-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.441
Sen evlensende gitme ama hicBen sizinle iletisimimi hic koparmak istemiyorum ya diyelimki koptu ben hep dusunurumki acaba napti su evlendimi bu ise girdimi die ciddi merak ederim nerden aklima geldiyse bugün onu dusndum
kuzum bizde de dün gece misafirler vardı baya kalabalık ben de cok giremedim sen nasılsın nasıl tez düzeltme İşleri flnEvet tükkani hep biz kapatiyoruz niyeyse neliz :))
Bu benim de sık sık aklıma geliyo keşke burası dışında da hep haberleşebilsek ola ki bir gün koptu fln inş oyle olmaz her sey yolunda gider ve biz hep diğer dertlerimizde de birarada oluruzBen sizinle iletisimimi hic koparmak istemiyorum ya diyelimki koptu ben hep dusunurumki acaba napti su evlendimi bu ise girdimi die ciddi merak ederim nerden aklima geldiyse bugün onu dusndum
Bende sımdı gördüm canım dün erken uyudum bugünde muvekkılle uğraşıyorum yaa sabah sabah ıs basladı daha kahvaltı yapmadım
Hayirdir insallah hayrolsun canimBogazmanzarasi N Nelizz
Kızlar sizi hic gormedim ama ruyamda sizi gordum:):) yani ruyadaki kızlar sizdiniz güya :):)
Istanbula gelmissinuz aksam saatleri sizi biyere goturuyorum biseyler iciyoruz sohbet felan
Bu arada ruyamda boğazmanzarası ve nelizsiniz hala
Bogazmanzarasinin yaninda kardesi var güya:):) bi anda hepimiz gecmisi konusmaya başlıyoruz duyhusal bi an yasiyoruz
Sonra ben etrafa bakiyorum erkekler bize bakiyor kizlar cabuk kalkiyoruz burdan diyorum ordan uzaklastiriyorum sizi:):) çok misafir perver bir davranisla koruyorum sizi
Böyle bir ruyaydı iste:):)
Evet bizi sarkilarindan mahrum birakiyo kendinden deXxomuz artık bize şarkı da göndermiyor
İyiyim canim sen nasilsinKızlar nasilsinnizz)
ben hala çok hastayımKızlar sessizsiniz yine
Iyiyimm bende uçak bileti ni halledebildiniz mi :)İyiyim canim sen nasilsin
Cok şükür cnm sen nasılsınKızlar nasilsinnizz)
Gecmis olsun iylesmedinmi dahaben hala çok hastayım
Atlatmadın mı cnm daha ilaç fln kullanıyor musunben hala çok hastayım
Yok canim halledemedk biraz daha bekleyip ataturk hava alanina alcaz bi hayir vardir diye dusundukIyiyimm bende uçak bileti ni halledebildiniz mi :)