gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar benim 1 ayım doluyr bu cuma
Cumartrsi tatil yolu gozukuyor
Ama gelgorki kayakda dahil oldu plana
Yani tatili severim ama hayatimin en tedirgin tatiline gidecegim
Ben düserim hep biliyoeum kendimi:)") ezucuk beceremiyorum
Artik dussem bisey olurmu acaba ömür boyu dusmeden zaman gecirememki ben her yıl 2 kere dusuyorum zaten
Hey allahım bu hafta kontrole gideyim bunlari doktora sorunca kimlerle ugrasiyorum diyecek
dustugumu hayal ettikce guluyorum

O karamsarlıgın icine hapsolmayin hanımlar dua edin hareketki sarkilar dinleyin komik videolar izleyin
Yada hayatta mutlu oldugunuz komik zamanlari hatirlayim

Temizlik yapmayi seviyorsaniz temizlik yapin ama temizlik yapmak beni daha cok depresyona sokuyor

Kesinlikle canım çok haklısın mutlu olmayı beceremiyoruz sanki

bu olaylardan dolayı böyle bir şeyi nasıl yaptın canım sonuçta sevdiğin insan sana evlenme teklif etmiş senin durumunu bilmiyor sana güveniyor şaşırdım de duygulandım de bir anda olunca daha farklı planlamıştım falan de

Güzel geçecek merak etme sen hiç
İnsallah kuzum insallah dua edin.
Bana direkt sık
Bende istiyorum bana da direkt sık ama acele et bari savunmamdan önce sık da işe yarasin
Aayy kotu olmus canim ya bu olayi inan cok buyutme kafanda bende öyleydim ama oluyo bitio bak..cocuk da ne güzel planlamis sasirdim bi anda sok oldum ondan öyle oldu yoksa cok mutlu oldum fln de bari

Şok oldum beklemediğim anda olduğu için heyecandan ne yapacağımı bilemedim gibi seyler de cnm yoksa başka da birsey denmez yani

Şaşkınlık ve heyacandan tepki veremedim nasıl mutlu olmam de bence de. Sen de haklısın zor bi şey ya o an napacağını bilememek falan. Üstesinden geleceksin inşallah sen de bizler de sıkma canını

tobe yarabbim kiz sana sıkabilrmiyiz hic
Şımartılıyor gibiyim vallahi bunaldım sesim çıkmaz o derece :)
Cok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun
rabbim bu psikolojiden de kurtarsın inşallah bizi yaaa
ben savunmanın iyi geçeceğini düşünüyorum canım o yüzden o kurşunlar da bana

Yaa cok guzel:):)
Canim cok hycanlandin sonucta beklemedigun bi anda oldu bla blaaa
Gunlercee bunu soyle ask nasil mutlu ettin nasil sasirttin beni dee

O uyuduktan snra uyandiginda gorecegi guzel msjlar yaz ona mutlulugunu böyle dile getir

Mytluluklar diliyroum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…