gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Allah cok buyuk rabbim
Kimseye birakmiyo hic kimseye
Bırakmıyor valla canım 3.5 yllık beni böyle kabul eden ama hakaretler edenede çok ah ettim ya ben nelere katlanmışıö şimdi düşünüyorumda ben salak git annesine borç para ver azda değil sonra bide annesi desin sen aileni idare edersin ben sana bin lira fazla veririm sanki dilenciyim bende bana fazla para veriyor birde sen benim paramla gezdin oğlumla desin ayy aklıma geldikce deliriyorum

Bunlarimi dedi sana ay nekadar pislik varmis bu yer yuzunde bi iki tane biseyde degiller bunlar oglunun oyle olmasi annesinden belliymis desene

bana dedi ya biri eğer iyi biri olsaydın temiz biri olsaydın evli çocuklu olurdun kaç yaşına gelmişsin hala bekarsın demişti çok üzülmüştüm

Bunu söyleyen kişi Ultra cahilmiş olur mu hiç öyle şey emin olun sizden büyüğümdür ve bekarım ayrıca evliliğin yaşı yok kaderde nikah yazılmışsa zamanı var

Nelizcim hele erkekler her haltı işleyip bakire kız olsun istiyor hepsi birbirini kandıryor karşılıklı aslında

Kizlar icim cok sıkılıo benim ya sizin de öylemi? Havalar kötü yapcak bise yok evde patlicam ama disari da cikasim yok hicbisey beni mutlu etmio artik

ağlamak da bir nimet kız benim göz yaşlarım azalmış bir kaç damla sonra birşey yok artık akmıyor
Al benden de o kadar tabi dun sabaha kadar aglayinca böyle oluyo.. bitti sayilir yuksek ama cok duzeltme verdiler biktim artik gercekten sabrim tahammulum kalmadi hicbiseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…