- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.161
Evet yaa enerjimize birden ne oldu ben de anlayamadımBirazcik da sizleri özledim hic gülemiyoruz konusamiyoruz bikac gundür ondan moralim bozuk ne güzel psikologa para vermiodum sizinle kafa dagittigimiz icin
Evet canim inşallah bakalim :)İnsan bazen ozeniyo gercekten ya karin sis fln paytak yuruyolar en guzeli asermeleray evet sen golu attin daha devamini getir
Sen nasilsim canim nasil gidioEvet yaa enerjimize birden ne oldu ben de anlayamadım
Evet yaa enerjimize birden ne oldu ben de anlayamadım
Aynen canim valla bi tuhaf olduk hepimizBuraya bi kursunmu doksek
Gecicek insallah bu gunler insallahAynen canim valla bi tuhaf olduk hepimiz
Gitsinler artik ben bile uyuz oldum burdan
Güzel geçecek merak etme sen hiçNapim canim bunalimlardayim yine.. savunmam var ona hazirlaniorum
Kesinlikle canım çok haklısın mutlu olmayı beceremiyoruz sankiÜzme kendini cnm yaa Allah her şeyi bir yoluna koymuştur merak etme. Ben şunu anladım ki kızlar biz bir sıkıntıyı atlattıktan sonra sanki kendimize yeni dert arıyormuşuz gibi hemen düşünmeye kurmaya başlıyoruz bence düşünme cnm bir de bunu takıp yorma kendini
tobe yarabbim kiz sana sıkabilrmiyiz hicBana direkt sık
bu olaylardan dolayı böyle bir şeyi nasıl yaptın canım sonuçta sevdiğin insan sana evlenme teklif etmiş senin durumunu bilmiyor sana güveniyor şaşırdım de duygulandım de bir anda olunca daha farklı planlamıştım falan deKızlar günaydıın ben dün hayatımdaki insandan evlilik teklifi aldım çok farklı bir duyguymuş bu olaylardan dolayı tepkimi çok belli edemedim oda mutlu olmadım sandı çok bozuldu şimdi sürekli söylicek bunu yani sizce tepkimi belli edemememle ilgili ne söyleyebilirim çocuk sanıyor hiç mutlu olmadım
İnsallah kuzum insallah dua edin.Güzel geçecek merak etme sen hiç
Bende istiyorum bana da direkt sık ama acele et bari savunmamdan önce sık da işe yarasinBana direkt sık
Aayy kotu olmus canim ya bu olayi inan cok buyutme kafanda bende öyleydim ama oluyo bitio bak..cocuk da ne güzel planlamis sasirdim bi anda sok oldum ondan öyle oldu yoksa cok mutlu oldum fln de bariKızlar günaydıın ben dün hayatımdaki insandan evlilik teklifi aldım çok farklı bir duyguymuş bu olaylardan dolayı tepkimi çok belli edemedim oda mutlu olmadım sandı çok bozuldu şimdi sürekli söylicek bunu yani sizce tepkimi belli edemememle ilgili ne söyleyebilirim çocuk sanıyor hiç mutlu olmadım
Cok şükür cnm iyi diyelim iyi olsunEvet canim inşallah bakalim :)
Sen nasilsim canim nasil gidio
Şok oldum beklemediğim anda olduğu için heyecandan ne yapacağımı bilemedim gibi seyler de cnm yoksa başka da birsey denmez yaniKızlar günaydıın ben dün hayatımdaki insandan evlilik teklifi aldım çok farklı bir duyguymuş bu olaylardan dolayı tepkimi çok belli edemedim oda mutlu olmadım sandı çok bozuldu şimdi sürekli söylicek bunu yani sizce tepkimi belli edemememle ilgili ne söyleyebilirim çocuk sanıyor hiç mutlu olmadım
Şaşkınlık ve heyacandan tepki veremedim nasıl mutlu olmam de bence de. Sen de haklısın zor bi şey ya o an napacağını bilememek falan. Üstesinden geleceksin inşallah sen de bizler de sıkma canınıKızlar günaydıın ben dün hayatımdaki insandan evlilik teklifi aldım çok farklı bir duyguymuş bu olaylardan dolayı tepkimi çok belli edemedim oda mutlu olmadım sandı çok bozuldu şimdi sürekli söylicek bunu yani sizce tepkimi belli edemememle ilgili ne söyleyebilirim çocuk sanıyor hiç mutlu olmadım
Şımartılıyor gibiyimtobe yarabbim kiz sana sıkabilrmiyiz hic
rabbim bu psikolojiden de kurtarsın inşallah bizi yaaaCok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun
ben savunmanın iyi geçeceğini düşünüyorum canım o yüzden o kurşunlar da banaİnsallah kuzum insallah dua edin.
Bende istiyorum bana da direkt sık ama acele et bari savunmamdan önce sık da işe yarasin
Aayy kotu olmus canim ya bu olayi inan cok buyutme kafanda bende öyleydim ama oluyo bitio bak..cocuk da ne güzel planlamis sasirdim bi anda sok oldum ondan öyle oldu yoksa cok mutlu oldum fln de bari
Kızlar günaydıın ben dün hayatımdaki insandan evlilik teklifi aldım çok farklı bir duyguymuş bu olaylardan dolayı tepkimi çok belli edemedim oda mutlu olmadım sandı çok bozuldu şimdi sürekli söylicek bunu yani sizce tepkimi belli edemememle ilgili ne söyleyebilirim çocuk sanıyor hiç mutlu olmadım