- Konu Sahibi Masalruya6
Mecbur yikaniyosun canim ya bende grip olmustumBen bu kışta nasıl soğuk suyla yıkanıcam kesin hasta olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur yikaniyosun canim ya bende grip olmustumBen bu kışta nasıl soğuk suyla yıkanıcam kesin hasta olurum
Haha ay evet ya oyle demistim kiz bu sogukta oyle oluyi ama ya
Aklıma ne geldi hani sen yazmıştın ya zaten su yukardan aşağı inene kdr Soğuyor diye
Ya ben hic soguk suyla yikanmadim siz nie öyle yapiosunuz kendinize iskence T TatliDusler355Mecbur yikaniyosun canim ya bende grip olmustum
Gülün siz gülünVe yine sesli gülerek uzaklasir bogazmanzarasi
Ya sanki alistik yan oturmaya duz oturmayi cok aramiyorum artik ben deviriyorum kendimi yanaTöbeee artik kontrole gitmeme karari aldim:):)
Kızlar ben dus yaptikca rahatliyorum adeta girin rahay rahat dusunuzu yapin
Tek yasadigim sorun oturma oda doktor ustune otur dese oturamam yani kendini hatirlatiyor cız bız :):)
Kiz sizi dogru duzgun dus almaya ikna edemiym ben halay cekermisinizki ama istiyorum o sahneyi hayal edip edip guluyorum ya adam sok olur
Ordaki hamileleri korkutmayalim dogurturuz erkenden Allah korusun
Bugun de bizlen kimse ilgilenmio N Nelizz Daisyyg @xxoxxoxx M Masalruya6 @Pnr1990 ve diger adini yazamadiklarim sirqdaki trip sizlere.
Koptum ben su an gozumde canlandirdimBulustugumuzu hayal ettim de bi an herkes yan oturuyo fln
AminnnnnnnnnnnnnnOldu kız oldu. Ya ilk gun giremedikya iliskiye o zaman inandi diyorum yani. Sonraki gunler zaten kan gelince coktan inanmsti bakma geregi bile duymadi cok iyi davrandi cidden ilkim olduguna inandi bende oyle varsayiyorum zaten o benim ilkim olarak kalcak digerini hafzamdan sildim Allah belasini versin.amiiin diyelim cemaati muslimin
yeni bir akım deriz sonra bir bakarız herkes yapmışKoptum ben su an gozumde canlandirdim
Ayy deme öyle bak yeni basladim zaten kahveyi özledim icsemiydik bi kahveDiyeteMi ne gerek varki oyle seylere aslinda onca guzel seyden mahrum kalmak
Adam de bukadar deli bana nasil denk geldi acaba diyeBulusursak mendillerimizi alil turgay hocanin yanina arkadaskar:):))
Ne oturmasi oturmayami geldik diyip tey tey tey
Ay ben su an gülmekten altima edecem ya kiz dogru soyluyosun korkudan sicak suyla dus alamadik hele halaya girmek ne cesaretKiz sizi dogru duzgun dus almaya ikna edemiym ben halay cekermisinizki ama istiyorum o sahneyi hayal edip edip guluyorum ya adam sok olur
Ordaki hamileleri korkutmayalim dogurturuz erkenden Allah korusun
Bugun de bizlen kimse ilgilenmio N Nelizz Daisyyg @xxoxxoxx M Masalruya6 @Pnr1990 ve diger adini yazamadiklarim sirqdaki trip sizlere.
Eyvallah bacim cocuga iki senedir beddua edip duruym bide size aminletiym omrunu kisalttik dua ede ede valla gebersin köpek zerre uzulmem benimle dalga gecerken dusunseydi pislik cehennemde ben goruscem onunla hakkim haram zikkim olsun zebanikere yardim etcek kazigi beraber sokcaz o pisligeAminnnnnnnnnnnnnn
Ben rahatim artik basa ben geccem sizi de costururum rahat olun kizlar acin bacaklari yok bisey diye diyeAy ben su an gülmekten altima edecem ya kiz dogru soyluyosun korkudan sicak suyla dus alamadik hele halaya girmek ne cesaret
Ayyyyyy pastamiiiHaha benzer şeyler fırına attım bekliyorum daha haz aşamasına geçemedim az kaldı ama :)
Bence kek yapio ya da sufle saglam attim dimi Daisyyg yemeye mi gittin yiyip nasil kilo almiosunuz ya adaletin bu mu dunyaaaAyyyyyy pastamiii
Kiz kahve icmekten nolcak kahve kilomu yapiyoki haha senin dugune kac ay kaldi kuzum azmi zaman kaldi bisey diymmi bence senin kilon normaldir senin gozune batiyodurAyy deme öyle bak yeni basladim zaten kahveyi özledim icsemiydik bi kahve
Ama diyet yapmazsan gelinlik elden gidiyeeahh irtica gelio nelizcim napcaz
Yakinda geberdigini duyariz insallah bukadar bedduayla cok yasamaz onlar zatenEyvallah bacim cocuga iki senedir beddua edip duruym bide size aminletiym omrunu kisalttik dua ede ede valla gebersin köpek zerre uzulmem benimle dalga gecerken dusunseydi pislik cehennemde ben goruscem onunla hakkim haram zikkim olsun zebanikere yardim etcek kazigi beraber sokcaz o pislige
Yok kiz fazlam var yani tamam cok abartilcak degil ama basenler elden gidiyeaah dugun yazin canim :)Kiz kahve icmekten nolcak kahve kilomu yapiyoki haha senin dugune kac ay kaldi kuzum azmi zaman kaldi bisey diymmi bence senin kilon normaldir senin gozune batiyodur