- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.361
Bırakmıyor valla canım 3.5 yllık beni böyle kabul eden ama hakaretler edenede çok ah ettim ya ben nelere katlanmışıö şimdi düşünüyorumda ben salak git annesine borç para ver azda değil sonra bide annesi desin sen aileni idare edersin ben sana bin lira fazla veririm sanki dilenciyim bende bana fazla para veriyor birde sen benim paramla gezdin oğlumla desin ayy aklıma geldikce deliriyorumAllah cok buyuk rabbim
Kimseye birakmiyo hic kimseye
Ben iliskiye girdim ama olsun bende geleyim sizinle
Bunlarimi dedi sana ay nekadar pislik varmis bu yer yuzunde bi iki tane biseyde degiller bunlar oglunun oyle olmasi annesinden belliymis deseneBırakmıyor valla canım 3.5 yllık beni böyle kabul eden ama hakaretler edenede çok ah ettim ya ben nelere katlanmışıö şimdi düşünüyorumda ben salak git annesine borç para ver azda değil sonra bide annesi desin sen aileni idare edersin ben sana bin lira fazla veririm sanki dilenciyim bende bana fazla para veriyor birde sen benim paramla gezdin oğlumla desin ayy aklıma geldikce deliriyorum
Gel sende gel tesekkur edersin sendeBen iliskiye girdim ama olsun bende geleyim sizinle
bana dedi ya biri eğer iyi biri olsaydın temiz biri olsaydın evli çocuklu olurdun kaç yaşına gelmişsin hala bekarsın demişti çok üzülmüştüm
Cok namuslu fln diyolar ya namusu iki bacak arasinda saniyolar ya allah askina bir suru erkekle gidip her halti yiyolar bi tanesiylede degil ama neymi zarlari yerinde duruyomus bumu namus adamlrida kandiriyolar bak yerinde duruyo elime erkek eli degmedi diye
evet öyle bende bunun farkındayım ama beni üzmem için hiçbir fırsatı kaçırmamış sağolsunBunu söyleyen kişi Ultra cahilmiş olur mu hiç öyle şey emin olun sizden büyüğümdür ve bekarım ayrıca evliliğin yaşı yok kaderde nikah yazılmışsa zamanı var
Tabu canim herseyi yaparlar ama el degmemis kiz isterlerNelizcim hele erkekler her haltı işleyip bakire kız olsun istiyor hepsi birbirini kandıryor karşılıklı aslında
neyi atlattınKuzum gözün aydınBogazmanzarasi atlatmışsın diğer tarafa yazmışım önce burdaymışsınız
Konumuz erkekler miTabu canim herseyi yaparlar ama el degmemis kiz isterler
Tesekkur ederim canm da düzeltme verdiler tekrar caliscamKuzum gözün aydınBogazmanzarasi atlatmışsın diğer tarafa yazmışım önce burdaymışsınız
Canim yuksek lisans savunmam vardi daneyi atlattınBogazmanzarasi
Bende aynı moddayim havalardan herhaldeKizlar icim cok sıkılıo benim ya sizin de öylemi? Havalar kötü yapcak bise yok evde patlicam ama disari da cikasim yok hicbisey beni mutlu etmio artik
Sürekli agliyorum vitaminlerimmi eksildi nolduysa o da bunalim yapioyaBende aynı moddayim havalardan herhalde
Oyy oyy al benden de okdr Yanyana olsak biz bize yeteriz bence burdan bir yere kdr oluyoAslinda saglam bi psikologa ihtiyacm var benim şoyle saatlerce anlatmaya
çok şükür sevindim tebrikler ondan da kurtuldunTesekkur ederim canm da düzeltme verdiler tekrar caliscam
Canim yuksek lisans savunmam vardi da
Al benden de o kadar tabi dun sabaha kadar aglayinca böyle oluyo.. bitti sayilir yuksek ama cok duzeltme verdiler biktim artik gercektenağlamak da bir nimet kız benim göz yaşlarım azalmış bir kaç damla sonra birşey yok artık akmıyor