gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim sende yaptirip kurtulcaksin insallah bukadar yuklenme kendine sende hallediceksin insallah

Yaaaa oyle demeyin kizlar iyi olcaksiniz ya ne guzel sizi seven insanlar var hayatinizda deger veren evleniceksiniz o insanlarla insallah kurtulcaksiniz
Canım bakamıyorum ne derslere ne hayatıma inan ki hayatımda olan insana da o gün geldiğinde elime yüzüme bulaştırıp rezil olacağımı düşünüyorum beynim olumlu hiç bir şeyi düşünmüyor gibi diyebiliriz öyle de güçsüz hissediyorum şuan garip bir şey enerjim falan kalmadı hiç. Özgüven eksikliği hissediyorum bu da içten içten mahvediyor aslında

Seni cok iyi anliyorum canim ben bu yuzden kac tane is teklifine hayir dedim korkuyosun ister istemez kafandada koruyosun ama pskolojimizden kaynaklaniyo herkes nasil hallediyo sende hallediceksin eline yuzune bulastirmiycaksin insan nekadar kotu dusundukce hic bisey iyiye gitmiyo ya guzel dusunmeye calis hepimiz yanindayiz senin kendini yalniz hissetme canim yalniz degilsin senn

Ben de kendimi böyle görmeye alışkın değilim canım toparlanırım ara ara dibi görüp sonra çıkıyorum bu psikolojiden merak etmeyin güzel olacak inşallah hepimizin geleceği

Ben de kendimi böyle görmeye alışkın değilim canım toparlanırım ara ara dibi görüp sonra çıkıyorum bu psikolojiden merak etmeyin güzel olacak inşallah hepimizin geleceği
Haha hepimiz bi dibi gördük hamd olsun bu inislerin cikislarida var allahin izniyle insallah cikicaksin sen bizim en neselisi pozitif herseye en guzel tarafindan bakanisin gecicek o yuzden sonuna kadarda yanindayiz biz

Haha hepimiz bi dibi gördük hamd olsun bu inislerin cikislarida var allahin izniyle insallah cikicaksin sen bizim en neselisi pozitif herseye en guzel tarafindan bakanisin gecicek o yuzden sonuna kadarda yanindayiz biz
İyi ki varışınız siz zateeeen ben de sizin yanınızdayım. Dualarımda hepiniz Rabbim çıkarsın şu kuyudan

İyi ki varışınız siz zateeeen ben de sizin yanınızdayım. Dualarımda hepiniz Rabbim çıkarsın şu kuyudan
Aminnn Canim allah seni hepimizi bi an once bu sıktindan kurtarsin sana atanmayi meslek hayatinda huzurlu calismayi nasip etsin bize hayirli is kapilari acsin nisanlilarinizla hic sknti yasamadan evlenmeyi evliliginizde mutlu olmayi nasip etsin allah hepimizin kalbine gore versin insallah sende iyiki varsin canim

Kizlar noldunuz böyle bi giryim dedim herkes cökmüs moralmen.. sakin olun hepsi gecicek inanin..
Hayir insana bu hayat memat meselesi gibi gelio ama aslinda hicbi dert öyle degil gerckten..

Kizlar noldunuz böyle bi giryim dedim herkes cökmüs moralmen.. sakin olun hepsi gecicek inanin..
Hayir insana bu hayat memat meselesi gibi gelio ama aslinda hicbi dert öyle degil gerckten..
Severim sizin desteğinizi yaaa Rabbim hep güldürsün yüzünüzü
Dualarına amin Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin bundab sonra inşallah her şeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…