gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bulusursak mendillerimizi alil turgay hocanin yanina arkadaskar:):))
Ne oturmasi oturmayami geldik diyip tey tey tey
Kiz sizi dogru duzgun dus almaya ikna edemiym ben halay cekermisinizki ama istiyorum o sahneyi hayal edip edip guluyorum ya adam sok olur
Ordaki hamileleri korkutmayalim dogurturuz erkenden Allah korusun
Bugun de bizlen kimse ilgilenmio N Nelizz Daisyyg X xxoxxoxx M Masalruya6 Pnr1990 ve diger adini yazamadiklarim sirqdaki trip sizlere.

Haha ben neden ilgilenmediğimi yazayım ama olmicak şimdi bu senin diyet meselesinin üstüne neyse vazgeçtim :)

hedef kaç kilo şimdi kaçsın bende bugün itibariyle gaza gelip başlasam mı kendimi çok şiş hissediyorum hastalığıma da az kaldı

Hey allahim kahkaha attim deli kiz

hedef kaç kilo şimdi kaçsın bende bugün itibariyle gaza gelip başlasam mı kendimi çok şiş hissediyorum hastalığıma da az kaldı
Anaa benim de reglime az kaldi. Ya canim tartim yok bilmiyorum dolayisiyla ikisini de baslayalim bak burda okudum dun if die bi diyet metodu varmis cok aklima yatti saglikliymis hem bi bak istersen.. tabi ben hunharca diyet yapmicam ama abur cbur ve sekeri kescem..

Yani bilmiyorum ama çok katı onu biliyorum o an ne olur ne tepki verir kestiremiyorum ama dün şakadan nikahı önce yapıcaz zaten balayınada önce gideriz falan gibisinden şaka yaptım olur falan dedi keşke öyle olsa düğünde rahat rahat oynarım

benim kilom iyi ama şiş hissediyorum kendimi zaten en son 51 dim en iyisimi bende şekeri ve ekmeği keseyim ama ekmeği bırakamıyorum

Benn
ben de düğünden önce yaşayıp kurtulmayı cok isterdim yaa ama olmaz sanırım düğünde rahat rahat oh ne güzel olur o gün düşünmekten eğlenemem de ben doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…