- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Kiz sizi dogru duzgun dus almaya ikna edemiym ben halay cekermisinizkiBulusursak mendillerimizi alil turgay hocanin yanina arkadaskar:):))
Ne oturmasi oturmayami geldik diyip tey tey tey
Hadi bakalım başarılar diliyorum cnm yaparsın sen
Sagol canim benim enerjin cok dusuk kotumusunHadi bakalım başarılar diliyorum cnm yaparsın sen
Haha ben neden ilgilenmediğimi yazayım ama olmicak şimdi bu senin diyet meselesinin üstüne neyse vazgeçtim :)Kiz sizi dogru duzgun dus almaya ikna edemiym ben halay cekermisinizkiama istiyorum o sahneyi hayal edip edip guluyorum ya adam sok olur
Ordaki hamileleri korkutmayalim dogurturuz erkenden Allah korusun
Bugun de bizlen kimse ilgilenmioN Nelizz Daisyyg X xxoxxoxx M Masalruya6 Pnr1990 ve diger adini yazamadiklarim sirqdaki trip sizlere.
Ya bilmiyorum bu sıralar biraz düşük doğru tespitSagol canim benim enerjin cok dusuk kotumusun
Pasta mi yiyodun cikolatali mi yaninda da kahve iciodun dimiHaha ben neden ilgilenmediğimi yazayım ama olmicak şimdi bu senin diyet meselesinin üstüne neyse vazgeçtim :)
hedef kaç kilo şimdi kaçsın bende bugün itibariyle gaza gelip başlasam mı kendimi çok şiş hissediyorum hastalığıma da az kaldı
Oldu kız oldu. Ya ilk gun giremedikya iliskiye o zaman inandi diyorum yani. Sonraki gunler zaten kan gelince coktan inanmsti bakma geregi bile duymadi cok iyi davrandi cidden ilkim olduguna inandi bende oyle varsayiyorum zaten o benim ilkim olarak kalcak digerini hafzamdan sildim Allah belasini versin.amiiin diyelim cemaati muslimin
Haha benzer şeyler fırına attım bekliyorum daha haz aşamasına geçemedim az kaldı ama :)Pasta mi yiyodun cikolatali mi yaninda da kahve iciodun dimipeki.
Anaa benim de reglime az kaldi. Ya canim tartim yok bilmiyorum dolayisiyla ikisini dehedef kaç kilo şimdi kaçsın bende bugün itibariyle gaza gelip başlasam mı kendimi çok şiş hissediyorum hastalığıma da az kaldı
Yani bilmiyorum ama çok katı onu biliyorum o an ne olur ne tepki verir kestiremiyorum ama dün şakadan nikahı önce yapıcaz zaten balayınada önce gideriz falan gibisinden şaka yaptım olur falan dedi keşke öyle olsa düğünde rahat rahat oynarımCanim rezil olmazsiniz bence bende öyle saniodum ama yasayinca o kadar buyutukcek bisey yokmus gerckten.. erkekler artik biseylerin bilincinde doktora goturur dedigimiz tipler baya baya gerikafali tiplermis bunu anladim iliskiden sonra.. zaten renk verir oyle bi erkek genelde pis oluo zihniyetleri ben herseyi yaparim sen yapmicaksin zihniyetnde oluo oylesiyle de bence burdaki hicbi kiz yapamaz bende dahil..
Esim de onem verir normalde bekarete ben agzini aramastm ilk cikmaya basladgmz zamanlar turk erkegine gelmez oylesi fln diodu ama laftaymis yani darligi gorunce direkt inandi hani diolarya seviosa birakmaz die.. soyleseydim belki birakirdi kesin birakirdi ama soylemedigim icin o inanmayi secti bence.. yani sonuc uzulmeyin ne cok konustum
Yaa Eminim cok aşırı kilolu değilsinizdir ve abartıyorsunuzdur kızlarhedef kaç kilo şimdi kaçsın bende bugün itibariyle gaza gelip başlasam mı kendimi çok şiş hissediyorum hastalığıma da az kaldı
benim kilom iyi ama şiş hissediyorum kendimi zaten en son 51 dim en iyisimi bende şekeri ve ekmeği keseyim ama ekmeği bırakamıyorumAnaa benim de reglime az kaldi. Ya canim tartim yok bilmiyorum dolayisiyla ikisini debaslayalim bak burda okudum dun if die bi diyet metodu varmis cok aklima yatti saglikliymis hem bi bak istersen.. tabi ben hunharca diyet yapmicam ama abur cbur ve sekeri kescem..
İnsallah oyledir daisygYaa Eminim cok aşırı kilolu değilsinizdir ve abartıyorsunuzdur kızlar
Yaptim canim biraz sicakla yaptim usandim cnku artik bu soguklarda
Ben ekmek yemiyorum tam tersi sekeri birakamiyorum cayi sekersiz iciyorum ama baklava pasta diyince gelenler gelio bana.benim kilom iyi ama şiş hissediyorum kendimi zaten en son 51 dim en iyisimi bende şekeri ve ekmeği keseyim ama ekmeği bırakamıyorum
ben de düğünden önce yaşayıp kurtulmayı cok isterdim yaa ama olmaz sanırım düğünde rahat rahat oh ne güzel olur o gün düşünmekten eğlenemem de ben doğru düzgünYani bilmiyorum ama çok katı onu biliyorum o an ne olur ne tepki verir kestiremiyorum ama dün şakadan nikahı önce yapıcaz zaten balayınada önce gideriz falan gibisinden şaka yaptım olur falan dedi keşke öyle olsa düğünde rahat rahat oynarım