-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.301
Amin kuzum gecicek bu gunle insallah korkmaSeverim sizin desteğinizi yaaa Rabbim hep güldürsün yüzünüzü
Dualarına amin Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin bundab sonra inşallah her şeyin
Sen nasilsin canim
Yapammista neden yapamamis anlatsa burda yardimci olmaya caliscazda isteben bile kendisiyle hiç konuşmadım ama çok merak ettim inşallah olumlu şeyler yaşıyordur ve tez vakit gelebilir buraya
Canim genelde tek kat yaptiriyolar sen doktoruna sorarsin cift kata fln gerek varmi diyekızlar kaç kat flep yaptırılmalı? buna doktorun muayenesiyle mi karar veriliyor?
Hirsini baskasindanmi cikardin anlamadimbugün barut gibiyim gereksiz bir insanla tartıştım
o rahat durmadı ben özellikle yapmadım :))Hirsini baskasindanmi cikardin anlamadim
Him anladim canim haketmisse yapcak bisey yoko rahat durmadı ben özellikle yapmadım :))
Ben geçici işlemde sıcak su sorun diye biliyorum canımKizlar dün domtoruma msj attim
Bu hafta kontrolüm var ama gidemeyebilirim zaten bu sabah regl oldum
Sıcak sulara ve kayağa gidecegimi söyledim
İnterneette şöyle bir efsane var sicak suya oturunca zar patliyor ve kaniyormus..
Kayma esnasında kontrolsuz bir düsüs tehlikeli olabilir ama sicak suya girmende bi sorun yok dedi
Bilginiz olmasi acısından paylasmak istedim
Ben geçici işlemde sıcak su sorun diye biliyorum canım
Bu dertten okadar sıkıldımkı yaptirmadan once nasil gitcez nasil yaptircaz nasil olcak yaptirdiktan sonra tuttumu tutmadimi niye boyle oldu niye soyle oldu yok acidi acimadi niye acimadi kontrle gitmek ayri sknti ne duycaz acaba tuttuktan sonra yirtilcakMi gircekmi kaniycakmi girmezsse nolcak ay cok skldim ben artik bunlari dusunmekten ya bukadar seyi dsunurken bide baska bisey oldu onu dusun Allahim halim kalmadi
Anliyorum canim seni bizde oyleydik son zamanlar hic gecmiyo gibi ya insallah allah emeklerini bosa cikarmasin iyi iki haftana az kalmis seninde tuttsunda insallah kanar diye dusunuyorum canim benAynen benim daha 12 gün oldu yaptirali ama sanki aylar geçti üstünden geçmiyor zaman benim için sıkıldım artık çabucak kontrol gunu gelsin istiyorum artık.. ki kontrolden sonrada rahatlayacagimki aman bisey oldu mu kanayacakmi derken yine aklımız fikrimiz orda olacak
Okadar zor bir surecmiski kanamasini geçtim artık bitsin pansuman derdi olmasın zihnimi mesgul etmesin istiyorumAnliyorum canim seni bizde oyleydik son zamanlar hic gecmiyo gibi ya insallah allah emeklerini bosa cikarmasin iyi iki haftana az kalmis seninde tuttsunda insallah kanar diye dusunuyorum canim ben
Pansuman insana cok zor geliyo degilmi canim bende pansumanda zorlu yasiyodum usanmistim ama az kalmis 3 hafta sonra pansumanin bitiyo zatenOkadar zor bir surecmiski kanamasini geçtim artık bitsin pansuman derdi olmasın zihnimi mesgul etmesin istiyorum