-
- Konu Sahibi Masalruya6
Cok sıkıcı bu gun canim ondan yada bizde bisey var sucu gunlerde buluyoruz bilemedimçok Sık giremiyorum aklım da sizde kalıyor benim ama bugün az konuşmuşsunuz hakikaten neye sıkıldınız
İşlem geçsin biraz da olsa rahatlayacaksın cnm normal boyle hissetmen ama Buarada kendine olan saygını yitirme Allah’ın verdiği cana bukdr ezıyet etme yeri geliyo ben de çok bunalıp düşünüyorum ama Allah’ın çizdiği bir yol var ve ordan ilerleyeceğiz bence en iyi yolu O zaten yazmıştır bize işlemini ol bekle ve dikkat et bak göreceksin kendini biraz daha iyi hissedeceksinkızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta da olucam sinirden herkese çatıyorum . yani ölmek istiyorum o derece öyle bozuk ki morelim forumu takip ediyorum sıkıntıdan burdaki konuları takip ediyorum ama sanki iyice psikolojim bozuldu neler neler varmış bu dünyada diyorum ve masumiyetimi kaybettiğimi düşünüp iyice kötü oluyorum sizleri tanımak bana çok iyi geldi yanlız olmadığımı gördüm ama bir o kadar da hayattan soğudum ne çok kötü şey var diye dualarınıza ihtiyacım var 21 inde yola çıkacağım işlemi de gittikten beş altı gün sonra olacağım galiba belkide onun stresidir bilmiyorum
inşallahİşlem geçsin biraz da olsa rahatlayacaksın cnm normal boyle hissetmen ama Buarada kendine olan saygını yitirme Allah’ın verdiği cana bukdr ezıyet etme yeri geliyo ben de çok bunalıp düşünüyorum ama Allah’ın çizdiği bir yol var ve ordan ilerleyeceğiz bence en iyi yolu O zaten yazmıştır bize işlemini ol bekle ve dikkat et bak göreceksin kendini biraz daha iyi hissedeceksin
Onu coktan bitirdim kuzumLa casa de papel öneririm
İyi olun yaa ben de iyi hissetmiyorum kendimi ama elimizden duadan başka bir şey gelmiyorCok sıkıcı bu gun canim ondan yada bizde bisey var sucu gunlerde buluyoruz bilemedim
sen de kendine gelmeye çalış regl da etkiliyor ama dua et bol bol. Rabbim çaresiz bırakmamış bizi bak... şükür ki böyle.çaresi var. Masum olduğun için bunları yaşadın bu haldesininşallah
Evet elimizden duadan baska bisey gelmiyo malesefİyi olun yaa ben de iyi hissetmiyorum kendimi ama elimizden duadan başka bir şey gelmiyor
sen de kendine gelmeye çalış regl da etkiliyor ama dua et bol bol. Rabbim çaresiz bırakmamış bizi bak... şükür ki böyle.çaresi var. Masum olduğun için bunları yaşadın bu haldesin
Savunmama hazirlanmaya calisiyorum canim uykusuzlktan zombiye döndüm yineHic kimseden ses yok kizlar nerdesiniz napiyosunuz bu yasam belirtisi verin
Daha bitmedimi canim kolay gelsin ya napiyim bende oturyorum oyleSavunmama hazirlanmaya calisiyorum canim uykusuzlktan zombiye döndüm yinesen napiyosun
İş güç cnm uğraşmacaHic kimseden ses yok kizlar nerdesiniz napiyosunuz bu yasam belirtisi verin
Sagol canim yok haftaya savunmam. Benim yerime de otur kiz hicbisey yapmadan sadce oturmayi ozledim artik inanki yogunluktan nefes alamiyorum artikDaha bitmedimi canim kolay gelsin ya napiyim bende oturyorum oyle
Kolay gelsin cnm inş kolayca atlatırsınSavunmama hazirlanmaya calisiyorum canim uykusuzlktan zombiye döndüm yinesen napiyosun
Su an gelinim mutfaktayimİş güç cnm uğraşmacasen ne yaptın hangi dizidesin
Az kalmis kuzum sabret azcik bol bol dinlenirsin hepinizin yerine otururumSagol canim yok haftaya savunmam. Benim yerime de otur kiz hicbisey yapmadan sadce oturmayi ozledim artik inanki yogunluktan nefes alamiyorum artik
Kolay gelsin cnm inş kolayca atlatırsın
Su an gelinim mutfaktayimdizi saatime daha var ay insan evde olunca bunlara sariyo insan
Tesekkur ederim kizlarAz kalmis kuzum sabret azcik bol bol dinlenirsin hepinizin yerine otururum
Geleyim sana ek destek olarakTesekkur ederim kizlar
Kız neliz bossan gel azcik yardim et sorular sor prova olsun banagelinim mutfaktayi bende severim ama kader aman vermio izlememe
Valla simdi bagircam yangin var die ayy bilgisayara bakmaktanGeleyim sana ek destek olarakkader seninde yuzune guldu gulcek az kaldi
Gozlerinin agrisini boynunun tutulmasini tahmin edebiliyorumValla simdi bagircam yangin var die ayy bilgisayara bakmaktan
Siz napiosunuz kız daha daha nasilsiniz buralara hava almaya geldim ben
Haha evet bu aralar herkes bunalimlarda valla :) herkes suskun :)Gozlerinin agrisini boynunun tutulmasini tahmin edebiliyorumiyiyim kuzum allaha sukurler baska kimsecikler gelmiyor