gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Oyy oyy al benden de okdr Yanyana olsak biz bize yeteriz bence burdan bir yere kdr oluyo
Aynen öyle keske olsak cevremdekilere anlatamiyorumki herseyi heleki bu kizlik meseleleri mahvetti beni onu atlattim derken baska sorunlar ya gercekten ben artik aksam oturup esimle sessiz saakin cay icebilmek istiyorum aglamaktan mutsuzluktan biktim.

Kuzum azcik daha sabret ama hic yakismiyo sana bu haller ya az kaldi bitti biticek sabret gecicek bu gunler ya

Bende sabahtan beridir Bengü’nün Hakan Altunla olan düet şarkısı “sanki” yi dinliyorum İstanbuldan hepinize gelsin özellikle Nelize :)
Ayyyyy ozellikle banami su an hanceri kalbime sapladin benim gecen gun bende aksama kadar dinledim o sarkiyi ya cok guzel sarki ama tesekkur ederim kuzum tam bulmussun

Koymak istediğim yerdeyken tıklıyorum ama o alıp başını gidiyo başka yere koyuyo
Him bende de oluyo bazen o yuzden sey yapcaksin canim once koymak istegin yazinin yanina bi dokun ondan sonra sec koy bazen en basa aliyo o yuzden yazinin sonuna bi dokunmak lazim

Evet aslinda yan yana olmamiz lazim hepimizin gerekirse sarilip aglasmaliyiz @Bogazmanzarasi
Evet evet eveettt
Kuzum azcik daha sabret ama hic yakismiyo sana bu haller ya az kaldi bitti biticek sabret gecicek bu gunler ya
Canim benim insan nie tanimadigi birine destek olurki bu kdar ya cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim bu sefer de duygulandim diye aglicam
Ayyyyy ozellikle banami su an hanceri kalbime sapladin benim gecen gun bende aksama kadar dinledim o sarkiyi ya cok guzel sarki ama tesekkur ederim kuzum tam bulmussun

Koymak istediğim yerdeyken tıklıyorum ama o alıp başını gidiyo başka yere koyuyo
Ayy yerim seni alip basini gidiyolarmi sen koyamiyo musun bakiiimm döverim ben onlari döver :))

Cunku seni cok seviyoruz tabiki destek olcaz sen bize hep destek oldun arkamizi donup gidecek halimiz yok seni birakmayiz biz aglama artik sen cok agladin cunkualip basini gidiyolarmis evet ya ay cok tatli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…