio kimin bana isi düsse ben hemen telefonlrini aciyorum valla millet bi tuhaf olmus.Benimde en nefret ettigim sey gorup okuyup cevap vermiyolar
Bana da oyle yapiyolar benim isim olsada ilk onlara cevap veriyorum onlar okuyup saatler sonra cevap verip bide vermeyenler var bide cevap vermemek icin okumadan msji silenler var yok ya oyleleri insan olamaz benceEvet yani az insan olun diyesim gelio kimin bana isi düsse ben hemen telefonlrini aciyorum valla millet bi tuhaf olmus.
Aslinda kim nasil geliyosa sana sende onlara oyle gidiceksin canimYakin arkadaslarin bunu yapinca uzuluo insan ama ders bunlar bende öyle olcam bundan sonra elbet isleri duser
Kızlar sizde de oluyomu whatsapp gruplarinizda flan bisey soruyorum bazen görüldü atıp cevap vermiolar sinir oluyorum en nefret ettigim sey ya whatsapa gircek kadar yogun degilsen soruma iki kelime yazcak kadar da zmaanin vardir yani uyuz oluyorum
Canim bazilari hic donmüo sıkıntı ordaBunu bazenn bennde yapiyorum o an okuyorum ama daha snra cevap veriyorum:):)
Arkadaslarim bilirler o an yazamaadiysam keisn bi yogunlugum vardir ilk firsatta geri donerim bu yuzden alinmazlar hic
O donmeyelerini kokten engellemek lazimCanim bazilari hic donmüo sıkıntı orda
Bide bana is dustugunde msj atanlar var keyifleri yerindeyken mutlularken beni hic hatirlamazlar ama bi skntlri olsun akillarina gelirim sizede oluyomu kizlarCanim bazilari hic donmüo sıkıntı orda
hayırGecmis olsun iylesmedinmi daha