- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.381
Aynen öyle keske olsak cevremdekilere anlatamiyorumki herseyi heleki bu kizlik meseleleri mahvetti beni onu atlattim derken baska sorunlar ya gercekten ben artik aksam oturup esimle sessiz saakin cay icebilmek istiyorum aglamaktan mutsuzluktan biktim.Oyy oyy al benden de okdr Yanyana olsak biz bize yeteriz bence burdan bir yere kdr oluyo
Allah onlari kahretsin ya pisliklerKonumuz erkekler mi
Bende oyleyim hic iyi degilim stresim bitmiyoKizlar icim cok sıkılıo benim ya sizin de öylemi? Havalar kötü yapcak bise yok evde patlicam ama disari da cikasim yok hicbisey beni mutlu etmio artik
Evet aslinda yan yana olmamiz lazim hepimizin gerekirse sarilip aglasmaliyizOyy oyy al benden de okdr Yanyana olsak biz bize yeteriz bence burdan bir yere kdr oluyo
Goz pinarlarin kurumustur canim cok aglayan insanlara gorevini yerine getiremiyo oyle olmussundur buyuk ihtimalağlamak da bir nimet kız benim göz yaşlarım azalmış bir kaç damla sonra birşey yok artık akmıyor
Kuzum azcik daha sabret ama hic yakismiyo sana bu haller ya az kaldi bitti biticek sabret gecicek bu gunler yaAynen öyle keske olsak cevremdekilere anlatamiyorumki herseyi heleki bu kizlik meseleleri mahvetti beni onu atlattim derken baska sorunlar ya gercekten ben artik aksam oturup esimle sessiz saakin cay icebilmek istiyorum aglamaktan mutsuzluktan biktim.
Ayyyyy ozellikle banami su an hanceri kalbime sapladin benimBende sabahtan beridir Bengü’nün Hakan Altunla olan düet şarkısı “sanki” yi dinliyorum İstanbuldan hepinize gelsin özellikle Nelize :)
Ya ben o emojileri koyamıyorum bi türlüKislarrrr bu emojilerin yerlerinimi degistiriyolar surekli ya
Neden canim yazi yazdigimiz yerdeki gulucege tiklayinca cikiyo hepsi secip koyuyosun sen neden koyamiyosunYa ben o emojileri koyamıyorum bi türlü
Koymak istediğim yerdeyken tıklıyorum ama o alıp başını gidiyo başka yere koyuyoNeden canim yazi yazdigimiz yerdeki gulucege tiklayinca cikiyo hepsi secip koyuyosun sen neden koyamiyosun
Teşekkür ederim sizi bulmak hayattaki en güzel sansim ❣
Him bende de oluyo bazen o yuzden sey yapcaksin canim once koymak istegin yazinin yanina bi dokun ondan sonra sec koy bazen en basa aliyo o yuzden yazinin sonuna bi dokunmak lazimKoymak istediğim yerdeyken tıklıyorum ama o alıp başını gidiyo başka yere koyuyo
Ne mutlu bize öyle dusunuyosan hepimiz birbirimizin sansiyiz burdaTeşekkür ederim sizi bulmak hayattaki en güzel sansim ❣
Haklsiin ☺Ne mutlu bize öyle dusunuyosan hepimiz birbirimizin sansiyiz burda
Evet evet eveetttEvet aslinda yan yana olmamiz lazim hepimizin gerekirse sarilip aglasmaliyiz@Bogazmanzarasi
Canim benim insan nie tanimadigi birine destek olurki bu kdar ya cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim bu sefer de duygulandim diye aglicamKuzum azcik daha sabret ama hic yakismiyo sana bu haller ya az kaldi bitti biticek sabret gecicek bu gunler ya
Ayyyyy ozellikle banami su an hanceri kalbime sapladin benimgecen gun bende aksama kadar dinledim o sarkiyi ya cok guzel sarki ama tesekkur ederim kuzum tam bulmussun
Ayy yerim seni alip basini gidiyolarmi sen koyamiyo musun bakiiimmKoymak istediğim yerdeyken tıklıyorum ama o alıp başını gidiyo başka yere koyuyo
Cunku seni cok seviyoruz tabiki destek olcaz sen bize hep destek oldun arkamizi donup gidecek halimiz yok seni birakmayiz biz aglama artik sen cok agladin cunkuEvet evet eveettt
Canim benim insan nie tanimadigi birine destek olurki bu kdar ya cok iyisiniz hepiniz cok tesekkur ederim bu sefer de duygulandim diye aglicam
Ayy yerim seni alip basini gidiyolarmi sen koyamiyo musun bakiiimmdöverim ben onlari döver :))