- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.401
Canim benimmmmm iyiki varsiniz iyiki..Cunku seni cok seviyoruz tabiki destek olcaz sen bize hep destek oldun arkamizi donup gidecek halimiz yok seni birakmayiz biz aglama artik sen cok agladin cunkualip basini gidiyolarmis evet ya ay cok tatli ya
Sende iyiki varsin canimCanim benimmmmm iyiki varsiniz iyiki..
Sende iyiki varsin tabikiBence hepiniz iyiki varsınız:)))))
Yaa kuzum tabi destek olcaz olmaz mıyız hiçEvet evet eveettt
Canim benim insan nie tanimadigi birine destek olurki bu kdar ya cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim bu sefer de duygulandim diye aglicam
Ayy yerim seni alip basini gidiyolarmi sen koyamiyo musun bakiiimmdöverim ben onlari döver :))
öyleymiş ilaç verdi doktorGoz pinarlarin kurumustur canim cok aglayan insanlara gorevini yerine getiremiyo oyle olmussundur buyuk ihtimal
Bende bilgisayarin basinda tezimi duzeltmek yerine ise gitseydim keske aksam da evime gelip anamin sicak yemeklerini yeseydimKızlar günaydıınn valla sabah ilk işim buraya girmek oluyor o kadar alışmışımbir de bu soğuklarda işe gitmek yerine sıcacık yatakta uyusaydım başka birşey istemezdim
Yerim sizi yerimm :) siz nasil oldunuz son iki gundur ben transa gectigim icin naptiniz nettiniz bilmiyorum tam :)Yaa kuzum tabi destek olcaz olmaz mıyız hiç
Ben uyumuyorum canimmHerkeslerde uyuyo galiba bugünama uyanin yani artik benimle kimse ilgilenmio
Yaa evet alıp başını Gidiyo başka yerlere ben de nasıl dur diyim ki gidene :)Evet evet eveettt
Canim benim insan nie tanimadigi birine destek olurki bu kdar ya cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim bu sefer de duygulandim diye aglicam
Ayy yerim seni alip basini gidiyolarmi sen koyamiyo musun bakiiimmdöverim ben onlari döver :))
bence biz hep transtayızYerim sizi yerimm :) siz nasil oldunuz son iki gundur ben transa gectigim icin naptiniz nettiniz bilmiyorum tam :)
Evet insanın aklı Burda kalıyo dimiKızlar günaydıınn valla sabah ilk işim buraya girmek oluyor o kadar alışmışımbir de bu soğuklarda işe gitmek yerine sıcacık yatakta uyusaydım başka birşey istemezdim
Kisin cok zor oluyo yatakla vedalasmakKızlar günaydıınn valla sabah ilk işim buraya girmek oluyor o kadar alışmışımbir de bu soğuklarda işe gitmek yerine sıcacık yatakta uyusaydım başka birşey istemezdim
Napiyosun bebisHerkeslerde uyuyo galiba bugünama uyanin yani artik benimle kimse ilgilenmio
Sonunda bakkkkkk olmusYaa evet alıp başını Gidiyo başka yerlere ben de nasıl dur diyim ki gidene :)
bence biz hep transtayız:) hele ben bugünlerde yoğum sanki AA emoji koyabildim gitmedi başka yerlere :)