- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Bana bunları yaşatan kendinden çok anasını andığıma da alırım bi bedduaseninkiler de gebersin canım çok amiiin. cemaat içinizden aminleyin kızvalla burası sayesinde çocuğa bütün beddularım tutcak o kadar toplu dua ediyoruzkı
Senin su tamlamalarin beni benden alioBana bunları yaşatan kendinden çok anasını andığıma da alırım bi beddua
Allah seni ya tamam bi tanede sana geliyoru ismi lazim olmayan bilmen ne evladi allah onu kahretsiin iki yakasi bi araya gelmesin o bir tarafta seni ayakta beklesin hesap vermek icin insallah cesasi ahirete kalmasin insallahBana bunları yaşatan kendinden çok anasını andığıma da alırım bi beddua
Aminleyelim cemaati müsluminnnnAllah seni ya tamam bi tanede sana geliyoru ismi lazim olmayan bilmen ne evladi allah onu kahretsiin iki yakasi bi araya gelmesin o bir tarafta seni ayakta beklesin hesap vermek icin insallah cesasi ahirete kalmasin insallah
Ben eskisine beddua ede ede iflas ettirdim onlari zenginlerdi biraz gerci meslek sahibi olmus sonunda ama biraz daha edersem topragin altina sokarim heraldeBana bunları yaşatan kendinden çok anasını andığıma da alırım bi beddua
Amin demeyide unutmusum aminnnAminleyelim cemaati müsluminnnnamiiiiinnnnnn
Aaaa vallami kiz helal olsun ben ne durumda benimkiler bilmiym beter olsunlar insallah bes parasiz kalsinlar.Ben eskisine beddua ede ede iflas ettirdim onlari zenginlerdi biraz gerci meslek sahibi olmus sonunda ama biraz daha edersem topragin altina sokarim heralde
Dört kollu ne kız
boğa var bir deİki ikiz bi yay bi basak varmi arttiran
Tabut canımAaaa vallami kiz helal olsun ben ne durumda benimkiler bilmiym beter olsunlar insallah bes parasiz kalsinlar.
Dört kollu ne kız
Günaydııın canım :)Ben de koca bir amin diyorumgünaydın Buarada
Allah canini almasinTabut canım
Evet duyunca cok sevinmistimAaaa vallami kiz helal olsun ben ne durumda benimkiler bilmiym beter olsunlar insallah bes parasiz kalsinlar.
Dört kollu ne kız
İyiyim canim sen nasilsinnasılsınız ne var ne yok nasıl gidiyor
Kızceleerrrr evet biziz :)Kizçelerrrr