-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.341
Ya buraya yazssinlar bende sasiriyorum nereye yazdigimi oturyom canim ben yineKizlar napiyosunuz öbür konuya yaznca kendimi kotu hissettim ya buraya alismisim
Bende evlenmek istiyom en azindan baslangic olark nisan soz fln istiyom tek tasimi parmagima takmak istiyorum ama hayirlisiysa tabi allahin izniyle hayirliysa hayirsizssa hic olmasin istememAmaan evlenince basin göge mi erio kız sanki bekle yalnizligin tadini cikar o da güzel..
Ben 600 e gidip gelmistim ya evet malesef cok pahali..Ya buraya yazssinlar bende sasiriyorum nereye yazdigimi oturyom canim ben yineya butun gun ucak biletlerine baktik cok pahali ya
Bende kız valla artik su dugun olsa da evimi barkimi kursam gecsem oraya insan bi yastan sonra istio kendi duzeni olsunBende evlenmek istiyom en azindan baslangic olark nisan soz fln istiyom tek tasimi parmagima takmak istiyorum ama hayirlisiysa tabi allahin izniyle hayirliysa hayirsizssa hic olmasin istemem
bana dedi ya biri eğer iyi biri olsaydın temiz biri olsaydın evli çocuklu olurdun kaç yaşına gelmişsin hala bekarsın demişti çok üzülmüştümBol sans canimallah yardimcin olsun sende kurtulcaksin insallah bende evlenelere cok ozeniyorum
Tatil olcak diyemi ucmuslar resmen ya hayir olsa hic gozume gelmez de iste offf evet insan istiyo evi yuvasi olsun basinda dircak sahiplenip koruyup kolluycak derdini skntini paylasicak birini istiyo insan ben istiyorum yani allahin izniyleBen 600 e gidip gelmistim ya evet malesef cok pahali..
Bende kız valla artik su dugun olsa da evimi barkimi kursam gecsem oraya insan bi yastan sonra istio kendi duzeni olsun
Hiç kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş derler canım bence Allaha havale et geç namus iki bacak arasında gerçekten olmuyor belki kendi tabiriyle temiz biriyle evlenicek ama zihniyeti kötü belki arkasından iş ceviricek bilemezsinbana dedi ya biri eğer iyi biri olsaydın temiz biri olsaydın evli çocuklu olurdun kaç yaşına gelmişsin hala bekarsın demişti çok üzülmüştüm
Ay bende istemiyorum orayi oraya gidince buraya yazmayi unutuyorum hepiniz buraya yazin lutfen bizde seni yerizkiYa yerim sizi kizlar cok sagolun :) N Nelizz T TatliDusler355 bu konuya yazin ya orayi istemiym orasi pis kaka
bekleyin 25 ini ben de o zaman orda olacağım inşallahTatil olcak diyemi ucmuslar resmen ya hayir olsa hic gozume gelmez de iste offf evet insan istiyo evi yuvasi olsun basinda dircak sahiplenip koruyup kolluycak derdini skntini paylasicak birini istiyo insan ben istiyorum yani allahin izniyle
Aa delimi ne gerizekali. O dönsun kendi fesatligina baksin artik evlenme yasi baya gec olmya basladi devir degistiki yanibana dedi ya biri eğer iyi biri olsaydın temiz biri olsaydın evli çocuklu olurdun kaç yaşına gelmişsin hala bekarsın demişti çok üzülmüştüm
Demi evinin diregi cocuklarinin babasiTatil olcak diyemi ucmuslar resmen ya hayir olsa hic gozume gelmez de iste offf evet insan istiyo evi yuvasi olsun basinda dircak sahiplenip koruyup kolluycak derdini skntini paylasicak birini istiyo insan ben istiyorum yani allahin izniyle
Hangi salak dedi bunu ay bunun iylikle bilmem neyle alakasimi varmis salak ya daha zamani gelmemis iste yani gerizekali allahlami konusuyomusta tobe yarabbim ne zaman olcagini biliyomusbana dedi ya biri eğer iyi biri olsaydın temiz biri olsaydın evli çocuklu olurdun kaç yaşına gelmişsin hala bekarsın demişti çok üzülmüştüm
Keşke bende denk getirebilseydim sizlebekleyin 25 ini ben de o zaman orda olacağım inşallah
keşke canımKeşke bende denk getirebilseydim sizle
Cok namuslu fln diyolar ya namusu iki bacak arasinda saniyolar ya allah askina bir suru erkekle gidip her halti yiyolar bi tanesiylede degil ama neymi zarlari yerinde duruyomus bumu namus adamlrida kandiriyolar bak yerinde duruyo elime erkek eli degmedi diyeHiç kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş derler canım bence Allaha havale et geç namus iki bacak arasında gerçekten olmuyor belki kendi tabiriyle temiz biriyle evlenicek ama zihniyeti kötü belki arkasından iş ceviricek bilemezsin
Canim zaten bekliyoruz mecbur cok pahali ama 25 ine kalmam insallah ya reglim oluyo benim yabekleyin 25 ini ben de o zaman orda olacağım inşallah
Ay evet iste ondan tam ondanAa delimi ne gerizekali. O dönsun kendi fesatligina baksin artik evlenme yasi baya gec olmya basladi devir degistiki yani
Demi evinin diregi cocuklarinin babasivlla bende istiym tek derdim aksam kocama ne yemek yapsam olsa keske
Aynen kuzum aslında erkeklerde bunu biliyor da işte düz mantık çalışıyo kafalar benim bir tanıdığım vardı kızın yemediği halt yoktu ama bakire mi bakire kafa rahat biz inanmışız güvenmişiz saflık etmişiz ama bunu namussuzlul olarak görenleri Allaha havale ediyorum ben artıkCok namuslu fln diyolar ya namusu iki bacak arasinda saniyolar ya allah askina bir suru erkekle gidip her halti yiyolar bi tanesiylede degil ama neymi zarlari yerinde duruyomus bumu namus adamlrida kandiriyolar bak yerinde duruyo elime erkek eli degmedi diye
İnsaniz hata yapariz ve hata yaptik inandik guvendik istemedigimiz seyler yasadik bukadar acimasiz olmasin insanlar neler cektigimizi bi biz bide allah biliyo bende ne kizlar taniyorum sorsan en namuslu onlar gecsinler bunlari hepimiz kimin ne halt oldugunu biliyoruzAynen kuzum aslında erkeklerde bunu biliyor da işte düz mantık çalışıyo kafalar benim bir tanıdığım vardı kızın yemediği halt yoktu ama bakire mi bakire kafa rahat biz inanmışız güvenmişiz saflık etmişiz ama bunu namussuzlul olarak görenleri Allaha havale ediyorum ben artık
Allah cok buyuk rabbimAynen kuzum aslında erkeklerde bunu biliyor da işte düz mantık çalışıyo kafalar benim bir tanıdığım vardı kızın yemediği halt yoktu ama bakire mi bakire kafa rahat biz inanmışız güvenmişiz saflık etmişiz ama bunu namussuzlul olarak görenleri Allaha havale ediyorum ben artık