- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.321
3 hafta yapiyosun banyoda yapabilrsin canim rahatcapansumanı ne kadar yapacağızz ben evde nasıl yapacağım ya Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 hafta yapiyosun banyoda yapabilrsin canim rahatcapansumanı ne kadar yapacağızz ben evde nasıl yapacağım ya Rabbim
Kuzum ne copu banyoda orani yikayip peceteyle kurutucaksin batikonu skcaksin batikon orda kalcak vucudun emiyo zaten banyodaki bi posette biriktir banyoda bi yere sakla canim minnacik ilac zaten odanda saklaama ben onu banyoda nasıl saklıycam çöpü nasıl atıcam
Napalım işte mecbur cnm bizim de bunu çekeceğimiz varmış biz de boyle sınanıyoruzdur belkiBu dertten okadar sıkıldımkı yaptirmadan once nasil gitcez nasil yaptircaz nasil olcak yaptirdiktan sonra tuttumu tutmadimi niye boyle oldu niye soyle oldu yok acidi acimadi niye acimadi kontrle gitmek ayri sknti ne duycaz acaba tuttuktan sonra yirtilcakMi gircekmi kaniycakmi girmezsse nolcak ay cok skldim ben artik bunlari dusunmekten ya bukadar seyi dsunurken bide baska bisey oldu onu dusun Allahim halim kalmadi
Okdr zor degil cnm banyoda tuvalette odanda fırsat bulduğun yerde yaparsın uygun olanama ben onu banyoda nasıl saklıycam çöpü nasıl atıcam
Sabır kızlar sonuca ulaşalım da çektiğimiz yanımıza kalsın bence hiç sorun degilAynen benim daha 12 gün oldu yaptirali ama sanki aylar geçti üstünden geçmiyor zaman benim için sıkıldım artık çabucak kontrol gunu gelsin istiyorum artık.. ki kontrolden sonrada rahatlayacagimki aman bisey oldu mu kanayacakmi derken yine aklımız fikrimiz orda olacak
Son sinavimiz olsun bundan sonra sknti cekmeyelim insallahNapalım işte mecbur cnm bizim de bunu çekeceğimiz varmış biz de boyle sınanıyoruzdur belki
İnş cnm aminSon sinavimiz olsun bundan sonra sknti cekmeyelim insallah
Kist gibi birsey sanırım vajinada dudak tarafında çıkanBartholin bezi nedir kizlar bilen varmi
Benim hissettigim sey oyle bisey degildir heralde ya benimki dudaklarda fln degil asagida benimki ya of ofKist gibi birsey sanırım vajinada dudak tarafında çıkan
İnş değildir cnm sanmıyorumBenim hissettigim sey oyle bisey degildir heralde ya benimki dudaklarda fln degil asagida benimki ya of of
İnsallah canimİnş değildir cnm sanmıyorum
Bugun herkes sessiz yine canimneden kimse yok burda yanlız kaldım
Bol sans canimallah yardimcin olsun sende kurtulcaksin insallah bende evlenelere cok ozeniyorumkızlar 26 olacağım 23 25 de evlenenlere çok özeniyorum bu aralar morele ihtiyacım var
Amaan evlenince basin göge mi erio kız sanki bekle yalnizligin tadini cikar o da güzel..kızlar 26 olacağım 23 25 de evlenenlere çok özeniyorum bu aralar morele ihtiyacım var
Aynen valla canım birde o erkekleri mum eden kızlarakızlar 26 olacağım 23 25 de evlenenlere çok özeniyorum bu aralar morele ihtiyacım var