gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta da olucam sinirden herkese çatıyorum . yani ölmek istiyorum o derece öyle bozuk ki morelim forumu takip ediyorum sıkıntıdan burdaki konuları takip ediyorum ama sanki iyice psikolojim bozuldu neler neler varmış bu dünyada diyorum ve masumiyetimi kaybettiğimi düşünüp iyice kötü oluyorum sizleri tanımak bana çok iyi geldi yanlız olmadığımı gördüm ama bir o kadar da hayattan soğudum ne çok kötü şey var diye dualarınıza ihtiyacım var 21 inde yola çıkacağım işlemi de gittikten beş altı gün sonra olacağım galiba belkide onun stresidir bilmiyorum
İşlem geçsin biraz da olsa rahatlayacaksın cnm normal boyle hissetmen ama Buarada kendine olan saygını yitirme Allah’ın verdiği cana bukdr ezıyet etme yeri geliyo ben de çok bunalıp düşünüyorum ama Allah’ın çizdiği bir yol var ve ordan ilerleyeceğiz bence en iyi yolu O zaten yazmıştır bize işlemini ol bekle ve dikkat et bak göreceksin kendini biraz daha iyi hissedeceksin

İşlem geçsin biraz da olsa rahatlayacaksın cnm normal boyle hissetmen ama Buarada kendine olan saygını yitirme Allah’ın verdiği cana bukdr ezıyet etme yeri geliyo ben de çok bunalıp düşünüyorum ama Allah’ın çizdiği bir yol var ve ordan ilerleyeceğiz bence en iyi yolu O zaten yazmıştır bize işlemini ol bekle ve dikkat et bak göreceksin kendini biraz daha iyi hissedeceksin
inşallah

Cok sıkıcı bu gun canim ondan yada bizde bisey var sucu gunlerde buluyoruz bilemedim
İyi olun yaa ben de iyi hissetmiyorum kendimi ama elimizden duadan başka bir şey gelmiyor
sen de kendine gelmeye çalış regl da etkiliyor ama dua et bol bol. Rabbim çaresiz bırakmamış bizi bak... şükür ki böyle.çaresi var. Masum olduğun için bunları yaşadın bu haldesin

İyi olun yaa ben de iyi hissetmiyorum kendimi ama elimizden duadan başka bir şey gelmiyor

sen de kendine gelmeye çalış regl da etkiliyor ama dua et bol bol. Rabbim çaresiz bırakmamış bizi bak... şükür ki böyle.çaresi var. Masum olduğun için bunları yaşadın bu haldesin
Evet elimizden duadan baska bisey gelmiyo malesef

X