gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Töbeee artik kontrole gitmeme karari aldim:):)
Kızlar ben dus yaptikca rahatliyorum adeta girin rahay rahat dusunuzu yapin

Tek yasadigim sorun oturma oda doktor ustune otur dese oturamam yani kendini hatirlatiyor cız bız :):)
Ya sanki alistik yan oturmaya duz oturmayi cok aramiyorum artik ben deviriyorum kendimi yana

Yaa kahlaha ettim bee:):) dus almaya ikna edemiyorum dedin:)

O ani yasamak cok isterim varyaa:):)

Aminnnnnnnnnnnnnn

Ay ben su an gülmekten altima edecem ya kiz dogru soyluyosun korkudan sicak suyla dus alamadik hele halaya girmek ne cesaret

Aminnnnnnnnnnnnnn
Eyvallah bacim cocuga iki senedir beddua edip duruym bide size aminletiym omrunu kisalttik dua ede ede valla gebersin köpek zerre uzulmem benimle dalga gecerken dusunseydi pislik cehennemde ben goruscem onunla hakkim haram zikkim olsun zebanikere yardim etcek kazigi beraber sokcaz o pislige

Ayy deme öyle bak yeni basladim zaten kahveyi özledim icsemiydik bi kahve
Ama diyet yapmazsan gelinlik elden gidiyeeahh irtica gelio nelizcim napcaz
Kiz kahve icmekten nolcak kahve kilomu yapiyoki haha senin dugune kac ay kaldi kuzum azmi zaman kaldi bisey diymmi bence senin kilon normaldir senin gozune batiyodur

Yakinda geberdigini duyariz insallah bukadar bedduayla cok yasamaz onlar zaten

Kiz kahve icmekten nolcak kahve kilomu yapiyoki haha senin dugune kac ay kaldi kuzum azmi zaman kaldi bisey diymmi bence senin kilon normaldir senin gozune batiyodur
Yok kiz fazlam var yani tamam cok abartilcak degil ama basenler elden gidiyeaah dugun yazin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…