gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

O zaman civitabilriz ben sizi yerim.yerim.yerim sevgi pitirciklari kiz icimde tutuyorum size karsi sevgimi obur tarafta yazmamak icin ne zamandir
bayılıyorum böyle sıcak insanlara ya umarım karşıma biri çıkarsa o da böyle olur çünkü ben çok çwkinirim böyle sevgimi göstermeye utanıyorum

Aynı şey bende de var canım ya diyorum olmazsa rezil olmakta var beni rezil eder mi herkese diyorum sonra düşünüyorum bu kadar olan insan var bir ümit var diyorum kafamda deli sorular anlıcağın :)

bayılıyorum böyle sıcak insanlara ya umarım karşıma biri çıkarsa o da böyle olur çünkü ben çok çwkinirim böyle sevgimi göstermeye utanıyorum
Keşke buluşabilsek fan buluşması misalii aksi gibi herkes birbirinden çok farklı şehirlerde çok uzak ama bir o kadar da sıcak ve samimii

ben
de öyleyim ve hiçbir şey yapamıyorum

Havadan sanirim ama kar yaginca biraz icimizin skntisi gecti gibi umitsiz olma sen kurtuldun cunku gerisini hic dusunme artik bosunada uzme kendini bak ben uzuldum ne oldugunu biliyosun ruh hali degisiyo insanin surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…