- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
İnsan tecrubesiz oluyo galiba ne guzel allah tamamina erdirsin insallah canim ne alinir ne yapilir bende bilmiyorumNisan gibi kuzum inşallah bi aksilik olmazsa daha tam anlayamadım aptal gibiyim ne alınacak ne yapılacak sanki beni değilde komşu kızını isteyecekler
Hergun skci geciyo ya bugunumuze sukurler olsunbitmek bilmeyen bir gün resmen ya çok sıkılıyorum artık hayattan
Ablam evlendi aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama ben daha adapte olamadım sanırım kuzumİnsan tecrubesiz oluyo galiba ne guzel allah tamamina erdirsin insallah canim ne alinir ne yapilir bende bilmiyorum
Him ondan fikir alabilirsin o zaman boyle bi skntin var kafan dolu onun buyuj etkisi vardir tabiki canim o sonucta hallolcak bisey halledilcek bisey onu dusunup su guzel gunlerini mahvetme tadini cikarAblam evlendi aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama ben daha adapte olamadım sanırım kuzum
İnşallaj kuzum ya ama değişik telaşlarmış onu anladım :)Him ondan fikir alabilirsin o zaman boyle bi skntin var kafan dolu onun buyuj etkisi vardir tabiki canim o sonucta hallolcak bisey halledilcek bisey onu dusunup su guzel gunlerini mahvetme tadini cikar
Ne guzel canim hayirli olsun insallah darisi butun bekarlarin basinaİnşallaj kuzum ya ama değişik telaşlarmış onu anladım :)
Amiin inşallahhNe guzel canim hayirli olsun insallah darisi butun bekarlarin basina
Amin canım inşNe guzel canim hayirli olsun insallah darisi butun bekarlarin basina
Amin canım inş
Demekki diger yerede sadece bizler giriyomusuzBildirimlere bakiyorumda diger gruotan hic ses seda yok:):)
Bu arada hayirli olsun sozlenrn arkadaslara:):) düznli iliski guzeldir:)
Burası çok iyi oldu ya herkes öğrenmişti orayı artıkDemekki diger yerede sadece bizler giriyomusuz
Biz bize sohpet ederiz iyi oldu iyiki acti sayfayi M Masalruya6Burası çok iyi oldu ya herkes öğrenmişti orayı artık
bu sayfada morellerimiz iyi olsun ben gerçekten çok fenayım artık maneviyatım bile zarar görmeye başladı berbat bir duygu var içimdeBiz bize sohpet ederiz iyi oldu iyiki acti sayfayi M Masalruya6
Evet sanki sadece 5 10 kişi var gibiDemekki diger yerede sadece bizler giriyomusuz
Beni kimse etiketleyemiyor yaKiz seni bi etiketliyemedim
Haklısın cnm ama zaten operasyonla ilgili sorular diğer sayfadan yazılır burası daha kafa dağıtmak için fln diğer sayfayı boş şeylerle doldurmamak adınadoğru kızlar haklısınız bu sayfa çok güzel olmuş ancak diğer sayfa da çok önemli ya da o başlık altında bir sayfa çünkü hepimiz bir şekilde orada buluştuk tecrübeli arkadaşlar sayesnde bir sürü şey öğrendik en azından ben kendi adıma bilgi sahibi oldum. şimdi başkaları da inanın aratıp bakar aynı konuya ve buradaki deneyimli arkadaşların paylaşımları çok önemli naçizane :)
Maneviyatini asla kaybetme allah buyuk istedgin gucu sabri o vericek sanabu sayfada morellerimiz iyi olsun ben gerçekten çok fenayım artık maneviyatım bile zarar görmeye başladı berbat bir duygu var içimde