gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bu kadar şeyin içinde söz hediyelikleri düşünmeye çalışıyorum değişik ruh halindeyim kafayı sıyırmama az kaldı :KK76:
Ayy beraber dusunelim bende yazin yaptim nisani cok iyi anliyorum seni tam.karmasa oluo yardim ederiz elimizden geldigi kadar bende iki tane farkli cesit magnet yaptim guzel oldu :)

Nisan gibi kuzum inşallah bi aksilik olmazsa daha tam anlayamadım aptal gibiyim ne alınacak ne yapılacak sanki beni değilde komşu kızını isteyecekler :KK70:
Benim de guya yaza dugun ama sanki baska bieinin dugunund hazrlaniym o derece orali degilim ayni ruh hali :KK70:
Beni kimse etiketleyemiyor ya :-)
Aaa ben seni etiketledim bu sefer bak buldum artik:KK19:
Evet kuzum sicak su yasak ama bizim bi ayimiz gecti bisey olurmuki Az sicak olsa
Kiz deli ben bi ay icinde bile hep sicak suyla yikandim ya siz cok telas yaptiniz bacagini kapat birlestir yap dusunu.. orana direkt apacik olack bacagin oyle dogrudan su atcanki bozulsun.. artik senin bi ay oldu yap rahat rahat ya. Hicbisey olmaz:KK55:

Aynı şey bende de var canım ya diyorum olmazsa rezil olmakta var beni rezil eder mi herkese diyorum sonra düşünüyorum bu kadar olan insan var bir ümit var diyorum kafamda deli sorular anlıcağın :)
Canim rezil olmazsiniz bence bende öyle saniodum ama yasayinca o kadar buyutukcek bisey yokmus gerckten.. erkekler artik biseylerin bilincinde doktora goturur dedigimiz tipler baya baya gerikafali tiplermis bunu anladim iliskiden sonra.. zaten renk verir oyle bi erkek genelde pis oluo zihniyetleri ben herseyi yaparim sen yapmicaksin zihniyetnde oluo oylesiyle de bence burdaki hicbi kiz yapamaz bende dahil..
Esim de onem verir normalde bekarete ben agzini aramastm ilk cikmaya basladgmz zamanlar turk erkegine gelmez oylesi fln diodu ama laftaymis yani darligi gorunce direkt inandi hani diolarya seviosa birakmaz die.. soyleseydim belki birakirdi kesin birakirdi ama soylemedigim icin o inanmayi secti bence.. yani sonuc uzulmeyin ne cok konustum :KK70:

Canim rezil olmazsiniz bence bende öyle saniodum ama yasayinca o kadar buyutukcek bisey yokmus gerckten.. erkekler artik biseylerin bilincinde doktora goturur dedigimiz tipler baya baya gerikafali tiplermis bunu anladim iliskiden sonra.. zaten renk verir oyle bi erkek genelde pis oluo zihniyetleri ben herseyi yaparim sen yapmicaksin zihniyetnde oluo oylesiyle de bence burdaki hicbi kiz yapamaz bende dahil..
Esim de onem verir normalde bekarete ben agzini aramastm ilk cikmaya basladgmz zamanlar turk erkegine gelmez oylesi fln diodu ama laftaymis yani darligi gorunce direkt inandi hani diolarya seviosa birakmaz die.. soyleseydim belki birakirdi kesin birakirdi ama soylemedigim icin o inanmayi secti bence.. yani sonuc uzulmeyin ne cok konustum :KK70:
Senin kanaman olmadimi ?

Senin kanaman olmadimi ?
Oldu kız oldu. Ya ilk gun giremedikya iliskiye o zaman inandi diyorum yani. Sonraki gunler zaten kan gelince coktan inanmsti bakma geregi bile duymadi cok iyi davrandi cidden ilkim olduguna inandi bende oyle varsayiyorum zaten o benim ilkim olarak kalcak digerini hafzamdan sildim Allah belasini versin.amiiin diyelim cemaati muslimin :KK70: :KK70:

X