- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
bayılıyorum böyle sıcak insanlara ya umarım karşıma biri çıkarsa o da böyle olur çünkü ben çok çwkinirim böyle sevgimi göstermeye utanıyorumO zaman civitabilriz ben sizi yerim.yerim.yerim sevgi pitirciklari kiz icimde tutuyorum size karsi sevgimi obur tarafta yazmamak icin ne zamandir
Aynı şey bende de var canım ya diyorum olmazsa rezil olmakta var beni rezil eder mi herkese diyorum sonra düşünüyorum bu kadar olan insan var bir ümit var diyorum kafamda deli sorular anlıcağın :)Kızlar havalardan mıdır nedir bilmiyorum ya ben birkaç gündür Leyla gibiyim sanki cnm hiçbir sey yapmak istemiyor adapte olamıyorum hiçbirseye düşünüp duruyorum inş her sey güzel olacak diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum bazen bir ümitsizlik geliyor sonra da Allah büyük nefes aldığın sürece hep Ümit var diyorum neden boyle birkaç gündür anlayamadım
Hahaha hadi cıvıtın kim tutar biziO zaman civitabilriz ben sizi yerim.yerim.yerim sevgi pitirciklari kiz icimde tutuyorum size karsi sevgimi obur tarafta yazmamak icin ne zamandir
Keşke buluşabilsek fan buluşması misalii aksi gibi herkes birbirinden çok farklı şehirlerde çok uzak ama bir o kadar da sıcak ve samimiibayılıyorum böyle sıcak insanlara ya umarım karşıma biri çıkarsa o da böyle olur çünkü ben çok çwkinirim böyle sevgimi göstermeye utanıyorum
de öyleyim ve hiçbir şey yapamıyorumKızlar havalardan mıdır nedir bilmiyorum ya ben birkaç gündür Leyla gibiyim sanki cnm hiçbir sey yapmak istemiyor adapte olamıyorum hiçbirseye düşünüp duruyorum inş her sey güzel olacak diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum bazen bir ümitsizlik geliyor sonra da Allah büyük nefes aldığın sürece hep Ümit var diyorum neden boyle birkaç gündür anlayamadım
Evet sapitabiliriz istedgimiz gibi bende hepinizi cok seviyorum ya bebislerim benim yaO zaman civitabilriz ben sizi yerim.yerim.yerim sevgi pitirciklari kiz icimde tutuyorum size karsi sevgimi obur tarafta yazmamak icin ne zamandir
Havadan sanirim ama kar yaginca biraz icimizin skntisi gecti gibi umitsiz olma sen kurtuldun cunku gerisini hic dusunme artik bosunada uzme kendini bak ben uzuldum ne oldugunu biliyosun ruh hali degisiyo insanin surekliKızlar havalardan mıdır nedir bilmiyorum ya ben birkaç gündür Leyla gibiyim sanki cnm hiçbir sey yapmak istemiyor adapte olamıyorum hiçbirseye düşünüp duruyorum inş her sey güzel olacak diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum bazen bir ümitsizlik geliyor sonra da Allah büyük nefes aldığın sürece hep Ümit var diyorum neden boyle birkaç gündür anlayamadım
Kiz seni bi etiketliyemedimEvettttt yeni konumuz hayırlı olsunnnnn
Bulussak kesin cok sevgi dolu bi ortam olurdu birbirimizi hic gormedik ama cok alistik birbirimize yaKeşke buluşabilsek fan buluşması misalii aksi gibi herkes birbirinden çok farklı şehirlerde çok uzak ama bir o kadar da sıcak ve samimii
Kiz seni bi etiketliyemedim
Hosgeldin canim evet hayirli olsun istedigimiz gibi cildirabilirz burdaBugun pazar girmiyeyim foruma diye dusunuyordumki dayanamadim iyiki girmisim:):)
Yeni grubumuz hayirli ugurku olsun
Ayyyy senindemi sozun yakin yoksaaaaBu kadar şeyin içinde söz hediyelikleri düşünmeye çalışıyorum değişik ruh halindeyim kafayı sıyırmama az kaldı
Nisan gibi kuzum inşallah bi aksilik olmazsa daha tam anlayamadım aptal gibiyim ne alınacak ne yapılacak sanki beni değilde komşu kızını isteyeceklerAyyyy senindemi sozun yakin yoksaaaa
Ne güzel işte cnm enazından arada başka seyler düşünüp dağılır kafan hayırlı olsun BuaradaBu kadar şeyin içinde söz hediyelikleri düşünmeye çalışıyorum değişik ruh halindeyim kafayı sıyırmama az kaldı
Sağol canım keşke dağılsa valla ama hiç heveslenemiyorumbu durumdan dolayı malesef ama yinede gülmeye çalısıyorum :)Ne güzel işte cnm enazından arada başka seyler düşünüp dağılır kafan hayırlı olsun Buarada