-
- Konu Sahibi Masalruya6
evet biziz:)Kızceleerrrr evet biziz :)
Napiyosun canim nasilsinKızceleerrrr evet biziz :)
Napiyosun canim nasilsinevet biziz:)
Cok şükür cnm sen nasılsın ne yaptın ne ettinNapiyosun canim nasilsin
Allah daha iyi etsin canim ayniyim ben bildigin gibi dizi izliyorumCok şükür cnm sen nasılsın ne yaptın ne ettin
Amin cnm hepimiziAllah daha iyi etsin canim ayniyim ben bildigin gibi dizi izliyorum
Sagol canimAmin cnm hepimiziiyi seyirler cnm
Evet cok skci bi gun cokKızlar bugün sizce de çok sıkıcı değil mi ?
stabilim işte sen nasıl oldunİyiyim canim sen nasilsin
Ne izliyosum kiz bende habire dizi izliyorumAllah daha iyi etsin canim ayniyim ben bildigin gibi dizi izliyorum
La casa de papel öneririmNe izliyosum kiz bende habire dizi izliyorum
Bu diziyi bir tek ben izlemedim sanırım yaaLa casa de papel öneririm
İdare eder canim bendestabilim işte sen nasıl oldun
Starda anne dizisini izliyodum canimNe izliyosum kiz bende habire dizi izliyorum
Başla canım valla baya sarıyoBu diziyi bir tek ben izlemedim sanırım yaabaşlasam mı acaba
İslem zamanin yaklsiyo diye bukadar sknti yapmissindir kendine onun stresi vardir canim uzerinde ama islemi olduktan sonra bu agirlik gidicek ustunde rahatliycaksin gittikten hemen sonra neden olmuyosun hemen iylesirsin dualarimiz tabiki seninle canim insallah sende sag salim gidip halledersin bu dertten kurtulursun Allah yardimcin olsun insallah guc kuvvet versin sanakızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta da olucam sinirden herkese çatıyorum . yani ölmek istiyorum o derece öyle bozuk ki morelim forumu takip ediyorum sıkıntıdan burdaki konuları takip ediyorum ama sanki iyice psikolojim bozuldu neler neler varmış bu dünyada diyorum ve masumiyetimi kaybettiğimi düşünüp iyice kötü oluyorum sizleri tanımak bana çok iyi geldi yanlız olmadığımı gördüm ama bir o kadar da hayattan soğudum ne çok kötü şey var diye dualarınıza ihtiyacım var 21 inde yola çıkacağım işlemi de gittikten beş altı gün sonra olacağım galiba belkide onun stresidir bilmiyorum