- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Hmm kız olcak yani kesin bence erkek için de alternatif düşünelim hatta buldum bile ben kız olursa neliz erkek olursa ediz :)Sana baska guzel isim buluruz o zaman bebis oldugunda uzulme
akrep canım yükselenimBende oglak:):)
Bogazmanzarasi yay rahat olur herseyi kafasina takmaz ama senden oyle bir enerji alamadim ben yükselenin ne senin onu soyle sen
Dersin askim ben m harfini n yaptim daha iyi oldu dersinbakarız belki diretirim bu isimdemeliz diyince de murat bozun eski sevgilisi aklıma gelio
vaaayy harikaHmm kız olcak yani kesin bence erkek için de alternatif düşünelim hatta buldum bile ben kız olursa neliz erkek olursa ediz :)
Ben basagim canimBende oglak:):)
Bogazmanzarasi yay rahat olur herseyi kafasina takmaz ama senden oyle bir enerji alamadim ben yükselenin ne senin onu soyle sen
akrep canım yükselenim
Ayyyyy cok guzel oldu ya ben cok istiyorum bi kizim bi oglum olsunHmm kız olcak yani kesin bence erkek için de alternatif düşünelim hatta buldum bile ben kız olursa neliz erkek olursa ediz :)
Ben basagim canimBogazmanzarasi yay
aynen öyle dicem kızDersin askim ben m harfini n yaptim daha iyi oldu dersinilk neliz isminide ben buldum dersin
evet canım takıntılı taarfalrım var doğrudur boşveremem pekKaristirmiyosam eger akrep burcu takintili oluyorduemin deilim ama arastirmaci takintili azicik cins bir burc yaa:):)
Tobe yaa gel kahve icelim biz
Ama hesoa senden adettenmis ya
Bunu da hallettik cnm kızın olursa neliz oğlun olura edizvaaayy harika
haha aynenBunu da hallettik cnm kızın olursa neliz oğlun olura edizikinci yada daha fazla olursa hala görüşüyor olurz inş yine buluruz babası sa diyormuş ki sana kim akıl veriyor boyle isimleri :)
Onu ben de cok sevmem kafiye olsun diye aklıma direk o geldi :)haha aynenama edizi sevemedim:) çiçekli tişörtüyle yalaaaan diye şarkısını söyleye söyleye dans eden edis gelio aklıma öyle bi oğlum olmasın ya
bitti artıık uslu durmaaam yaktığın yer küllleee dumaaan
Gosterisi satafati cok severim heryerde guzel ben olmaliyim diye oyle bi yarisim hic olmadi hersey mukemmel olsun isterim en iyisini yapmaya calisirim lafimi fln esirgemem hic insanlarin yuzune soylemeyi tercih ediyorum genelde geri vitesin hic yok fln derlerNelizz basaklar mukemmelliyetci basarıli insanlardir ama her konuda bi fikirleei muhakkkak vardir ya herseyin dogrusunu kendileri biliyor sanirlar
Gösterisi cok severler ve heryerde en guzel olmak isterler
Ya bide titiz ve duzenlilerdiye biliyorum
Bu isimle öncü olmus olursunaynen öyle dicem kız
Ya ben o adami hic sevemdim niyese ben cok gicik oluyorum o cocuga yahaha aynenama edizi sevemedim:) çiçekli tişörtüyle yalaaaan diye şarkısını söyleye söyleye dans eden edis gelio aklıma öyle bi oğlum olmasın ya
bitti artıık uslu durmaaam yaktığın yer küllleee dumaaan
Ben de oyle ama aksine genç kız hayranı cok benim bir yakınım var olecek nerdeyse ona aşkındanYa ben o adami hic sevemdim niyese ben cok gicik oluyorum o cocuga ya
Ay evet hayranida cok neyine hayran kaldilar acaba bukadar bizim goremedigimiz onlarin gordugu ne acabaBen de oyle ama aksine genç kız hayranı cok benim bir yakınım var olecek nerdeyse ona aşkından
Onu ben de cok sevmem kafiye olsun diye aklıma direk o geldi :)
Ya ben o adami hic sevemdim niyese ben cok gicik oluyorum o cocuga ya
Aynen kizlar bnde sevmiyorum itici gelioBen de oyle ama aksine genç kız hayranı cok benim bir yakınım var olecek nerdeyse ona aşkından