gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bunu da hallettik cnm kızın olursa neliz oğlun olura ediz :KK66: ikinci yada daha fazla olursa hala görüşüyor olurz inş yine buluruz babası sa diyormuş ki sana kim akıl veriyor boyle isimleri :)
haha aynen :KK70: ama edizi sevemedim:) çiçekli tişörtüyle yalaaaan diye şarkısını söyleye söyleye dans eden edis gelio aklıma öyle bi oğlum olmasın ya :KK70:
bitti artıık uslu durmaaam yaktığın yer küllleee dumaaan :KK70: :KK76::KK76::KK76:

Nelizz basaklar mukemmelliyetci basarıli insanlardir ama her konuda bi fikirleei muhakkkak vardir ya herseyin dogrusunu kendileri biliyor sanirlar
Gösterisi cok severler ve heryerde en guzel olmak isterler:KK71::KK33:
Ya bide titiz ve duzenliler:KK31: diye biliyorum
Gosterisi satafati cok severim heryerde guzel ben olmaliyim diye oyle bi yarisim hic olmadi hersey mukemmel olsun isterim en iyisini yapmaya calisirim lafimi fln esirgemem hic insanlarin yuzune soylemeyi tercih ediyorum genelde geri vitesin hic yok fln derler :KK70:

haha aynen :KK70: ama edizi sevemedim:) çiçekli tişörtüyle yalaaaan diye şarkısını söyleye söyleye dans eden edis gelio aklıma öyle bi oğlum olmasın ya :KK70:
bitti artıık uslu durmaaam yaktığın yer küllleee dumaaan :KK70: :KK76::KK76::KK76:
Ya ben o adami hic sevemdim niyese ben cok gicik oluyorum o cocuga ya

X